نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    با سلام به همه دوستان
    من یک فایل اکسل با 5 ستون دارم که میخوام این فایل رو از طریق سی شارپ به صورت یکجا به داخل یک جدول در دیتابیس اکسس وارد کنم . از دوستان میخوام هر کس میتونه به من کمک کنه . ممنون

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    شک دارم تابعی باشه که مستقیما رکوردها رو مثل خود نرم افزار Access منتقل کنه ، ولی میتونید این کارو با یک حلقه انجام بدید . cell های اکسل رو به صورت record به دیتابیس یکی یکی add کنید !

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    Easy:










    string Access = Server.MapPath("App_Data/contacts.mdb");
    string Excel = Server.MapPath("App_Data/Book1.xls");
    string connect = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Excel +";Extended Properties=Excel 8.0;";
    using (OleDbConnection conn = new OleDbConnection(connect))
    {
    using (OleDbCommand cmd = new OleDbCommand())
    {
    cmd.Connection = conn;
    cmd.CommandText = "INSERT INTO [MS Access;Database=" + Access + "].[Persons] SELECT * FROM [Sheet1$]";
    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    من کدهای بالا رو به کار گرفتم ولی فقط برای اکسل 2003 کار میکنه و برای وارد کردن فایل اکسل 2007 و 2010 خطا میده میخواستم اگه کمکم کنین این مشکل من رفع بشه .
    سوال دیگه ای که دارم اینه که اگه خواسته باشیم قبل از ذخیره اطلاعات فایل اکسل در دیتابیس ، اطلاعات رو توی یک دیتاتیبل بریزیم چیکار باید کرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    با سلام به همه دوستان
    کسی نیست که این مشکل منو رفع کنه ؟

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط jmfnima مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    من کدهای بالا رو به کار گرفتم ولی فقط برای اکسل 2003 کار میکنه و برای وارد کردن فایل اکسل 2007 و 2010 خطا میده میخواستم اگه کمکم کنین این مشکل من رفع بشه .
    سوال دیگه ای که دارم اینه که اگه خواسته باشیم قبل از ذخیره اطلاعات فایل اکسل در دیتابیس ، اطلاعات رو توی یک دیتاتیبل بریزیم چیکار باید کرد ؟
    به نظرم مشكل از رشته اتصال باشه :
    string connect = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Excel +";Extended Properties=Excel 8.0;";


    به اين تغيير بده امتحان كن
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    Easy:










    string Access = Server.MapPath("App_Data/contacts.mdb");
    string Excel = Server.MapPath("App_Data/Book1.xls");
    string connect = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Excel +";Extended Properties=Excel 8.0;";
    using (OleDbConnection conn = new OleDbConnection(connect))
    {
    using (OleDbCommand cmd = new OleDbCommand())
    {
    cmd.Connection = conn;
    cmd.CommandText = "INSERT INTO [MS Access;Database=" + Access + "].[Persons] SELECT * FROM [Sheet1$]";
    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    }
    سلام
    عبارت Server.MapPath رو نمیشناسه, چرا؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: وارد کردن فایل اکسل از طریق سی شارپ در دیتابیس اکسس

    آقا این کدها که نوشتی تحت وبه برای ویندوز فرم چیکار باید کرد؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 12:43 عصر
  2. وارد کردن فایل کتابخانه ای
    نوشته شده توسط حامی2 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 16:18 عصر
  3. باز کردن فایل PowerPoint از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 بهمن 1382, 07:28 صبح
  4. باز کردن فایل EXE از طریق برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 02:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •