نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: برنامه مربوط به سنسور SRF05

  1. #1

    برنامه مربوط به سنسور SRF05

    سلام.من دارم يك ربات مين ياب درست ميكنم،كه از سنسور SRF05 براي اون استفاده كردم.حالا براي برنامه نويسي اين سنسور گير كردم!در ضمن ميخوام برنامه به زبان سي باشه!كسي ميتونه توبرنامه نويسيش بهم كمك كنه؟اگه نمونه كد هم داريد برام خواهشن بفرستيد.فقط دوستان من خيلي خيلي عجله دارم!!خواهش ميكنم يكي زود جوابمو بده!!ممنون.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: برنامه مربوط به سنسور SRF05

    دوست عزیز اگر یکی از تایمرهای 16بیتی میکرو آزاد باشد، با استفاده از Input Capture میکرو میتوانید براحتی اینکاررا انجام دهید کافیست تنظیمات آن را انجام داده و کدهای زیر را به برنامه اضافه کنید . دراین مثال از تایمر1 استفاده شده است. البته خروجی ماژول مربوطه باید به پایه IC1 میکرو وصل شود.

    int measure; //SRF05 Result in cm
    //*********************************
    // Speed of sound in 20 degree =34000 cm/s
    // (1/34000) * 1000000 = 29.4
    // if Timer1_Period =2 us , scale_factor= 29.4 * 2 = 59
    flash int scale_factor = 59 ; // scale_factor = 29.4 * Timer1_Period(uSecond)
    //*********************************
    interrupt [TIM1_CAPT] void timer1_capt_isr(void)
    { int t_meas;

    if (TCCR1B & 0x40) { //if Start Edge
    TCCR1B &= ~(0x40); //Change trigger edge
    TCNT1 = 0; //Initialize Timer1
    }
    else { //if End Edge
    TCCR1B |= 0x40; //Change trigger edge
    t_meas = (ICR1H << 8) | ICR1L ;
    measure = (int)(t_meas / scale_factor); //Calculate distance
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : جمعه 27 مرداد 1391 در 13:31 عصر

  3. #3

    نقل قول: برنامه مربوط به سنسور SRF05

    ممنون دوست عزيز.فقط يك سوال ديگه هم دارم؟
    ميكرو من ATmega128 است،اين دستورات روش جواب ميده؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: برنامه مربوط به سنسور SRF05

    ميكرو من ATmega128 است،اين دستورات روش جواب ميده؟
    باتوجه به راهنمای ماژول SRF05 به احتمال خیلی زیاد مشکلی نخواهدداشت . فقط بایستی اینتراپت ICP تایمر موردنظر فعال شده باشد . همچنین ارسال پالس تحریک ماژول میتواند در یکی ازوقفه های تایمرها در فواصل زمانی باتوجه به اقتضای پروژه بایستی انجام شود (با عرض حداقل 10میکروثانیه )

  5. #5

    نقل قول: برنامه مربوط به سنسور SRF05

    ممنونم از راهنماييتون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h.torabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    عشقم ایران همیشه آباد
    پست
    114

    نقل قول: برنامه مربوط به سنسور SRF05

    سلام داداش دمت گرم من از روش capture استفاده نکردم میشه یه اموزش معرفی کنی برای کار باهاش ؟؟؟؟؟
    من ازتایمر 1 برای اندازه گیری زمان سطح 1 پالس استفاده کردم
    ولی هرکاری میکنم یک عدد ثابت بمن نشون میدهد
    ااز وقفه خارجی 1 در atmega32l استفاده کردم
    به این صورت که با دیدن لبه بالا رونده تایمر 1 از اول شروع به کار کنه وبا دیدن لبه پایین رونده مقدار تایمر1 بخوانه وبعد اون 0کنه ولی اصلا جواب نداد
    باید چیکار کنم.........................

  7. #7
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: برنامه مربوط به سنسور SRF05

    نقل قول نوشته شده توسط h.torabi مشاهده تاپیک
    سلام داداش دمت گرم من از روش capture استفاده نکردم میشه یه اموزش معرفی کنی برای کار باهاش ؟؟؟؟؟
    من ازتایمر 1 برای اندازه گیری زمان سطح 1 پالس استفاده کردم
    ولی هرکاری میکنم یک عدد ثابت بمن نشون میدهد
    ااز وقفه خارجی 1 در atmega32l استفاده کردم
    به این صورت که با دیدن لبه بالا رونده تایمر 1 از اول شروع به کار کنه وبا دیدن لبه پایین رونده مقدار تایمر1 بخوانه وبعد اون 0کنه ولی اصلا جواب نداد
    باید چیکار کنم.........................
    ممکنه دوره کاری تایمر خیلی کوتاه باشد . از تقسیم فرکانس بزرگتر و تایمر 16 بیتی استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال قبل از اجرا هر برنامه مربوط به دات نت
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1390, 10:20 صبح
  2. مبتدی: درخواست بررسی سورس این دو برنامه مربوط به ساختار درختی
    نوشته شده توسط shahinshyd در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1390, 13:33 عصر
  3. مبتدی: برنامه مربوط به نوشتن یک یک رشته در وسط یک فایل با حفط مقادیر قبل و بعد
    نوشته شده توسط saeed5690 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آذر 1389, 19:55 عصر
  4. برنامه مربوط به جستجوی فارسی در فایلهای pdf
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1382, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •