نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: من میخام قبل از ارسال فرم (سابمیت ) . داد های فرم رو بگیرم دستکاری کنم .چه جوری..؟

  1. #1

    من میخام قبل از ارسال فرم (سابمیت ) . داد های فرم رو بگیرم دستکاری کنم .چه جوری..؟

    سلام بچه ها ..
    من میخام قبل از ارسال فرم (سابمیت ) . داد های فرم رو بگیرم دستکاری کنم .
    مثلا یه متغیر و یک مقدار بهش اضافه کنم .. این کارو با ایجکس میشه انجام داد. ولی به روش معمولی که صفحه رو رفرش میکنه .
    چی جوری این عمل امکان داره . ممنون میشم سریعا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: من میخام قبل از ارسال فرم (سابمیت ) . داد های فرم رو بگیرم دستکاری کنم .چه جوری..؟

    مقدار onsubmit فرم را یک تابع قرار بده که مقدار برگشتی true یا false هست بعد داخل تابع قبل از بر گشت مقدار تابع کد تغییرات را قرار بده مثل مثال زیر
    اگر تابع مقدار true را برگرداند فرم ارسال میشهو اگر مقدار false را برگردانه از ارسال فرم جلوگیری میشه و میشه با این کا اعتبار فیلد ها را سنجید

    کد HTML:
    <form action="" method="post" name="f1" onsubmit="test()" >
            <label for="name">Name: </label><input type="text" name="name" id="name" /><br />
            <label for="email">Email: </label><input type="text" name="email" id="email" /><br />
            <label for="message">Message: </label><textarea rows="5" cols="30" name="message" id="message"></textarea><br />
               <input type="submit" name="submit" value="Submit" onclick="test()" />
        </form>
    <script type="text/javascript">
    function test()
    {
        document.f1.name.value=document.f1.name.value+'asdnsd';
        return true;
    }
    </script>
    آخرین ویرایش به وسیله hossin.esm : سه شنبه 24 مرداد 1391 در 16:30 عصر

  3. #3

    نقل قول: من میخام قبل از ارسال فرم (سابمیت ) . داد های فرم رو بگیرم دستکاری کنم .چه جوری..؟

    ممنون بله
    منم اینجوری تونستم

    $("#duration").on('change',function(){
    var tab=$("#tablist").tabs('option','selected');
    console.log(tab);
    switch(tab){
    case 0:
    $("#frm1 #duration").val($('#duration').val());
    // console.log($('#frm1').serialize());
    $('#frm1').submit();
    break;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف رنگ زمینه فرم در گوشه های فرم
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 22:32 عصر
  2. سوال: افکت پیشرفته روی فرم مثل افکت های فرم های لرد 2010
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 19:39 عصر
  3. سوال: تغيير در محتويات فرم ويو قبل از ارسال به بانك
    نوشته شده توسط mskarimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 20:47 عصر
  4. چگونه می توان به نمایش یک فرم جلوه داد
    نوشته شده توسط داوود در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 05:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •