نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور در Try Catch

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    Exclamation ارور در Try Catch

    سلام دوستان
    توی برنامه من اگه سایت رو بدون Try Catchروی سیستم اجرا کنم سایت کار می کنه و هیچ مشکلی نداره...
    اگه همین رو ببرم روی هاست توی هاست مثلاً توی قسمت ثبت نام های کاربر اررور زیر رو میده
    InnerException Unable to evaluate expression because the code is optimized or a native frame is on top of the call stack. System.Exception

    حالا اگه روی سیستم خودم که بدون Try Catch درست کار می کرد بیام کدم رو بزارم توی Try Catch بازم با همون ارور هاست مواجه می شم...
    چکار باید کنم ؟؟؟
    این معنیش چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: ارور در Try Catch

    این نوع خطا ها باید سرچ کنید
    مثلا
    http://social.msdn.microsoft.com/For...-78647cf1fcae/
    این گفته احتمالا از نوع فرمت ها است مثلا int , int64
    در کل زمان که از Try Catch استفاده میکنید متن خطا را نشون نمیده اگر Exception تعریف نکرده باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ارور در Try Catch

    این ارور هم توی Exception داده شده....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: ارور در Try Catch

    دکمه ثبت دستوراتشو بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: ارور در Try Catch

    کد اون قسمت رو بزارید دوستان بهتر کمکتون میکنند

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از try catch ؟
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 19:40 عصر
  2. ارور دادن با try catch
    نوشته شده توسط silverfox در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 12:30 عصر
  3. استفاده از try , catch در asp.net
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 18:24 عصر
  4. سرعت عمل Try Catch
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 16:32 عصر
  5. سوال درمورد try , catch
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •