نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در مورد load کردن عکس در vb

  1. #1

    مشکل در مورد load کردن عکس در vb

    با سلام
    من تقریبا 6 ماه پیش یه پروژه بهم خورد که با این کد تونستم عکس رو آپلود کنم

    Dim result As DialogResult = OpenFileDialog1.ShowDialog()


    If result = Windows.Forms.DialogResult.OK Then


    Dim input As Bitmap


    Dim output As Bitmap


    Dim siz AsLong = 100


    Dim wid AsLong


    Dim hgt AsLong


    Dim picname AsString = OpenFileDialog1.FileName


    Try

    input = Bitmap.FromFile(picname)


    Catch ex As Exception

    input =

    New Bitmap(150, 150)


    Dim grafinput As Graphics = Graphics.FromImage(input)

    grafinput.FillRectangle(

    New SolidBrush(Color.CornflowerBlue), 0, 0, 150, 150)

    grafinput.Dispose()


    EndTry


    If siz > 0 Then


    If input.Height > input.Width Then

    wid = (siz * input.Width) / input.Height

    hgt = siz


    Else

    hgt = (siz * input.Height) / input.Width

    wid = siz


    EndIf


    ElseIf hgt > 0 Then

    wid = (hgt * input.Width) / input.Height


    ElseIf hgt > 0 Then

    hgt = (wid * input.Height) / input.Width


    EndIf


    If (hgt < 1) Or (input.Height < hgt) Then

    output = input


    Else

    output =

    New Bitmap(input, wid, hgt)


    EndIf

    PictureBox1.Image = output

    input.Dispose()


    EndIf
    اما الان همین کد رو وقتی تو vb مینویسم ارور میده!!!!!!
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    اگه کدی شبیه اینم دارین و کارم و راه بندازه ممنون میشم بهم بدین.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در مورد load کردن عکس در vb (فوری)

    راستی یادم رفت بگم
    قسمت openfiledialog1 رو ارور میده
    ارورnotdeclared

  3. #3

    نقل قول: مشکل در مورد load کردن عکس در vb (فوری)

    سلام...

    اول کدت رو بذار توی تگ کد که بشه لااقل بفهمید چی نوشنی؟

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در مورد load کردن عکس در vb (فوری)

    کار با این تگ ها اینقد عجیب قریب بود که مجبور شدم تو یک فایل notpad کد رو ذخیره کرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در مورد load کردن عکس در vb (فوری)

    کد ئه ایرادی نداره، صرفا یک PictureBox1 و یک OpenFileDialog1 رو باید روی فرم قرار دهید تا کار کنه :

    Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim result As DialogResult = OpenFileDialog1.ShowDialog()
    If result = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    Dim input As Bitmap
    Dim output As Bitmap
    Dim siz As Long = 100
    Dim wid As Long
    Dim hgt As Long
    Dim picname As String = OpenFileDialog1.FileName
    Try
    input = Bitmap.FromFile(picname)
    Catch ex As Exception
    input = New Bitmap(150, 150)
    Dim grafinput As Graphics = Graphics.FromImage(input)
    grafinput.FillRectangle(New SolidBrush(Color.CornflowerBlue), 0, 0, 150, 150)
    grafinput.Dispose()
    End Try
    If siz > 0 Then
    If input.Height > input.Width Then
    wid = (siz * input.Width) / input.Height
    hgt = siz
    Else
    hgt = (siz * input.Height) / input.Width
    wid = siz
    End If
    ElseIf hgt > 0 Then
    wid = (hgt * input.Width) / input.Height
    ElseIf hgt > 0 Then
    hgt = (wid * input.Height) / input.Width
    End If
    If (hgt < 1) Or (input.Height < hgt) Then
    output = input
    Else
    output = New Bitmap(input, wid, hgt)
    End If
    PictureBox1.Image = output
    input.Dispose()
    End If
    End Sub
    End Class

  6. #6

    نقل قول: مشکل در مورد load کردن عکس در vb (فوری)

    سلام
    حالا یه سوال
    ما این عکس رو لود کردیم
    چه جوری میتونیم این عکس رو که انتخاب کردیم تو یه فرم دیگه فرخونی کنیمش تو پیکچر باکس

  7. #7

    نقل قول: مشکل در مورد load کردن عکس در vb (فوری)

    تو فرم دیگه این کد را بذار

    PictureBox1.Image = Image.FromFile(OpenFileDialog1.FileName)
    یا این
    form2.PictureBox1.Image =PictureBox1.Image



    یا تو قسمت اخر کدت اینو بذار که با هم لود بشن

    form2.PictureBox1.Image =output

تاپیک های مشابه

  1. Load کردن عکس در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 28 خرداد 1389, 00:26 صبح
  2. سوالی در مورد اضافه کردن عکس به منوی popupدر وی بی6 ؟
    نوشته شده توسط meisambandari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 12:00 عصر
  3. یک مشکل در مورد آزاد کردن Pointer
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 14:33 عصر
  4. مشکل در مورد پیدا کردن رکورد ( search )
    نوشته شده توسط s_mostafa_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 17:48 عصر
  5. Load کردن عکس در TNTRichEdit
    نوشته شده توسط nasr در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 فروردین 1386, 08:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •