نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

  1. #1

    دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    سلام
    می خوام آیتم هایی که در Checkedlistbox تیک خورده اند Value آنها در TextBox نشون داده به البته بین هر آیتم یک «،» هم گذاشته بشه. ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    سلام میتونین از قطعه کد زیر استفاده کنید :

    For Each i In CheckedListBox1.CheckedItems
    Me.Text += i.ToString() + ","
    Next

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    نقل قول نوشته شده توسط younes221 مشاهده تاپیک
    سلام میتونین از قطعه کد زیر استفاده کنید :

    For Each i In CheckedListBox1.CheckedItems
    Me.Text += i.ToString() + ","
    Next
    ممنون از پاسختون
    این کد برای زمانی که آیتم ها بصورت دستی وارد میشن کار می کنه.
    من آیتم ها را از دیتابیس می گیرم با این کد
    CheckedListBox1.DataSource = Loc1BindingSource
    CheckedListBox1.DisplayMember = "loc1"
    CheckedListBox1.ValueMember = "id2"
    ولی اینو بر می گردونه
    System.Data.DataRowView,System.Data.DataRowView,Sy  stem.Data.DataRowView,

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    از دوستان کسی راه حلی نداره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zaeimh90
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    سلام عزیز.
    اینو امتحان کردم کار کرد.
    موفق باشی.
    TextBox1.Text = ""
    For i = 0 To CheckedListBox1.CheckedItems.Count - 1
    TextBox1.Text += CheckedListBox1.CheckedItems.Item(i).ToString & " , "
    Next

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    این کدها برای وقتی جواب میدن که آیتم ها بصورت دستی وارد بشن. وقتی به دیتابیس وصل میشه این خطا رو میده
    View , System.Data.DataRowView , 

    و این کدها text آیتم انتخابی رو برمیگردونن. من میخوام value آیتم ها رو بدست بیارم.
    بازم ممنون از راهنماییتون

  7. #7

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    با این کد تونستم انجام بدم
    For Each itemChecked As Object In CheckedListBox1.CheckedItems
    Dim row As DataRow = TryCast(itemChecked, DataRowView).Row
    Dim id As String = row(0).ToString()
    ' MessageBox.Show(id)
    Me.TextBox1.Text += id.ToString() + ","
    Next

    اما مشکل اینه که بعد از آخرین مقدار هم «،» قرار می گیره. اگه بخوام بعد از آخرین مقدار «،» قرار نگیره چه تغییری باید در این کد بدم؟

  8. #8

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    این کاری کن:

    Me.TextBox1.Text = Me.TextBox1.Text.Substring(0, Me.TextBox1.Text.Length - 1)

  9. #9

    نقل قول: دسترسی به آیتم های Checkedlistbox

    از این کد استفاده کردم
    TextBox2.Text = Microsoft.VisualBasic.Left(TextBox1.Text, Len(TextBox1.Text) - 1)

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به آیتم های checkedlistbox
    نوشته شده توسط amin1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 13:23 عصر
  2. دسترسی به آیتم های ContextMenuStrip
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1387, 22:38 عصر
  3. دسترسی به آیتم های RadioButtonList های مختلف
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 13:25 عصر
  4. دسترسی به آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 10:51 صبح
  5. جلوگیری از تیک زدن آیتم های CheckedListBox
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •