نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف رکورد های تکراری بر اساس فقط یک فیلد

  1. #1

    Question حذف رکورد های تکراری بر اساس فقط یک فیلد

    چطور مي توان ركوردهاي كه يك فيلد تكراري دارند را در خروجي يك دستور select حذف كرد ؟
    لازم به توضيح است كه از group by نمي توان استفاده كرد چون به تمام فيلدهاي ركوردها نياز است، از Distinct هم نمي شود استفاده كرد چون ركوردهاي تكراريي را حذف مي كند كه تمام مقادير فيلدهايشان يكي باشد

  2. #2

    نقل قول: حذف رکورد های تکراری بر اساس فقط یک فیلد

    سلام
    توی تاپیک C#‎‎ هم بهتون جواب دادم

    برای این منظور کوئری زیر پاسخ شماست
    سلکت با distinct فقط روی یک ستون
    select-distinct-on-one-column

    SELECT *
    FROM (SELECT * , ROW_NUMBER()
    OVER (PARTITION BY [SpecificColumnForDistinct] ORDER BY [ColumnForOrderBy]) AS RowID
    FROM [Table_Name]
    ) AS dt
    WHERE dt.RowID = 1

    به جای SpecificColumnForDistinct نام فیلدی رو بنویسید که میخواهید تکراری نباشه
    به جای ColumnForOrderBy هم نام فیلدی را برای مرتب کردن باید بنویسید
    به جای Table_Name هم نام جدول را قرار بده.
    اون عدد 1 رو هم اصلا دست نزنید.

  3. #3

    نقل قول: حذف رکورد های تکراری بر اساس فقط یک فیلد

    POPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

تاپیک های مشابه

  1. حذف رکورد های تکراری بر اساس فقط یک فیلد
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 14:09 عصر
  2. حذف رکورد های تکراری بر اساس فقط یک فیلد
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 02:40 صبح
  3. سوال: حذف رکورد های تکراری
    نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 13:06 عصر
  4. سوال: حذف رکورد های تکراری
    نوشته شده توسط hamed.rezaei در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 15:58 عصر
  5. حذف رکورد های تکراری
    نوشته شده توسط error500 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1387, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •