نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟

  1. #1
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    Question بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟

    با سلام خدمت اساتید.
    من با کامپوننت O2S.Components.PDFView4NET.dll کار می کنم و خیلی کارش خوبه
    ولی مشکل اساسیش اینه که جستجو نداره!
    خواهشا یکی یک کامپوننت معرفی کنه که مثل بالایی باشه. پرینت و سیو کاربر نتونه بکنه و نیاز به برنامه ی کمکی هم نداشته باشه مثل adobe reader و قـــابلیــــت جســــــتجو داشته باشه
    مرسی
    خـــــــیلی فوریه !

  2. #2

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    بهترین کامپوننت که هم ورژن آفیسش هم ورژن PDF ش 2ساله (از یه ماه بعد ارایش) داره منو تو پروژه هام یاری میده محصولات EDraw Office Viewer و Edraw Pdf Viewer هست که امکانات جالبی داره و میتونه فایلهاتونو تو فرمهای سی شارپ هم نشون بده.

    موفق باشی
    بایت بایت

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    داداش یونس یک دنیا ممنونتم
    از شب تا صبح تو اینترنت داشتم می گشتم و انواع کلک ها نشد که نشد. دمـــــــــت گرم این کارمو راه انداخت.
    تو اینترنت چیزی پیدا نکردم از لینک رایگان.
    اگه سرغ داری برام اینجا قرار بدی ممنون میشم.
    بازم ممنون

  4. #4

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    با سلام مجدد خدمت شما

    کد HTML:
    http://download.fyxm.net/Edraw-PDF-18904.html
    خود سایت اصلیشم اینه :
    کد HTML:
    http://www.edrawsoft.com/pdfviewer.php
    متاسفانه لایسنس این کامپوننت پولیه و یکتاست کدش اما برات جستجو میکنم ببینم لایسنس پابلیک برات پیدا میشه یا ببینم کامپونتت رایگان دیگه ای که سرچ داشته باشه هست.

    امکاناتی هم که داره برات ضمیمه کردم

    موفق باشی
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    یک سری مشکلاتی که داره بعضی ازمتدهاش کار نمیکنه که فکر میکنم به خاطر اینه که پولیه
    و وقتی Read Only می کنم برای جلوگیری از Hotkey ، جستجوش از کار میفته

  6. #6

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    با سلام مجدد

    من چون لایسنسشو خریدم تا الان دچار مشکل نشدم اما تمام تلاشمو میکنم تا شب برات لایسنسشو گیر بیارم

    فعلا تا شب

  7. #7

    Question نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد

    من چون لایسنسشو خریدم تا الان دچار مشکل نشدم اما تمام تلاشمو میکنم تا شب برات لایسنسشو گیر بیارم

    فعلا تا شب
    آقای یونس ببخشید میشه بگید شما چجور خریدیش؟
    یه خطم بی زحمت در رابطه با لایسنش توضیح بدید، که چیه؟ همون کرک هستش؟
    این کامپوننت ها رو بیشتر با چه ابزاری درست میکنن؟

  8. #8

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    با سلام مجدد

    دوست خوبم برات یه کامپوننت خوب پیدا کردم

    پیش نیازشم ورژن بیشتر از 7 نرم افزار adobe Reader هست.اگه ارور adobe داد یعنی نسخه adobe کمه,در ضمن چون 32بیتیه مدل دیابگو از any cpu ببر رو x86

    نحوه فعال و لود و ... هم اینطوریه :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pdfViewer1.PdfSecurityOptions.CanPrint = false;
    pdfViewer1.PdfSecurityOptions.CanCopyContent = false;
    pdfViewer1.PdfSecurityOptions.CanFillFormFields = false;
    pdfViewer1.SetShowToolbar(false);
    pdfViewer1.PdfSecurityOptions.CanEditContent = false;
    pdfViewer1.PdfSecurityOptions.CanEditAnnotations = false;
    pdfViewer1.PdfSecurityOptions.CanAssembleDocument = false;
    pdfViewer1.ReloadPdfDocument();
    pdfViewer1.LoadFile("d:\\GSM_AT.pdf");
    }


    این سایتم یه سر بزن به همراه کرک هست :

    کد HTML:
    http://crashbox.ws/programm/office/35786-pdf-xchange-viewer-pro-25201-crack-.html
    موفق باشی
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Y_Safaiee : جمعه 27 مرداد 1391 در 13:05 عصر

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    ممنون
    همه چیش خوبه ولی آخر دکمه save مال adobe reader اومد.
    کلافه شدم دیگه نمی دونم چکار کنم

    عکس

  10. #10

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    با سلام مجدد

    یه ورژن رو نصب کن که navigation نداشته باشه مشکلت حل میشه.مثلا نسخه 8 adobe

    موفق باشی
    بایت بایت

  11. #11

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید.
    من با کامپوننت O2S.Components.PDFView4NET.dll کار می کنم و خیلی کارش خوبه
    ولی مشکل اساسیش اینه که جستجو نداره!
    خواهشا یکی یک کامپوننت معرفی کنه که مثل بالایی باشه. پرینت و سیو کاربر نتونه بکنه و نیاز به برنامه ی کمکی هم نداشته باشه مثل adobe reader و قـــابلیــــت جســــــتجو داشته باشه
    مرسی
    خـــــــیلی فوریه !
    ببشخید میشه کامپوننتی که اول ازش استفاده کردید رو به همراه کرک بزارید.
    ممنونم

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نمیشه چون ممکنه کاربر 10 رو نصب کرده باشه

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    ببشخید میشه کامپوننتی که اول ازش استفاده کردید رو به همراه کرک بزارید.
    ممنونم
    بله. بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    ممنونم از کامپوننتت.
    خیلی وقت پیش بود یه پروژه از یه سایت خارجی گرفتم که ترفند مناسبی داشت.
    اینجور بود که با استفاده از کامپوننت خود adobe reader قسمت toolbox رو مخفی کرده بود.یعنی کامپوننت رو توی یه پنل قرار داده بود و سربرگ رو با یک ابزار دیگه پوشانده بود...
    حالا فایل رو پیدا کردم برات آپ میکنم.

  15. #15

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    میتونید از کامپوننت dev.express 2012 یا 2011استفاده کنید خیلی کامل و مفیده

  16. #16

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    میتونید از کامپوننت dev.express 2012 یا 2011استفاده کنید خیلی کامل و مفیده
    DevExpress همچین ابزاری نداره.

  17. #17

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    چرا دوست عزیز داره من خودم توی پروژم استفاده میکنم حتی میتونی براحتی Export به PDF بگیری حتی توی سمپل های خود شرکت هستش

  18. #18
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    من هنوز مشکلم حل نشده و همین امشب رو وقت دارم

    یعنی dev.Component مشکل منو حل می کنه !؟ یعنی پرینت،سیو،کپی فایل pdf رو میبنده و جستجو هم داره ؟

    من الان DevComponents.DotNetBar.10.4.0 با حجم 85 مگابایتی رو دانلود کردم و فایل DevComponents.DotNetBar2.dll در برنامه add کردم و کامپوننت ها اومدن ولی متاسفانه در بینشون pdf nemibinam

  19. #19

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    منم که خیلی وقت دارم از ابزار dev استفاده میکنم همچین ابزاری نداشته !

  20. #20

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    چیزه درستی پیدا نکردم شما راه حلی مناسب و اساسی پیدا کردید...

    این لینک رو دنبال کن انگاری سرعت اینترنتت خیلی خوبه...



  21. #21
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    لینک دانلود رو پیدا نکردم + از تصویرش انگار Find نداره و بیشتر Find ها از فارسی ساپورت نمی کنن
    موندم دیگه چکار کنم !
    یک سورسی گفتید که Toolbar کامپوننت adobe reader رو مخفی میکنه ! اونو پیدا نکردی؟

  22. #22
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    eXPert PDF ViewerX 3.0.990.0 این هم خوبه ولی مشکلش اینه که Find کامپوننت از فارسی ساپورت نمی کنه چه کار کنم؟

    axVSPDFViewer1.findText(txtFind.Text.Trim(), false, false);
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : شنبه 28 مرداد 1391 در 12:37 عصر

  23. #23

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    دوست عزیز چشم خودمم دنبالش میگردم ولی اگه اون کامپوننت مستقل هست یه جوری مخفیش کن.
    آره متاسفانه بیشتر کامپوننت ها هم فارسی رو پشتیبانی نمیکنند.
    اگه اون پروژه رو پیدا کردم حتما به همراه کامپوننت آپش میکنم...

  24. #24
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    این بحث هم به زیر خاکی پیوست
    یعنی کســــی بلد نیس ؟؟؟؟

  25. #25

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    یه سر به اینجا بزن تو هم اگه گزینه سرچ رو پیدا کردی در جریان بزار.

  26. #26
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    مشکل اساسی من جستجو هست که از فارسی ساپورت کنه و Save + Print هم نشه

  27. #27

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    دوستان دقت کنیدDEV.EXpress نه Dev.dotnetbar
    این 2 تا باهم کلی فرق میکنن
    درضمن دیگه قابلیت سیو و پرینت دست خودتون هستش میتونید غیرفعالش کنید دیگه یا ویسیبیلش رو فالس کنید

  28. #28
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    دوستان دقت کنیدDEV.EXpress نه Dev.dotnetbar
    این 2 تا باهم کلی فرق میکنن
    درضمن دیگه قابلیت سیو و پرینت دست خودتون هستش میتونید غیرفعالش کنید دیگه یا ویسیبیلش رو فالس کنید
    سلام دوست عزیز
    من DevExpress.Universal.2012.1.5 با حجم 70 مگابایتی رو دانلود کردم و موفق به نصبش نشده(معیوبی ویندوز) آیا این کامپوننت قابلیت جستجوی فارسی داره؟

  29. #29

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    دوستان دقت کنیدDEV.EXpress نه Dev.dotnetbar
    این 2 تا باهم کلی فرق میکنن
    درضمن دیگه قابلیت سیو و پرینت دست خودتون هستش میتونید غیرفعالش کنید دیگه یا ویسیبیلش رو فالس کنید
    بعید میدونم devexpress همیچین ابزاری داشته باشه ، میشه بگید اسم این ابزار چیه؟

  30. #30

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    اسم ابزارش نمیدونم ولی من توی یکی از نمونه پروژه هاش دیدم که قابلیت پی دی اف رو داشت فارسی رو هم صد در صد پشتیبانی میکنه

  31. #31
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    حداقل اینجا کسی بلد نیست Save as فایل pdf رو برداره؟ من همه ی کار هارو درست کردم save نمیاد ولی Save as رو هر کاری و با هر پروتکتوری میبندم بازم میاد !

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار hadiranji
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    91

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    eXPert PDF ViewerX 3.0.990.0 این هم خوبه ولی مشکلش اینه که Find کامپوننت از فارسی ساپورت نمی کنه چه کار کنم؟

    axVSPDFViewer1.findText(txtFind.Text.Trim(), false, false);
    امکان داره لینک دانلودش رو بزارید ؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟


  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار hadiranji
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    91

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    متاسفانه هم پولیه و هم قابلیت سرچ نداره !

  35. #35
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    Atisaz - Tehran
    پست
    5

    نقل قول: بهترین کامپوننت PDF که قابلیت جستجو داشته باشه و مستقل باشه چیه؟؟؟ فوری

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    حداقل اینجا کسی بلد نیست Save as فایل pdf رو برداره؟ من همه ی کار هارو درست کردم save نمیاد ولی Save as رو هر کاری و با هر پروتکتوری میبندم بازم میاد !
    با سلام دوست عزیز،
    می خواستم بدونم در نهایت کامپوننت رایگان (یا کرک شده) برای این کاربرد پیدا کردید ؟
    با تشکر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •