نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: استفاده از وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    استفاده از وب سرویس

    سلام
    من برای ارسال sms توسط نرم افزار در دلفی از وب سرویس استفاده می کنم
    با ارسال پیام های لاتیم مشکلی نیست
    ولی اگر پیام را بصورت فارسی تایپ کنم دروم موبایل بورت ????????? نوشته میشود
    این مشکل زمانی رخ میدهد که من نرم افزار را در ویندوز 7 کامپایل کنم
    اگر نرم افزار را در ویندوز xp کامپایل کنم این مشکل را ندارم


    ممنون از راهنمایی دوستانه شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    شما در ويندوز تان يونيكد را نصب كنيد

  3. #3

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نسخه دلفی شما چیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    سلام
    من از دلفی 7 و ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاده می کنم

    نمی دونم چطور باید در ویندوز یونیکد را نصب کرد البته ویندوز بطور کامل فارسی شده و من نرم افزارهایم را بصورت فارسی طراحی میکنم

    نکته : اگر از همین وب سرویس در #C استفاده کنم پیام بصورت صحیح ارسال می شود

    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    یا از دلفی 2009 و به بالا استفاده کن و یا از کامپوننتهای یونیکد مثل TNT روی دلفی 7 تا مشکل یونیکد حل بشه و یا خودت باید کار تبدیل به یونیکد رو انجام بدی...!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    195

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    من از کامپوننتهای TNT هم استفاده کردم ولی باز هم جواب نگرفتم
    کسی م تونه با یک تکه کد تبدیل یک رشته معمولی string را به رشته unicode از نوع widestring
    را به من بگه
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    دوستان نتیجه چی شد؟ منم همین مشکل رو دارم

  8. #8

  9. #9

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    ممنون ، خوندم اما چیزی سر در نیاوردم ازشون میشه خودتون یه توضیحی بدید؟

  10. #10

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    اگه با این کارها مشکلتون حل نشد می تونید از یه راه بهتر استفاده کنید.
    شما می توانید آن قسمت از برنامه که مربوط به استفاده از وب سرویس است را در نسخه های جدیدتر دلفی بسازید و در نسخه های قدیمی تر دلفی از آن استفاده کنید. می توانید برای این منظور از dll ها استفاده کنید.

  11. #11

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    اگه با این کارها مشکلتون حل نشد می تونید از یه راه بهتر استفاده کنید.
    شما می توانید آن قسمت از برنامه که مربوط به استفاده از وب سرویس است را در نسخه های جدیدتر دلفی بسازید و در نسخه های قدیمی تر دلفی از آن استفاده کنید. می توانید برای این منظور از dll ها استفاده کنید.
    من تو XE مشکلی ندارم اما توی دلفی 7 وب سرویسی که استفاده می کنم کاراکتر های غیر یونیکد یا utf8 رو فیلتر میکنه. توی دلفی xe کامپاننتش رو ساختم اما وقتی تو 7 نصبش کردم بازم فیلترش میکنه حتی با کد های مختلف سعی کردم تبدیل به یونیکد کنم اما نشد که نشد. dll رو امتحان نکردم

  12. #12

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    این به خاطر اینه که Delphi 2009 و نسخه های جدیدتر به صورت کامل از یونیکد پشتیبانی می کنند ولی نسخه های قدیمی تر دلفی از یونیکد پشتیبانی نمی کنند.

  13. #13

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    این به خاطر اینه که Delphi 2009 و نسخه های جدیدتر به صورت کامل از یونیکد پشتیبانی می کنند ولی نسخه های قدیمی تر دلفی از یونیکد پشتیبانی نمی کنند.
    راه حل چیه آقای عشایری؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ترکیه - دنیزلی
    پست
    63

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    از تابع AnsiToUtf8() برای تبدیل پیام فارسی و ارسال استفاده کنید

  15. #15

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahbod Rad مشاهده تاپیک
    از تابع AnsiToUtf8() برای تبدیل پیام فارسی و ارسال استفاده کنید
    امتحان کردم اما نشد

  16. #16

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    امتحان کردم اما نشد
    باید اول ببینیم که دلفی شما چطور اینترفیس اون وب سرویس رو generate کرده؟!!! اگر پارامترهای رشته رو به صورت String مشخص کرده باشه باید اونها رو به نوع دیگه ای مثل WideString تغییر بدین. چرا که اگر در نسخه های قدیمی یک متن یونیکد رو در String بریزید اطلاعات گم می شود و در نهایت کاراکتر ها به صورت عجیب و غریب فرستاده می شوند و دلیل آن هم این است که در نسخه های قدیمی String معادل AnsiString است. ولی در نسخه های 2009 تا خود XE3(که تا زمان نوشتن این پست آخرین نسخه است) نوع داده String معادل UnicodeString است.

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ترکیه - دنیزلی
    پست
    63

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    من برنامه ام را با دلفی 7 نوشته ام و تیکه کد زیر قسمتی است که پیام را ارسال میکند
    از خدمات شرکت میزبان پایتخت استفاده شده است و البته من از طریق URL اقدام به ارسال پیامک میکنم

    var
    Snd_Msg,Snd_FullNumber:string;
    ..
    begin
    ..
    FrmSMSProcces.HTTPReqResp1.URL:='http://panel.mizbansms.ir/eapi.aspx?username='+FrmSMSProcces.WebId.Text+
    '&password='+FrmSMSProcces.WebPas.Text+
    '&api='+FrmSMSProcces.WebApi.Text+
    '&text='+AnsiToUtf8(Snd_Msg)+
    '&to='+Snd_FullNumber+
    '&from='+FrmSMSProcces.WebNumber.Text;
    FrmSMSProcces.HTTPReqResp1.Get(Res);
    ..
    end;

  18. #18

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahbod Rad مشاهده تاپیک
    من برنامه ام را با دلفی 7 نوشته ام و تیکه کد زیر قسمتی است که پیام را ارسال میکند
    از خدمات شرکت میزبان پایتخت استفاده شده است و البته من از طریق URL اقدام به ارسال پیامک میکنم

    var
    Snd_Msg,Snd_FullNumber:string;
    ..
    begin
    ..
    FrmSMSProcces.HTTPReqResp1.URL:='http://panel.mizbansms.ir/eapi.aspx?username='+FrmSMSProcces.WebId.Text+
    '&password='+FrmSMSProcces.WebPas.Text+
    '&api='+FrmSMSProcces.WebApi.Text+
    '&text='+AnsiToUtf8(Snd_Msg)+
    '&to='+Snd_FullNumber+
    '&from='+FrmSMSProcces.WebNumber.Text;
    FrmSMSProcces.HTTPReqResp1.Get(Res);
    ..
    end;
    از چه ورژن دلفی استفاده می کنید؟

  19. #19

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    سلام
    از چه ورژن دلفی استفاده می کنید؟
    بنده خدا دیگه چطوری بنویسه دلفی 7. خداییش یه بار خط اول پستی که نقل قول کردی رو بخون.

  20. #20

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    خدمات شرکت میزبان پایتخت
    دوستان از چه وب سرویس برای ارسال اسمس تا به حال استفاده کردند که هم مطمئن باشه و هم با دلفی بشه باهاش کار کرد و دلیوریشو گرفت؟
    این شرکتی که نوشتید سایتش چیه؟


  21. #21

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    سلام

    بنده خدا دیگه چطوری بنویسه دلفی 7. خداییش یه بار خط اول پستی که نقل قول کردی رو بخون.
    بله شرمنده آخه من خیلی با 7 مشکل دارم حساس شدم!

  22. #22

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    سلام. می بخشین میام وسط بحث.
    من این مشکل رو برای نرم افزار اس ام اس با دلفی 7 و سون داشتم.
    بگزدید دنبال UseUTF8InHeader در شی HTTP.
    اون رو به سادگی true کنید.

    راستی Gold جان من با AFE کار می کنم. فعلا که خدا رو شکر خوب هست.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  23. #23

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    سلام. می بخشین میام وسط بحث.
    من این مشکل رو برای نرم افزار اس ام اس با دلفی 7 و سون داشتم.
    بگزدید دنبال UseUTF8InHeader در شی HTTP.
    اون رو به سادگی true کنید.

    راستی Gold جان من با AFE کار می کنم. فعلا که خدا رو شکر خوب هست.
    من هنوز مشکلم حل نشده این هم امتحان کردم اما جواب نمیده میشه بیشتر توضیح بدی ؟

  24. #24

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    کدی که می گی امنحان کردی رو بگذار
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  25. #25

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    کدی که می گی امنحان کردی رو بگذار
    ممنون دوست عزیز.

    این لینک وب سرویس منه

    http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx?wsdl

    این هم کد دلفی 7:

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    WS: SmsServiceSoap;
    H: AccountCredentials;
    E:string;
    begin
    WS := GetSmsServiceSoap;
    try
    H := AccountCredentials.Create;
    H.username := username.Text;
    H.password:=password.Text;
    (WS as ISOAPHeaders).Send(H);
    E:=WS.SendMessage(lineno.Text,body.Text,recipient. Text,messageclass.ItemIndex,scheduletime.Text).Err orDesc;
    ShowMessage(E);
    finally
    end;
    end;


    توی دلفی XE این کد کار میکنه اما توی دلفی 7 وقتی با برنامه Fiddler خروجی xml رو نیگاه می کنم میبینم

    به جای کد:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>


    کد:

    <?xml version="1.0"?>


    ارسال میشه.

    حالا من توی فایلی که Importer درست می کنه این کدی که فرمودید "UseUTF8InHeader " رو اضافه کردم:


    function GetSmsServiceSoap(UseWSDL: Boolean; Addr: string; HTTPRIO: THTTPRIO): SmsServiceSoap;
    const
    defWSDL = 'http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx?wsdl';
    defURL = 'http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx';
    defSvc = 'SmsService';
    defPrt = 'SmsServiceSoap';
    var
    RIO: THTTPRIO;
    begin
    Result := nil;
    if (Addr = '') then
    begin
    if UseWSDL then
    Addr := defWSDL
    else
    Addr := defURL;
    end;
    if HTTPRIO = nil then
    begin
    RIO := THTTPRIO.Create(nil);
    rio.HTTPWebNode.UseUTF8InHeader:=true; // این کد
    end
    else
    RIO := HTTPRIO;
    try
    Result := (RIO as SmsServiceSoap);
    if UseWSDL then
    begin
    RIO.WSDLLocation := Addr;
    RIO.Service := defSvc;
    RIO.Port := defPrt;
    end else
    RIO.URL := Addr;
    finally
    if (Result = nil) and (HTTPRIO = nil) then
    RIO.Free;
    end;
    end;


    اما باز هم مشکل قبل سر جاش باقیه یعنی کاراکتر ها به صورت علامت سوال ارسال میشه.

  26. #26

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    با این هم جواب نمیده

    RIO.Converter.Encoding:='utf-8';


    می خوام این هم امتحان کنم اما خطا ی syntax میده

    RIO.Converter.Options := [soUTF8InHeader];

  27. #27

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    1- لینک WSDL خرابه.
    2- به جای روش Get خودتون شی بگیرید.
    3- اون متد if داره که شما فقط در یک جاش کد رو گذاشتید.

    این روش رو دنبال کنید:
    یک شی HTTPRIO روی فرم بگذارید.
    در OnCreate فرم بنویسید HTTPRIO1.HTTPWebNode.UseUTF8InHeader := true;
    در متد ارسال :
    WS := (HTTPRIO1 as SmsServiceSoap); // casting
    و در ادامه :
    WS.SendSMS..

    اگر هیچ کدوم کمکی نکرد یوزر پس موقتی رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : چهارشنبه 29 آذر 1391 در 20:23 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  28. #28

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    1- لینک WSDL خرابه.
    2- به جای روش Get خودتون شی بگیرید.
    3- اون متد if داره که شما فقط در یک جاش کد رو گذاشتید.

    این روش رو دنبال کنید:
    یک شی HTTPRIO روی فرم بگذارید.
    در OnCreate فرم بنویسید HTTPRIO1.HTTPWebNode.UseUTF8InHeader := true;
    در متد ارسال :
    WS := (HTTPRIO1 as SmsServiceSoap); // casting
    و در ادامه :
    WS.SendSMS..

    اگر هیچ کدوم کمکی نکرد یوزر پس موقتی رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم.
    ممنون که پیگیری کردید. لینک درسته اون کاری که گفتید هم انجام دادم اما بازم نشد. یه لطفی بکنید خودتون یه نگاهی بندازید. یوزر پس نمیخواد چون اگر درست ارسال بشه ( علامت سوال نره) پیغام میده که نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیست اما اگر توی یه انکودینگ دیگه ارسال بشه و وب سرویس علامت سوال بگیره پیغام میده که کاربر مورد نظر یافت نشد. میتونید با دلفی xe امتحان کنید اما مشکل من تو دلفی 7 ه .

  29. #29

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    یک نکته رو فراموش کردم بگم. در شی HTTPRIO باید WSDL و PORT و Service رو هم تنظیم کنید.
    نمی دونم چرا آدرسی که دادید در اینجا (تهران - پارس آنلاین) وجود خارجی نداره!
    http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx?wsdl
    http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx
    http://ws.smspishkhan.ir/
    http://www.smspishkhan.ir/
    http://smspishkhan.ir/contactus.aspx
    http://www.smspishkhan.ir/AboutUs.aspx

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  30. #30

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    احتمالا به خاطر اینه که سرورش کرجه اینطوریه نمیدونم اما اینجا باز میشه اینترنت من مال مخابراته. آدرس وب سرویس رو هم میدم بهش پورت هم نیازی به تنظیم نداره (قبلا میخواست اما الان برش داشتن) Service رو نمیدونم چیه اما دیشب که امتحان کردم (با قرار دادن شی روی فرم) وب سرویس پاسخ داد اما هنوز با انکودینگ خودش ارسال میشه

  31. #31

    نقل قول: استفاده از وب سرویس

    منظوره از اونها Property های شی HTTPRIO هست. خصوصیات Port و Service بعد از ست کردن WSDLLocation قابل دسترس می شن.
    در هر حال اینجا که همه چیز خوبه!
    اگر نیاز شدید داشتید خصوصی بنده رو آگاه کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی استفاده از وب سرویس های غیر Local روی سیستم شخصی
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1394, 11:40 صبح
  2. سوال: استفاده از وب سرویس PHP در ASP.Net
    نوشته شده توسط Peysab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 09:34 صبح
  3. استفاده از وب سرویس net. در vb6
    نوشته شده توسط Zeytoon در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 11:27 صبح
  4. استفاده از وب سرویس در ...
    نوشته شده توسط yavari در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 آبان 1386, 09:33 صبح
  5. استفاده از وب سرویس آماده؟
    نوشته شده توسط بهرو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 10:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •