نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: رفع اشکال در ارتباط با Mysql

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    رفع اشکال در ارتباط با Mysql

    با سلام خدمت همه php کارهای عزیز
    کد زیر مربوط به وارد کردن اطلاعات یک کتاب در بانک اطلاعاتی mysql است . که قسمت اول مربوط به دریافت اطلاعات و قسمت دوم مربوط به ذخیره آن است .اما رکورد وارد شده درdatabase ذخیره نمی شود .تا آنجایی که من فهمیدم قسمت اتصال به mysql روی سیستم من انجام نمی شه . چند بارهمmysql رو چک کردم . کاملا صحیح نصب شده . حالا از خدمت همه عزیزان این درخواست رو دارم که ببینید کجای کد زیر اشتباه رخ داده یا که مشکل کار من درکجا است . آیا بعد از نصب mysql عمل خاصی باید انجام بدهم .
    <html>
    <body>
    <form action="ch10-1.php" method="POST">
    <table border="1">
    <tr>
    <td><b>ISBN</b></td>
    <td><input type="text" size="13" name="isbn" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><b>Author</b></td>
    <td><input type="text" size="20" name="author" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><b>Title</b></td>
    <td><input type="text" size="25" name="title" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><b>Price</b></td>
    <td><input type="text" size="5" name="price" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><b>Page</b></td>
    <td><input type="text" size="5" name="page" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width=20></td>
    <td><input type="submit" value="Submit" /></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>

    <?php
    //retrive from variable
    $isbn=$_POST['isbn'];
    $author=$_POST['author'];
    $title=$_POST['title'];
    $price=$_POST['price'];
    $page=$_POST['page'];
    if (strlen($isbn)== 0 or strlen($author)== 0)
    {
    echo "Go back and fill all field";
    exit;
    }
    // conect to mysql server
    $db = mysql_connect();
    if (!$db)
    die('Error : cannot open conection'.mysql_error());

    echo 'Connected successfully';
    mysql_select_db('publisher');
    $query= "insert into books
    (isbn,author,title,price,page)values
    ('".$isbn."','".$title."','".$author."','".$price. "','".$page."' )";
    $result = mysql_query($query);
    if($result)
    echo mysql_affected_rows()."<b> book insert into database.</b>";
    mysql_close($db);
    ?>
    باتشکر

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    خط زیر رو جایگزین کن:
    mysql_select_db('publisher') or die(mysql_error());

    و در قسمت if که اون پایین نوشتی، یک else بذار و همین mysql_error رو بنویس.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    query اینسرتتم یه چه بکن .

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    Exclamation

    باتشکر از راهنمایی هاتون

    این راههایی که شما فرمودید رو انجام دادم اما هیچ پیغامی صادر نمی شود .
    لازم است مجددا تاکید کنم که برنامه فوق تا قبل از تابع mysql_connect انجام می شود و ظاهرا از آنجا به بعد هیج عملی را انجام نمی دهد . حتی صدور یک پیغام توسط echo.

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    در mysql_connet از username و password و address استفاده بکن.
    (برای اطلاعات دقیقتر، راهنمای PHP رو ببین.)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    Post

    از username و پسورد نیز استفاده کردم ولی باز فایده ندارد .
    لطفا اگر می شود روش نصب mysql و شرایط احتمالی نصب رو توضیح بدهید .
    آخرین ویرایش به وسیله وحید دات نت : سه شنبه 13 دی 1384 در 18:42 عصر

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    فایل php.ini رو باز کن و در قسمت error_reporting مقدار E_ALL رو بذار (مطمئن بشو که علامت ; در ابتدای خط وجود ندارد)
    و مقدار display_error رو on کن.
    موفق باشی.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    Question

    پس از انجام عملیات بالا با این پیغام در صفحه دوم برخورد کردم .
    Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in E:\PROJECTS\PHP Files\Chapter10\ch10-1.php on line 14

  9. #9
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    در مورد این سوالت می تونی تو انجمن جستجو کنی و جوابت رو بدست بیاری.
    موفق باشی.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    Exclamation

    من php رو روی Apache Server نصب کردم و extension_dir=”d:\php\ext” تنظیم کردم . حال برای اضافه کردن extension مربوط به php_mysql با خطای زیر در هنگام Restart کردن Apache مواجه شدم .

    Unable to load dynamic library ‘d:\php\ext\php_mysql.dll’ The specified moudule could not be found .

    حال جهت رفع این مشکل چه عملیاتی را باید انجام دهم .

  11. #11
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    مقاله من در مورد نصب php روی apache رو دقیق بخونید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    Wink

    تمام مقاله نصب php رو خوندم . من هم php 5 رو روی apache نصب کردم ولی هنگام restart کردن apache پیغام قبل رو تکرار می کنه ؟ لطفا من رو راهنمایی کنید . چون خیلی فوری mysql رو لازم دارم .

  13. #13
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    باید فایل libmysql.dll رو تو یکی از شاخه های معرفی شده در PATH سیستم عاملتون بریزید (مثل شاخه ویندوز، یا شاخه سیستم ویندوز)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    20

    Smile

    با تشکر از تمامی راهنماییهاتون .واقعا عالی بود. امیدوارم که موفق باشید .

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •