نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل ساخت فرم لاگین

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    مشکل ساخت فرم لاگین

    دوستان من میخوام صفحه لاگگین یک سایت رو در وی بی دات نت درست کنم
    قسمت وارد کردن یوزر و پسورد درسته
    توی کد های html نام وجود داره و مشکلی نیست
    ولی برای دکمهی تایید هیچ اسمی در نظر گرفته نشده!
    WebBrowser1.Document.GetElementById("u_given").Set  Attribute("Value", TextBox1.Text)

    WebBrowser1.Document.GetElementById("p_tmp").SetAt tribute("Value", TextBox2.Text)


    کد HTML:
            <div class="username-label"></div>
                                    <input name="u_given" id="" class="username" type="text" value="" />
                                    <div class="clearfix"></div>
                                </div>
                                <div class="separator ie-fix">
                                    <div class="password-label"></div>
                                    <input name="p_tmp" id="" class="password" type="password" value="" />
                                    <div class="clearfix"></div>
                                </div>
                                <div class="separator ie-fix">
                                    <!--                            <div id="" class="login"></div>-->
                                    <input type="submit" class="login" value="" />
                                    <a href="/forgot_password/" class="forget-password">رمز را فراموش کردم</a>
                                    <div class="clearfix"></div>
                                </div>

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    یعنی کسی نیس کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    کــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــــــــــــک

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zaeimh90
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    عزیز فقط کافی Class و یا ID اونو فراخونی کنی.معمولا صفحات لاگین از کد PHP استفاده میکنن و اون نام Class همون نام PHP هست. اونو فرخونی کنی تمومه.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    با چه کدی فراخانی کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zaeimh90
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    تمام دکمه ها یه href دارن درسته؟
    این میره لینکی که مربوطش هست رو انتخاب میکنه تو کافیه کدای اون صفهرو مثلا توسط نرمافزار offlineExpression دانلود کنی تمام کداشو بعدش بری توی یوزر و پس پورش کنی اون چیزی رو که میخوای بعد اکی میشه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    واقعا ممنون از کمکت
    ولی ایقدر ور روفتم تا شد :d

    For Each element As HtmlElement In WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("button"  )
    If element.GetAttribute("className") = "build" Then
    element.InvokeMember("click")
    ListBox1.Items.Remove(ListBox1.SelectedItem)
    End If
    Next


    بی این کد کلاس کد اچ تی ام رو تشخیص میده و اونو برای کلیک کردن اتخاب میکنه!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zaeimh90
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: مشکل ساخت فرم لاگین

    روش جالی بود.مرسی

تاپیک های مشابه

  1. ساخت فرم لاگین به سامانه پیام کوتاه
    نوشته شده توسط omidp30 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 00:05 صبح
  2. مشکل ساخت فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط sara_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 22:30 عصر
  3. سوال: مشکل در فرم لاگین
    نوشته شده توسط navidsa در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 12:42 عصر
  4. سوال: ساخت فرم لاگین
    نوشته شده توسط saeed0935 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 11:12 صبح
  5. سوال: ساخت فرم لاگین به نرم افزار
    نوشته شده توسط djhooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 16:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •