نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

  1. #1

    تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    با سلام خدمت همه ی برنامه نویسان عزیز!
    من یه بانک اطلاعاتی دارم که نام column هام انگلیسیه!
    حالا که میخوام اطلاعات اونو تو DataGridView قرار بدم نام ستونها در DataGridView نیز انگلیسیه!
    اگه کسی را حلی بلده که میشه باهاش نام ستون های DataGridView را عوض کرد منو راهنمایی کنه(میخوام نام ستونهامو فارسی کنم)!!!؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    سلام و...

    تغییر عنوان ستون ها


    ''''تغییر عنوان ستون ها در دیتا گراید ویو
    Public Sub ChangeHeaderTextDgFormnewmember()
    With NewMember.DGVMember
    .Columns(0).HeaderText = "شماره عضویت"
    .Columns(1).HeaderText = "نام"
    .Columns(2).HeaderText = "نام خانوادگی"
    .Columns(3).HeaderText = "شماره شناسنامه"
    .Columns(8).HeaderText = "شماره تلفن"
    End With
    End Sub



    تغییر چیدمان عنوان دیتا گراید

    ''''تغییر چیدمان عنوان دیتا گراید
    Public Sub ChangeAligmentHeaderDgFormNewMember()
    With NewMember.DGVMember
    .Columns(0).HeaderCell.Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    .Columns(1).HeaderCell.Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    .Columns(2).HeaderCell.Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    .Columns(3).HeaderCell.Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    End With
    End Sub



    موفق باشین.8

  3. #3

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    سلام و...

    دوست عزیز این تایپیک می تونه توی بیشتر زمینه ها بهتون کمک کنه.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ight=datagride

    موفق باشین.*

  4. #4

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    خیلی ممنون از راهنماییت!
    فقط نمیدونم این کد رو چرا نمیشناسه؟
    باید اونو تعریف کنم؟
    NewMember.DGVMember

  5. #5

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    سلام ، اون Newmember نام فرمی هست که Datagridview داخلش هست و DGVMember نام Datagridview مورد نظر هست ،

    شما اینا رو تغییر بده تا درست بشه یعنی به جای DGVMember نام دیتاگرید ویو خودتون روبزارید و به جای Newmember نام فرم خودتون رو بزارید

  6. #6

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    خیلی ممنون از راهنماییت!
    برای اینکه تازه کار رو توی سایت آغاز کردی از دکمه تشکر استفاده کن(صرفا جهت اطلاع)!

    فقط نمیدونم این کد رو چرا نمیشناسه؟
    راهنمایی دوستمون کاملا درسته!؟

    موفق باشین.*

  7. #7

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    این پیغام برای چیه؟
    Untitled-1.jpg

  8. #8

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    سلام و...

    شما اگه دقت کرده باشی به مثال ، لازم به نوشتن اسم ستونی که در دیتا گراید هست رو که می خواید تغییر بدید نیست باید شماره ستون رو بنویسید :



    With NewMember.DGVMember
    .Columns(0).HeaderText = "شماره عضویت"
    .Columns(1).HeaderText = "نام"
    .Columns(2).HeaderText = "نام خانوادگی"
    .Columns(3).HeaderText = "شماره شناسنامه"
    .Columns(4).HeaderText = "شماره تلفن"
    End With


  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: تغییر عنوان های هر ستون در DataGridView

    سلام
    اگر شما با استفاده از Datatable گرید را پر می کنید می توانید از این روش استفاده کنید ! برایHeader گرید استفاده کنی روش خوبی میتونه باشه!!!
    میتونی دستور Select رو این طوری تعریف کنی برای فراخوانی دادهات
    Select [name Columns1]=[Name] ,[name Columns2]=[Lname] ,[phone] as [name Columns3]  From YourTable 

تاپیک های مشابه

  1. تغییر دادن DataBinding یک ستون در DataGridView
    نوشته شده توسط m.rokni در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1391, 10:23 صبح
  2. سوال: تغییر عنوان ستون های گرید
    نوشته شده توسط minajasmi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 12:49 عصر
  3. تغییر عنوان ستون های datagridview
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:40 صبح
  4. مشکل تغییر عنوان ستون در FlexGrid7
    نوشته شده توسط shsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 11:31 صبح
  5. تغییر عنوان تاپیک در book mark های شخصی
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •