نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغيير ارتفاع Div

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    تغيير ارتفاع Div

    با سلام خدمت دوستان دو Div دارم ه ارتفاع يكي متغير است و Div دوم بر اساس ارتفاع جديد دايو اول مقدار مي گيرد. اين سئوال رو با سئوال تنظيم ارتفاع دو دايو با يكديگر يا همون دو دايو هم ارتفاع اشتباه نگيريد اون يكبار در زمان بارگذاري مقداردهي مي شود و تمام، ولي در اين حالت دايو اول ما مدام تغيير ارتفاع مي دهد و با تغيير ارتفاع اولي دومي هم بايد هم ارتفاع آن شود. به اندازه كافي هم جستجو كردم!
    دوستان اگر مطلبي دارند كه كمك كنه سپاسگذار ميشم يك راهنمائي بكنند.

  2. #2

    نقل قول: تغيير ارتفاع Div

    ببین این کمکت میکنه . مثلاهرجای برنامت که تابع بیگ باکس رو صدا بزنی . که اون باکس ااولت بززگ بشه . بعد رویدادی رخ میده که باعث میشه باکس دوم بزرگ بشه . البته شما می تونی از روش پابلیشر و سابسکرایب هم این کارو انجام بدی /

    <html>
    <head>
    <title></title>
    <style type="text/css">
    div{
    position: absolute;;
    }
    #box1{
    display: inline-block;
    width: 100px;
    height: 20px;
    float: left;
    background-color:blue;
    }
    #box2{
    display: inline-block;
    width: 100px;
    height: 400px;
    float: left;
    margin-left: 50px;
    background-color: red;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <button id='btn'>+ Click +</button>
    <div id="box1"></div>
    <div id="box2"></div>
    <script type="text/javascript" src="../common/js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(function(){
    $(document).on('box2',function(e){
    var size=parseInt($('#box1').css('height'));
    $("#box2").animate({height:size});
    });
    function bigBox1(rnd){
    $("#box1").animate({height:rnd});
    $(document).trigger('box2');
    }
    $("#btn").click(function(){
    bigBox1();
    });
    setInterval(function(){
    var rnd=Math.round(Math.random()*500);
    bigBox1(rnd)
    },1000);
    });
    </script>
    </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: تغيير ارتفاع Div

    دستت درد نكنه واقعاً لطف كردي اما اون خط آخر و جمله آخر (پابلیشر و سابسکرایب) رو ميشه يه توضيح كوچيك بدي و در ضمن اون دايو اول من توسط يك اسكريپت ديگر كوتاه بلند ميشه آيا تغييري تو كل مطلب مي ده؟

  4. #4

    نقل قول: تغيير ارتفاع Div

    تو یه اسکریپت دیگه ؟ فرقی نداره شما هرلحظه که دایو اصلیت تغییر کرد یک رویداد رو ایجاد کن (trigger) که بعدش اون رویداد یه تابع رو اجرا میکنه . که تو اون تابع دایو دومت تغییر میکنه ..
    پابلیشر و سابسکرایب . معنیش میشه ناشر و مشترک . شما میای یه پابلیشر معین میکنی. بعد یه چندتا مشترک هم میسازی . بعد میای یک تابع (عملیات خاص ) از مشترک رو میدی به پابلیشر .تا هر وفت فولان اتفاق برای پابلیشر (ناشر ) افتاد یا فولان تغییر وضعیت .. تابع مشترک رو اجراکنه . مثالش مسله این میمونه که شما . به یکی از دوستاتون میگی هر وقت خاستی اون کار و بکنی . یا کردی .منو خبر کن . یا مثلا ادرس خونتون رو میدی به یه دفتر مجله که هروقت مجله جدید دادن بیرون . یک نسخه هم برای شما بیارن .
    خالا برا یادگیریه این روش شما به اموزش های جیکوئری مراچعه کن .چون من کد نویسیش رو زیادتجربه نکردم .

تاپیک های مشابه

  1. ارتفاع div در IE
    نوشته شده توسط saeidejafari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1390, 21:33 عصر
  2. تغيير ارتفاع panel يا div با تغيير در grid view
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 07:45 صبح
  3. سوال: تغيير ارتفاع ساب فرم
    نوشته شده توسط ehsan_y در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 15:53 عصر
  4. دریافت ارتفاع Div در در جاوا
    نوشته شده توسط rezamizbani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 11:57 صبح
  5. عدم تغییر ارتفاع div بر اساس تصویر داخل آن
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •