نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه كردن چك باكس به ديتا گريد و گرفتن خروجي تكس و اكسل از ديتا

  1. #1

    اضافه كردن چك باكس به ديتا گريد و گرفتن خروجي تكس و اكسل از ديتا

    سلام دوستان
    من داخل يه برنامه كه قبلا داشتم با استفاده از كدهاي زير اطلاعات رو به خروجي تكس ميريختم


    con.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select NameTable from Query1 where Name like '%" + txtsearch.Text + "%'";
    OleDbDataAdapter daEX = new OleDbDataAdapter();
    daEX.SelectCommand = cmd;
    DataTable dtEX = new DataTable();
    daEX.Fill(dtEX);
    StreamWriter sw = new StreamWriter(savefileEX);
    DataRow objdatarow;
    Object[] obj;
    for (int i = 0; i < dtEX.Rows.Count; i++)
    {
    objdatarow = dtEX.Rows[i];
    obj = objdatarow.ItemArray;
    Invoke(new MethodInvoker(delegate { dgw1.Rows.Add(obj); }));
    sw.Write(objdatarow[0]); sw.WriteLine();
    }
    sw.Close();
    con.Close();
    MessageBox.Show("فایل در موافقیت ساخته شد", "ساختن فایل");

    اما حالا بايد يه چك باكس به ديتا گريد اضافه كنم و به كاربر اين اختيار رو بدم كه اونا رو انتخاب كنه و فقط اونهاي كه انتخاب شده رو به فايل خروجي تكس و اكسل انتقال بده.
    ميشه راهنمائيم كنيد كه چيكار كنم؟

  2. #2

    نقل قول: اضافه كردن چك باكس به ديتا گريد و گرفتن خروجي تكس و اكسل از ديتا

    سلام
    شما یه DataGridViewCheckBoxCell به دیتا گرید تون اضافه کنید و موقع خروجی گرفتن این شرط رو چک کنید:



    foreach (DataGridViewRow item in dataGridView1.Rows)
    {

    if(((DataGridViewCheckBoxCell)item.Cells[0]).Value!=null)

    if(((DataGridViewCheckBoxCell)item.Cells[0]).Value.ToString()=="1")
    ...

    }

















  3. #3

    نقل قول: اضافه كردن چك باكس به ديتا گريد و گرفتن خروجي تكس و اكسل از ديتا

    if(((DataGridViewCheckBoxCell)item.Cells[0]).Value!=null)
    اگر كاربر تيك بزنه و بعد تيك رو بزنه اين دستور اجرا ميشه چون null نيست و بنابراين اطلاعات رو add ميكنه كه غلطه . فقط در حالتي كه كاربر يكبار اينون تيك بزنه همه چي درسته.
    بايد بعد از اينكه اين شرط برقرار بود شرط true بودن هم چك بشه بعد اضافه بشه.

  4. #4

    نقل قول: اضافه كردن چك باكس به ديتا گريد و گرفتن خروجي تكس و اكسل از ديتا

    if(((DataGridViewCheckBoxCell)item.Cells[0]).Value.ToString()=="1")
    خب این قطعه کدی که گذاشتم برای همینه دیگه

  5. #5

    نقل قول: اضافه كردن چك باكس به ديتا گريد و گرفتن خروجي تكس و اكسل از ديتا

    سلام اين كدها اصلا با ديتاگريد مرتبط نيست بلكه اطلاعات از بانك ميخونه و بعد ميريزه داخل ديتاگريد و فايل تكس .
    ميشه راهنمائيم كنيد چطور روي اطلاعات ديتاگريدم كار كنم و خروجي بگيرم؟فايل تكس يا اكسل فرق نداره.(البته اكسل بهتره)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه كردن سطر جمع در پايين ديتا گريد ويو
    نوشته شده توسط dab_hrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 14:23 عصر
  2. سوال: اضافه كردن به ديتا گريد به صورت دستي يا خودكار
    نوشته شده توسط عبدالرحیم در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 22:07 عصر
  3. جدا كردن سه رقم سه رقم اعداد در تكست باكس و ديتا گريد
    نوشته شده توسط mostafag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 23:07 عصر
  4. سوال: مشكل در اضافه كردن به ديتا گريد
    نوشته شده توسط manager_mrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 09:12 صبح
  5. سوال: اضافه كردن نتيجه جستجو به ديتا گريد
    نوشته شده توسط h_floppy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •