نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فرق بین stdcall,safecal,register

  1. #1
    مهمان

    Tick فرق بین stdcall,safecal,register

    سلام اقای مشاطان
    من هلپ رو هر چی خوندم متوجه نشدم که فرق بین stdcall,safecal,register در صدا زدن توابع از توی dll چیه میشه بازم یه لطفی بکنین؟؟
    مرسی

  2. #2
    مهمان
    :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
    کی واسه این پست تاپیک درست کرد؟؟؟
    علی اقا کار شما بود؟؟ :twisted: 8)
    میگم مدیر بخش بودن هم حال میده ها :mrgreen:
    اخه دیدم اون تاپیک قبلیه حسابی بحثش داغه گفتم همونجا ادمه بدین بحثو
    راستی حالا که تاپیک درست کردین یه جواب هم میدادین دیگه مشاطان جون :oops:

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط McMilad
    سلام اقای مشاطان
    من هلپ رو هر چی خوندم متوجه نشدم که فرق بین stdcall,safecal,register در صدا زدن توابع از توی dll چیه میشه بازم یه لطفی بکنین؟؟
    مرسی
    راستش من به اینجا انتقال دادم چون با موضوع مورد بحث ارتباطی نداشت.

    stdcall,safecal,register نوع فراخوانی (Call) را نشان میدهند که در قرار دادن پارامترها باهم متفاوت هستند ! همانطور که میدونید در اسمبلی پارامترهای با Stack منتقل میشن که زبانهای برنامه نویسی Microsoft پارامترها رو به صورت Right-to-left در Stack قرار میدن ولی Borland به صورت Left-to-right در Stack قرار میده ! حالا برای اینکه ما بتونیم از Kernel32.dll استفاده کنیم دلفی stdcall رو پشتیبانی میکنه برای استفاده این موارد. :wink:
    البته الان در DLL های که با دلفی مینویسن برای اینکه بتونن در VC++‎ و VB استفاده کنن از StdCall استفاده میکنند.

    ارادتمند
    مشاطان

تاپیک های مشابه

  1. register کردن فایل DLL
    نوشته شده توسط ehsan_zanganeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 22:04 عصر
  2. register 4 ocx
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1385, 08:19 صبح
  3. register کردن کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط minaaaa در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 آذر 1385, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •