نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با سایه های باتن سایت؟؟؟

  1. #1

    مشکل با سایه های باتن سایت؟؟؟

    با سلام به تمامی دوستان




    دوستان من با فتوشاپ یه سایت طراحی کردم و سایت رو اسلایس کردم من باتن ها رو new layer base style
    کردم یعنی اینکه باتن ها به همراه سایه اون ها اسلایس شده مشکل من اینجاست که کدی که برای باتن نوشتم من میخوام فقط وقتی ماوس رفت رو باتن حالت دست بیاد
    اما چون new layer base style کردم سایه ها رو هم جزء باتن میدونه یعنی و قتی ماوس پایین تر یا بال تر از محدوده خود باتن هم میره باز هم حالت دست وجود داره ؟

    لینک دانلود فایل + psd :

    http://faupload.com/upload/91/Khordad/WebSite.rar

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: مشکل با سایه های باتن سایت؟؟؟

    فکر نکنم راه دیگه ای جز از بین بردن سایه های باتن یا حداقل کوچک کردنشون داشته باشید.
    شما با استفاده از خصوصیت box-shadow هم میتونید سایه بدید البته در مرورگرهای جدید.

  3. #3
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مشکل با سایه های باتن سایت؟؟؟

    سلام
    با فایل css استایل های زیر رو اضافه کنید :

    .Btn-Wrap {
    background-image:url(../images/btnyellowslide_03.png);
    background-repeat: no-repeat;
    width: 173px;
    height: 96px;
    float: right;
    }
    .Btn-YS {
    padding: 9px 3px 8px 111px;
    position: relative;
    right: -27px;
    top: 31px;
    }

    و قسمت html باتن زرد رو به صورت زیر تغییر بدید :
    کد HTML:
    <div id="slide">
    
                <div id="btnorg">
                                
                                <div class="Btn-Wrap"><a class="Btn-YS" href="#"></a></div>
                        <div class="btn1">
                                 <a href="#"><img src="images/btnwhiteslide_03.png" /></a>
                        </div>
                </div>
          </div>
    من فقط رو باتن زرد این کار رو پیاده سازی کردم بهترین روش هم همین روش هست برای این مورد ..
    برای button دوم نیز شما اینکارو انجام بدید تا کامل متوجه شوید در صورتی که با مشکل برخورد کردید بپرسید ..
    موفق باشید..

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با برنامه های پس از نصب دوباره دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 19:08 عصر
  2. مشکل امنیتی سیستم های مدیریت محتوای فارسی شده
    نوشته شده توسط iman2 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اسفند 1382, 17:34 عصر
  3. من یک مشکل در textbox های فارسی و لاتین نویسی دارم
    نوشته شده توسط علیا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1382, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •