نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

  1. #1

    مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    آقا من میخوام با jsp به دیتابیس وصل شم میخواستم ببینم راه درستی رفتم اگه آره مشکل کدم چیه؟

    <%@page import="javax.servlet.*"%>
    <%@page import="javax.servlet.http.*"%>
    <%@page import="java.net.*"%>
    <%@page import="java.util.*"%>
    <%@page import="java.sql.*"%>



    <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%>
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title>JSP Page
    </title>
    <%! String first;
    String []f;
    String Ds;
    HttpServletRequest request;
    Statement DataRequest;
    private Connection Db;
    ResultSet resultSet;%>

    </head>
    <body>

    <form method="get">
    <input type="text" name="username"/>
    <br>
    <input type="submit" value="submit"/>
    </form>

    <p>Your Name:<%=first%></p>
    <p>Your Name:<%=Ds%></p>
    <%
    try{
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    Db=DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:Ozv");
    DataRequest=Db.createStatement();
    resultSet=DataRequest.executeQuery("SELECT * FROM Table1");
    Ds=resultSet.getString("FirstName");
    first=request.getParameter("username");
    first="Hello";
    DataRequest.close();
    }catch(Exception e){
    first=e.getMessage();%>
    <p><%=first%></p>
    <%
    first="Hello";
    System.out.print("He he he...");
    }



    %>




    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله \\f-o-r // : یک شنبه 29 مرداد 1391 در 13:58 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    اگه اشتباه نکرده باشم باید اینجوری بنویسی. در ضمن اسم متغییر ها رو هم خیلی بد انتخاب کردی
    <%@page import="javax.servlet.*"%>
    <%@page import="javax.servlet.http.*"%>
    <%@page import="java.net.*"%>
    <%@page import="java.util.*"%>
    <%@page import="java.sql.*"%>



    <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%>
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title>JSP Page
    </title>
    <%! String first;
    String []f;
    String Ds;
    HttpServletRequest request;
    Statement DataRequest;
    private Connection Db;
    ResultSet resultSet;%>

    </head>
    <body>

    <%
    try{
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    Db=DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:Ozv");
    DataRequest=Db.createStatement();
    resultSet=DataRequest.executeQuery("SELECT * FROM Table1");
    if(resultSet.next()){
    Ds=resultSet.getString("FirstName");
    first=request.getParameter("username");
    }
    first="Hello";
    %>
    <p>Your Name:<%=first%></p>
    <p>Your Name:<%=Ds%></p>
    <%
    DataRequest.close();
    }catch(Exception e){
    %>
    <p><%=e.getMessage();%></p>
    <%}%>

    </body>
    </html>

  3. #3

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    خدا خیرت بده واقعا رفته بود رو اعصابم مشکلش چی بود ؟
    بازم ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    خواهش میکنم.
    یه کم جای خطوط رو تغیر دادم و یه خط هم اضافه کردم. بیشترین تغییر توی خطوط 37 تا 44 کد خودت هست.
    البته یه کم خودت کدها رو مقایسه کنی میفهمی چه مشکلی داشته.
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : دوشنبه 30 مرداد 1391 در 00:48 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    ozv چیه توی کدت؟
    "jdbc:odbc:Ozv"

  6. #6

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    ozv یه ODBC Data Source هست
    ODBC یه واسط برای ارتباط با دیتابیسه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
    اقا ما یه desktop application داریم که میخواد به یه embedded database متصل بشه مشکل ما اونجاست که این برنامه portable میباشد.
    راهی وجود داره که بشه با استفاده از JDBC به database متصل شد بصورتی که مسیر فایل دیتابیس که در پوشه برنامه هست را در تنضیمات jdbc وارد کرد.
    jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName=School

  8. #8

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    سلام
    اگه از embedded database دیتا بیس استفاده می کنی و میخواید که portable باشه ، نباید از طریق ip و port به database وصل بشی.
    باید با تعیین مسیر فایل database ، مستقیما به خود فایل database وصل بشی.
    یه جستجو توی تالار Java SE و تالار برنامه نویسی جاوا بکنی ، تنها خود من چند تا تاپیک در این مورد رو جواب دادم و مطالب سایر دوستان هم قطعا وجود داره.
    اینم یه مثال برای نحوه اتصال مستقیم به H2 Database:

    Class.forName("org.h2.Driver");
    connection = DriverManager.getConnection("jdbc:h2:DBName", "user", "pass");

    با این کد به Databasی به نام DBName که موقع build کردن پروژه دقیقا در کنار فایل jar ایجاد میشه وصل میشیم.
    موفق باشی

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    سلام
    دوست عزیز در h2 database شاید بشه همچین کاری کرد ولی در sql server or my sql امکان ندارد (تا اونجایی که من میدونم).
    در خود سایت مایکروسافت هم فرم کلی تعریف Connection URL به صورت زیر امده که همین طور که میبینی فقط یه راه داره اونم از طریق سرور و پورت هست اگر هم فکر میکنی از طریق پراپرتی میشه باید بگم که هیچ پراپرتی مربوط به ادرس فایلی وجود نداره.
    ولی یه راهی داره اونم از طریق اتچ کردن فایل دیتابیسه.
    jdbc:sqlserver://[serverName[\instanceName][:portNumber]][;property=value[;property=value]]

  10. #10

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    برای برنامه های کاربردی دسکتاپ که قصد دارید روی سیستم های مختلفی ازشون استفاده کنی ، باید از دیتابیس های Embedded استفاد کنی نه SQLServer or MySQL .
    یه دیتابیس Embedded همه ی نیازهای یک دسکتاپ اپلیکیشن رو برطرف میکنه. و هم اینکه باعث میشه که موقع جابه جایی برنامه مشکلی در استفاده از دیتابیس به وجود نمیاد

  11. #11

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس

    سلام منم میخوام به دیتا بیس وصل بسم خطا میده کمک کنید
    این کد برنامه
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    Connection db=DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:xe");
    Statement DataRequest=db.createStatement();
    ResultSet resultSet=DataRequest.executeQuery("SELECT * FROM Table1");
    اینم پیغام خطا
    java.lang.ClassNotFoundException: sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver
    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java: 372)
    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java: 361)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.j ava:360)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:4 24)
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launche r.java:308)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:3 57)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:259)
    at JavaApplication2.main(JavaApplication2.java:25)

  12. #12
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: مشکل برقراری ارتباط با دیتابیس


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 20:28 عصر
  2. مشکل در برقراری ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط elham366 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 20:49 عصر
  3. خطا در برقراری ارتباط با دیتابیس در SQL Server 2005
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1387, 18:40 عصر
  4. مشکل با ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط shahrooz32 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 23:58 عصر
  5. مشکل برقراری ارتباط با سرور
    نوشته شده توسط saharv در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 15:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •