نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خارج نشدن کامل برنامه در دستگاه ویندوز موبایل

  1. #1

    Question خارج نشدن کامل برنامه در دستگاه ویندوز موبایل

    سلام من در دمکه خروج appliation.exit();
    برنامه بسته میشه ولی هنوز بسته نمیشه و در لیست processes موجوده
    چکار کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: خارج نشدن کامل برنامه در دستگاه ویندوز موبایل

    من اینطوری نوشتم :

     protected override void OnBackKeyPress(System.ComponentModel.CancelEventAr  gs e)        {
    if (MessageBox.Show("میخوای بری ؟", "خروج از برنامه", MessageBoxButton.OKCancel) == MessageBoxResult.OK)
    base.OnBackKeyPress(e);
    else
    e.Cancel = true;


    }

  3. #3

    نقل قول: خارج نشدن کامل برنامه در دستگاه ویندوز موبایل

    اگه بعد از بستن هنوز برنامه تو process هست احتمالا کدی نوشتی که در حال اجرا هست و بسته نمیشه که اول باید اون کدت رو ببندی و بعد برنامت رو ببندی
    حالا باز اگه متوجه نشدی میتونی کدت رو بزاری تا بهت بگم کجاش رو باید ببندی تا برنامت بسته بشه
    با سپاس Spaceman

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی برای ویندوز موبایل با vb.net
    نوشته شده توسط teymoorei در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1391, 12:35 عصر
  2. خارج نشدن از برنامه
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 11:58 صبح
  3. سوال: برنامه نویسی برای ویندوز موبایل با دلفی.
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 07:56 صبح
  4. بسته نشدن کامل برنامه هنگام استفاده از سوکت
    نوشته شده توسط amir001 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 17:31 عصر
  5. برنامه نویسی برای ویندوز های موبایل ورزن 5
    نوشته شده توسط kiani.mehdi در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 19:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •