نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

  1. #1

    ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

    سلام
    دوستان یک کامپوننت دارم که تا قبل کامپایل برنامه هر تنظیمی میدم درست عمل میکنه ولی بعد از کامپایل و exe ساخته شده ریست میشه به حالت اولیه مثلا رنگ.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

    کامپوننت شما نام ندارد؟

  3. #3

    نقل قول: ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

    نه راستش برای کار خودم دارم درست می کنم.مشکل اصلیش هم روی shape هست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

    تصحیح می کنم:
    در صورت استفاده از واژه Default ، در صورتی که مقدار خصوصیت برابر با این مقدار پیش فرض باشد این مقدار ذخیره نخواهد شد و به همین علت هنگام ساختن (create) کامپوننت این مقادیر می بایست به خصوصیت مربوطه داده شود.
    property Name: TComponentName read FName write SetName stored False;در صورت استفاده از Storde False این مقدار ذخیر نمی شود ، حالت پیش فرض true است

    آخرین ویرایش به وسیله ehstrn2010 : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 14:47 عصر دلیل: قبلا اشتب کرده بودم

  5. #5

    نقل قول: ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

    خیلی ممنون از جوابتون میشه لطفا مثال بزنید.آخه از کامپوننت نویسی خیلی نمی دونم

  6. #6

    نقل قول: ریست تنظیمات کامپوننت بعد از کامپایل

    کشف کردم مشکل از این دستور بود

    SetSubComponent(True);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل استارت apache بعد از کامپایل php
    نوشته شده توسط armin390 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:13 عصر
  2. آیا راهی برای حفظ کامپوننت بعد از uninstall نمودن دلفی هست؟
    نوشته شده توسط kheyri در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:41 عصر
  3. تغییر آیکون فایل exe بعد از کامپایل
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 22:35 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 07:52 صبح
  5. فایهای DCU بعد از کامپایل پروژه
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1382, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •