نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رسم نقطه در picturebox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار aagghh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    Question رسم نقطه در picturebox

    سلام دوستان
    چجوری میتونم توی یه جای دلخواه از pictureBox یک نقطه رسم کنم؟
    ممنون از راهنمایی تون

  2. #2

    نقل قول: رسم نقطه در picturebox

    نقل قول نوشته شده توسط aagghh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چجوری میتونم توی یه جای دلخواه از pictureBox یک نقطه رسم کنم؟
    ممنون از راهنمایی تون
    اگر می خواهید نقظه ای که در مختصات (20,50) به رنگ آبی رسم می کنید داخل رخداد Paint باشه :

    Private Sub PictureBox1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles PictureBox1.Paint
    Dim pixel As New Bitmap(1, 1)
    pixel.SetPixel(0, 0, Color.Blue)
    e.Graphics.DrawImageUnscaled(pixel, 20, 50)
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: رسم نقطه در picturebox

    همین طور میشه با این تابع این کار رو کرد :


    Private Sub SetPixel(Ctrl As Control, p As Point, color As Color, Optional pixelw As Int32 = 1)

    Using g As Graphics = Ctrl.CreateGraphics
    Using Brush As New SolidBrush(color)

    g.FillRectangle(Brush, New Rectangle(p, New Size(pixelw, pixelw)))
    End Using
    End Using
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله Saman_12 : پنج شنبه 26 مرداد 1391 در 01:59 صبح دلیل: تگ دیگه چه میشه کرد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار aagghh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: رسم نقطه در picturebox

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اگر می خواهید نقظه ای که در مختصات (20,50) به رنگ آبی رسم می کنید داخل رخداد Paint باشه :

    Private Sub PictureBox1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles PictureBox1.Paint
    Dim pixel As New Bitmap(1, 1)
    pixel.SetPixel(0, 0, Color.Blue)
    e.Graphics.DrawImageUnscaled(pixel, 20, 50)
    End Sub

    از راهنمایی تون ممنونم
    از کدتون استفاده کردم جواب داد
    ولی اگه بخوام در لحظه اجرای برنامه چند نقطه رو تو مکانهای مختلف بزارم چی؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار aagghh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: رسم نقطه در picturebox

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    همین طور میشه با این تابع این کار رو کرد :


    Private Sub SetPixel(Ctrl As Control, p As Point, color As Color, Optional pixelw As Int32 = 1)

    Using g As Graphics = Ctrl.CreateGraphics
    Using Brush As New SolidBrush(color)

    g.FillRectangle(Brush, New Rectangle(p, New Size(pixelw, pixelw)))
    End Using
    End Using
    End Sub

    مرسی از راهنمایی تون
    بجای p باید چی قرار بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: رسم نقطه در picturebox

    نقل قول نوشته شده توسط aagghh مشاهده تاپیک
    مرسی از راهنمایی تون
    بجای p باید چی قرار بدم؟
    p همون point مورد نظره :

    SetPixel(Me, New Point(30, 15), Color.DeepSkyBlue)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه انتقال (درگ) کردن اشکال گرافیکی رسم شده در PictureBox
    نوشته شده توسط -Azure- در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 22:45 عصر
  2. رسم نقطه روی شی Image
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 15:30 عصر
  3. راه حلی به زبان cبرای رسم نقطه چین ونیم دایره
    نوشته شده توسط sanaz_am در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:34 عصر
  4. رسم نقطه و خط در کریستال 11
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مهر 1384, 10:26 صبح
  5. رسم نقطه به نقطه روی یک PictureBox
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 07:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •