نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دسترسی به لیبلی در گریدویو

  1. #1

    دسترسی به لیبلی در گریدویو

    با سلام
    من دارم با زبان #Cتو ASP کد میزنم،میخوام یه گرید ویو که بصورت template هست از بانکم به لیبلاش مقدار بدم،حالا یه لیبل تو قسمت هدر گرید دارم که باید مقدار بگیره ،در تصوری که فرستادم میخوام lblname_hall رو از بانک مقدار بدم، اما نمیدونم دستورش چطوریه در ضمن دستور زیر رو هم امتحان کردم که اون اطلاعات رو میاره تو سطر 0 نه هدر،لطفا راهنمایی ام کنید.
    ;()Label)(GridView_Hall.Rows[0].FindControl("lblname_hall"))).Text = name_hall.ToString)
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    LinkButton میشه دکمه که کلیک شده.
    GridViewRow row = (GridViewRow)((LinkButton)e.CommandSource).NamingC  ontainer

    Label lbl = (Label) row.FindControl("LabelID");


  3. #3

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    سلام
    خیلی ممنون از جوابتون،ولی در قسمت های CommandSource و ontainer ارور هست،باید چیکار کنم؟ درضمن من برای اتصال به بانک از لینک استفاده میکنم.
    در ضمن من باید در قسمت دیزاین یه لینک باتن قرار بدم؟اگر پاسخ شما مثبت است ،لطفا بگید در کجا؟(منظورم اینه که اگر باید قرار بدم باید بجای اون لیبلی که در هدر است قرار بدم یا هرجا که خواستم)
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    شما می خواهید از قسمت کد چی بگیرید؟

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    این کد من هست :
    DataClasses1DataContext hall = new DataClasses1DataContext();
    var hall_part = from h in hall.View_Hall_Part_Topics
    select h;
    foreach (var id_hall in hall_part)
    {
    string name_hall = id_hall.Name;
    ((Label)(GridView_Hall.Rows[0].FindControl("lblname_hall"))).Text = name_hall.ToString();
    }
    GridView_Hall.DataSource = hall_part;
    GridView_Hall.DataBind();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    منظورم اینه اون مقدار در قسمت کد میخواهین میخواهید چی کنید؟

  7. #7

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    شما می خواید عنوان هر فیلد رو هم از دیتابیس بگیرید ؟

    به روش بالا نمی تونید . من این روش رو به ذهنم میاد :
    1- موقع گرفتن اطلاعات از دیتابیس همونجا که foreach دارید یک آرایه تعریف کنید و عناوینی که موردنظرتون هست توی اون بزارید

    List<string> headers =new List<string>();
    foreach (var id_hall in hall_part)
    {
    headers.Add(id_hall.Name);
    }


    بعد در رویداد DataBinding گریدویو این کد رو بنویسید :



    if (e.Row.RowType = DataControlRowType.Header)
    {
    for(int i=0;i<headers.count;i++)
    {
    e.Row.Cells[i].Text = headers[i];
    }
    }



    تست نکردم اما احتمالا کار می کنه

  8. #8

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    خیلی ممنون از راهنمایی شما،ولی این کد نیز جوابگو نیست.
    من برای پروژه پایانی ام یه فروم دارم که شبیه همین فروم هست ،حالا تو قسمت تالارها مانند همین بخش تالار این سایت،باید اسم تالار و بخش های فرعی اون رو بیارم ،راه حلتون چیه ؟
    من از گرید ویو تو در تو که استفاده میکنم خیلی مشکل داره ،حتی وقتی هم که هر دوشون فقط تمپلیت فیلد دارن،من اصلا دسترسی به لیبلهای گرید ویو داخلی ندارم،که بگم این داده ها اگر فلان طور بود ،وارد این لیبل بشن.
    از یه گریدویو هم که مسلما نمیتونم بخش های فرعی رو نشون بدم.
    شایدم اشتباه تحلیل کردم،و گرید ویوی تو در تو نباید استفاده کنم.
    لطفا راهنمایی ام کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    دوست عزیز در مورد این موضوع زیاد بحث شده با این حال من دوباره اینجا برای شما توضیح میدم

    شما برای اینکه بتونید یک Label رو توی گرید سرچ کنید و عملیاتی رو انجام بدید باید از روش زیر استفاده کیند



    For i As Integer = 0 To dgpost.Rows.Count - 1
    Dim lbl1 As Label = DirectCast(dgpost.Rows(i).FindControl("lbl1"), Label)
    lbl1.text = "Your text"
    next


  10. #10

    نقل قول: دسترسی به لیبلی در گریدویو

    خیلی ممنون از اینکه زحمت کشیدید دوباره برایم این کد رو فرستادید،بله بنده این روش رو نه تنها در این سایت بلکه در سایت های مرتبط دیگر نیز دیده بودم،ولی به این نکته توجه کنید که بنده یک لیبل و یه حلقه نخواهم داشت،بلکه ممکن است بارها این قضیه تکرار شود،میخواهم این همه کار تکراری و طولانی انجام نشود.
    من حداقل 1 گریدویو دارم که داخلش علاوه بر چندین لیبل یک گریدویو دیگر نیز موجود است،که باز هم داخل اون گرید چندین لیبل هست،سربار بسیاری وارد خواهد شد،
    ممنون میشم راه حل دیگری پیشنهاد کنید

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به عناصر داخل گریدویو
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 22:56 عصر
  2. نحوه ی دسترسی به کنترل های گریدویو در رویداد Edit
    نوشته شده توسط raziee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 12:40 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 15:25 عصر
  4. سوال: دسترسی به اطلاعات داخل گریدویو
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 14:13 عصر
  5. سوال: دسترسی به یک خونه از گریدویو
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 21:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •