نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

  1. #1

    تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    با چه روشی می توان کنترل calender در asp.net را به یک تقوییم شمسی تبدیل گرد که ماه ها و روز به به صورت شمسی نمایش دهد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    بدون شرح!


    using System.Globalization;
    DateTime dt = DateTime.Now;
    PersianCalendar PC = new PersianCalendar();
    string Date = PC.GetYear(dt).ToString() + "/" + PC.GetMonth(dt).ToString() + "/" + PC.GetDayOfMonth(dt).ToString();


  3. #3

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad_kazem مشاهده تاپیک
    بدون شرح!


    using System.Globalization;
    DateTime dt = DateTime.Now;
    PersianCalendar PC = new PersianCalendar();
    string Date = PC.GetYear(dt).ToString() + "/" + PC.GetMonth(dt).ToString() + "/" + PC.GetDayOfMonth(dt).ToString();

    دوست عزیز من می خوام کنترل calender در asp.net را تبدیل کنم . نمی خوام رشته تاریخ میلادی به شمسی تبدیل کنم .
    calender.jpg

    می خواهم مانند سایت زیر باشه .
    http://www.time.ir/

  4. #4

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    دوستان کسی نیست کمک کنه . راه حلی وجود نداره ؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    لطفا دوستان کمک کنند . من این پست رو دو هفته پیش ساخم و هنوز جوابی پیدا نکردم و حتی توی اینترنت هم جستجو انجام دادم اما کنترل مناسبی برای این کار پیدا نکردم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    منم همین کارو میخام انجام بدم

  7. #7

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    برا اینکار باید از کامپوننت های تقویم شمسی استفاده کرد
    کامپوممتش دسنم برسه میزارم

  8. #8

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    واقعا بهش نیاز دارم ، کمک کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    فایل گلوبال Global.asax
    <%@ Application Language="C#‎" %><script RunAt="server">
    void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e)
    {
    var persianCulture = new PersianCulture();
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = persianCulture;
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICul ture = persianCulture;
    }
    </script>




    کلاس PersianCulture.cs
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Globalization;
    using System.Reflection;


    public class PersianCulture : CultureInfo
    {
    private readonly System.Globalization.Calendar cal;
    private readonly System.Globalization.Calendar[] optionals;


    /// <param name="cultureName">fa-IR</param>
    /// <param name="useUserOverride">true</param>
    public PersianCulture() : this("fa-IR", true) { }


    public PersianCulture(string cultureName, bool useUserOverride)
    : base(cultureName, useUserOverride)
    {
    //Temporary Value for cal.
    cal = base.OptionalCalendars[0];


    //populating new list of optional calendars.
    var optionalCalendars = new List<System.Globalization.Calendar>();
    optionalCalendars.AddRange(base.OptionalCalendars) ;
    optionalCalendars.Insert(0, new PersianCalendar());




    Type formatType = typeof(DateTimeFormatInfo);
    Type calendarType = typeof(System.Globalization.Calendar);




    PropertyInfo idProperty = calendarType.GetProperty("ID", BindingFlags.Instance | BindingFlags.NonPublic);
    FieldInfo optionalCalendarfield = formatType.GetField("optionalCalendars",
    BindingFlags.Instance | BindingFlags.NonPublic);


    //populating new list of optional calendar ids
    var newOptionalCalendarIDs = new Int32[optionalCalendars.Count];
    for (int i = 0; i < newOptionalCalendarIDs.Length; i++)
    newOptionalCalendarIDs[i] = (Int32)idProperty.GetValue(optionalCalendars[i], null);


    optionalCalendarfield.SetValue(DateTimeFormat, newOptionalCalendarIDs);


    optionals = optionalCalendars.ToArray();
    cal = optionals[0];
    DateTimeFormat.Calendar = optionals[0];


    DateTimeFormat.MonthNames = new[] { "فروردین", "اردیبهشت", "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند", "" };
    DateTimeFormat.MonthGenitiveNames = new[] { "فروردین", "اردیبهشت", "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند", "" };
    DateTimeFormat.AbbreviatedMonthNames = new[] { "فروردین", "اردیبهشت", "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند", "" };
    DateTimeFormat.AbbreviatedMonthGenitiveNames = new[] { "فروردین", "اردیبهشت", "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند", "" };




    DateTimeFormat.AbbreviatedDayNames = new string[] { "ی", "د", "س", "چ", "پ", "ج", "ش" };
    DateTimeFormat.ShortestDayNames = new string[] { "ی", "د", "س", "چ", "پ", "ج", "ش" };
    DateTimeFormat.DayNames = new string[] { "یکشنبه", "دوشنبه", "ﺳﻪشنبه", "چهارشنبه", "پنجشنبه", "جمعه", "شنبه" };


    DateTimeFormat.AMDesignator = "ق.ظ";
    DateTimeFormat.PMDesignator = "ب.ظ";


    /*
    DateTimeFormat.ShortDatePattern = "yyyy/MM/dd";
    DateTimeFormat.LongDatePattern = "yyyy/MM/dd";

    DateTimeFormat.SetAllDateTimePatterns(new[] {"yyyy/MM/dd"}, 'd');
    DateTimeFormat.SetAllDateTimePatterns(new[] {"dddd, dd MMMM yyyy"}, 'D');
    DateTimeFormat.SetAllDateTimePatterns(new[] {"yyyy MMMM"}, 'y');
    DateTimeFormat.SetAllDateTimePatterns(new[] {"yyyy MMMM"}, 'Y');
    */


    }


    public override System.Globalization.Calendar Calendar
    {
    get { return cal; }
    }


    public override System.Globalization.Calendar[] OptionalCalendars
    {
    get { return optionals; }
    }
    }


    کلندر
     <asp:Calendar ID="Calendar1" runat="server" BackColor="#FFFFCC" BorderColor="#FFCC66"        BorderWidth="1px" DayNameFormat="Shortest" Font-Names="Verdana" Font-Size="8pt"
    ForeColor="#663399" Height="200px" ShowGridLines="True" Width="220px">
    <DayHeaderStyle BackColor="#FFCC66" Font-Bold="True" Height="1px" />
    <NextPrevStyle Font-Size="9pt" ForeColor="#FFFFCC" />
    <OtherMonthDayStyle ForeColor="#CC9966" />
    <SelectedDayStyle BackColor="#CCCCFF" Font-Bold="True" />
    <SelectorStyle BackColor="#FFCC66" />
    <TitleStyle BackColor="#990000" Font-Bold="True" Font-Size="9pt" ForeColor="#FFFFCC" />
    <TodayDayStyle BackColor="#FFCC66" ForeColor="White" />
    </asp:Calendar>
    <hr />
    <asp:Calendar ID="Calendar2" runat="server" BackColor="White" BorderColor="White"
    BorderWidth="1px" Font-Names="Verdana" Font-Size="9pt" ForeColor="Black" Height="190px"
    NextPrevFormat="FullMonth" Width="350px">
    <DayHeaderStyle Font-Bold="True" Font-Size="8pt" />
    <NextPrevStyle Font-Bold="True" Font-Size="8pt" ForeColor="#333333" VerticalAlign="Bottom" />
    <OtherMonthDayStyle ForeColor="#999999" />
    <SelectedDayStyle BackColor="#333399" ForeColor="White" />
    <TitleStyle BackColor="White" BorderColor="Black" BorderWidth="4px" Font-Bold="True"
    Font-Size="12pt" ForeColor="#333399" />
    <TodayDayStyle BackColor="#CCCCCC" />
    </asp:Calendar>

  10. #10

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    سلام
    برای winForm تو سی شارپ دقیقا چکار باید کرد؟
    تو یه تاپیک همین کد هارو آورده ولی نمیتونم فارسیش کنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط nakhoda_smuch مشاهده تاپیک
    سلام
    برای winForm تو سی شارپ دقیقا چکار باید کرد؟
    تو یه تاپیک همین کد هارو آورده ولی نمیتونم فارسیش کنم؟
    تالار win form سوال کنید

  12. #12

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من می خوام کنترل calender در asp.net را تبدیل کنم . نمی خوام رشته تاریخ میلادی به شمسی تبدیل کنم .
    calender.jpg

    می خواهم مانند سایت زیر باشه .
    http://www.time.ir/

    ببین ازین چیزی میتونی دربیاری که بدردت بخوره
    http://www.zamanha.com/[/QUOTE]
    www.zamanha.com
    یا
    http://www.zamanha.ir/[/QUOTE]
    www.zamanha.ir
    البته یه پلاگین js هم هست مال keit wood یا یه همچین چیزی ممکنه بدردت بخوره یه پلاگین js ایرانی هم دیدم چند وقت پیش

  13. #13

    نقل قول: تبدیل تقویم میلادی asp.net به تقوییم شمسی

    سلام
    بهتره از تقویم جلالی استفاده کنید » http://www.radcom.ir/fa/products/jalalicalendar-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%85

تاپیک های مشابه

  1. کسی الگوریتم تبدیل تقویم میلادی به شمسی را دارد ؟
    نوشته شده توسط فارسی ساز در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 14:00 عصر
  2. سوال: تبدیل تقویم میلادی به هجری شمسی
    نوشته شده توسط zedboy در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 13:22 عصر
  3. تبدیل تقویم میلادی به شمسی ....
    نوشته شده توسط AccessFull در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 04:47 صبح
  4. تبدیل تقویم میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط ParvanehDesigner در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 10:03 صبح
  5. تبدیل تقویم میلادی به شمسی در comctl32.dll
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 18:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •