نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

  1. #1

    Question نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    سلام دوستان
    من تو سایتم موقع لاگین کاربر میخام این امکان رو داشته باشه که یوزر و پسوردش ذخیره شه و بار بعد که خواست لاگین شه لازم نباشه یوزر و پسوردشو وارد کنه/.. یوزرش که سیو میشه چون کوکی شده ولی واسه پسورد نمیدونم چیکار بکنم؟؟؟؟
    ممنون میشم کسی راهنماییم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    برای ورود کاربران از امکانات خود asp.net استفاده می کنید؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    منظورتون کنترل لاگین خود asp? نه
    یک جدول واسه یوزر و پسوردها دارم که چک میکنم و لاگین میشه

  4. #4

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    سلام دوست عزیز
    این تکه کد را داخل دکمه لاگین بنویس

    System.Web.SecurityFormsAuthentication.RedirectFro mLoginPage(txtUsername.Text,chkRemember.Checked);

    پارامتر اول این متد باعث می شود که نام کاربری که می خواهد لاگین شود را بهش می دیم و پارامتر دوم همین به خاطر سپردن است که اگر true باشد این کار را انجام می دهد که این که چه مدت به خاطر بسپارد در web.config تنظیم می شود و آخر اینکه این لاگین به صفحه default که در web.config تنظیم کرده ایم می رود و فایل وب کانفیگ به شکل زیر می باشد.

    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="~/Login.aspx"
    defaultUrl="~/Default.aspx"
    timeout="43200"
    slidingExpiration="true"
    name=".CMS30_AUTH"
    />
    </authentication>

    خاصیت slidingExpiration مشخص می کند تاریخ انقضا داشته باشد یا نه ؟
    خاصیت timeout مشخص می کند چند ثانیه به خاطر داشته باشد و عدد 43200 معادل یک ماه می باشد
    و خاصیت loginUrl مشخص می کند اگر کاربر برای لاگین مسیری نداشته بود به صفحه Login.aspx برود.
    نقل قول نوشته شده توسط nidi2009 مشاهده تاپیک
    منظورتون کنترل لاگین خود asp? نه
    یک جدول واسه یوزر و پسوردها دارم که چک میکنم و لاگین میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    یه checkBox قرار بدید. اگر تیک داشت، مشخصات کاربر (username & password) رو تو یه کوکی ذخیره کنید.

  6. #6

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    ببخشید دوست عزیز نام کاربری من که ذخیره میشه و کوکی است واسه پسورد میخاستم بدونم؟؟ با همین میشه؟ ولی امتحان کردم نشد
    پارامتر اول این متد باعث می شود که نام کاربری که می خواهد لاگین شود را بهش می دیم و پارامتر دوم همین به خاطر سپردن است که اگر true باشد این کار را انجام می دهد

  7. #7

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    ببخشید میشه نمونه کد ذخیره کردن تو کوکی رو بذارید.ممنون میشم
    یه checkBox قرار بدید. اگر تیک داشت، مشخصات کاربر (username & password) رو تو یه کوکی ذخیره کنید.

  8. #8

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    شما اصلن نباید به ذخیره کردن رمز عبور کاربر جایی بیرون از دیتابیس ( اون هم به صورت Hash شده ) فکر کنید . همونطور که دوستمون توی مطلب #4 گفتن برای به خاطر سپردن کاربر و عدم نیاز به لاگین مجدد نیازی به رمز عبور نیست بلکه سرور درخواست کلاینت رو بررسی می کنه و اگه کوکی مربوط به formsauthentication توی درخواست وجود داشت و منقضی هم نشده بود سرور کاربر را به عنوان کاربر لاگین شده و شناس در نظر می گیره .

  9. #9

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    صلن نباید به ذخیره کردن رمز عبور کاربر جایی بیرون از دیتابیس ( اون هم به صورت Hash شده ) فکر کنید . همونطور که دوستمون توی مطلب #4 گفتن برای به خاطر سپردن کاربر و عدم نیاز به لاگین مجدد نیازی به رمز عبور نیست بلکه سرور درخواست کلاینت رو بررسی می کنه و اگه کوکی مربوط به formsauthentication توی درخواست وجود داشت و منقضی هم نشده بود سرور کاربر را به عنوان کاربر لاگین شده و شناس در نظر می گیره .
    منظورتون اینه که خود به خود لاگین میشه؟چون سرور کاربر رو میشناسه؟
    من میخام نیاز نباشه دیگه یوزر و پسورد کاربر تایپ کنه!

  10. #10

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    منظورتون اینه که خود به خود لاگین میشه؟چون سرور کاربر رو میشناسه؟
    من میخام نیاز نباشه دیگه یوزر و پسورد کاربر تایپ کنه!
    بله . اگر این کوکی وجود داشته باشه و تاریخش منقضی نشده باشه . نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور نیست

  11. #11

    نقل قول: نحوه چگونگی دستور منو بخاطر بسپار

    اوکی
    فقط به من بگین که لازمه کوکی بسازم یا نه؟ یا خودش میسازه؟

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی ساخت منو و زیر منو در فلش
    نوشته شده توسط mfarzah در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 10:17 صبح
  2. سوال: نحوه ایجاد مرا بخاطر بسپار در membership چگونه است؟
    نوشته شده توسط aspdotnet1368 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 21:57 عصر
  3. نحوه اجرای دستور sql درمحیط vb.net
    نوشته شده توسط a-mohebbi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 14:50 عصر
  4. نحوه استفاده از منو درvisual studio 2005
    نوشته شده توسط sajedi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 14:01 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •