نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: راهنمایی برای چند مورد در VB6

  1. #1

    راهنمایی برای چند مورد در VB6

    با سلام و درود

    از اساتید انجمن درخواست راهنمایی در چند مورد رو داشتم.. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید :

    1- بنده میخوام برنامه نویسی رو تقریبا شروع کنم.. و از VB6 خوشم میاد.. نظرتون چیه که آیا همین VB6 رو شروع کنم و یا اینکه برنامه ای دیگه بهم توصیه میکنید..؟


    2- میخوام با انتخاب یکی از گزینه های Combobox صفحه جدید باز بشه.. آیا غیر از گزینه Form میتونم دستور دیگه ای استفاده کنم که سرعت برنامه رو پایین نیاره !!؟؟


    3- میخوام با توجه به این عکس سوالم رو بگم :



    میخوام با انتخاب یکی از گزینه های Combobox اینطور بشه :
    با انتخاب Frame1 از combobox دست راست تصویر که Frame1 هست Show بشه و Frame2 با همان انتخاب Hide بشه و برعکس که با زدن Frame2 از Combobox دست راست تصویر که Frame2 هست Show بشه و Frame1 با همان انتخاب Hide بشه..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    راستش من که عکسی ندیدم ولی

    Frame1.Visible = True 'نمایش
    Frame1.Visible = False 'عدم نمایش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    سلام به شما دوست عزیز برنامه نویسی با ویژوال بیسیک یا هر زبان دیگه به خودت مربوط میشه
    که کدوم رو دوس داری اونو ادامه بده

    و اما جواب سوالت

    با استفاده از کد زیر میتونی این کار رو به راحتی انجام بدی


    Private Sub Combo1_Click()
    Select Case Combo1.Text
    Case "Frame 1"
    Frame1.Visible = True
    Frame2.Visible = False
    Case "Frame 2"
    Frame2.Visible = True
    Frame1.Visible = False
    End Select
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    For i = 1 To 2
    Combo1.AddItem "Frame" & Str(i)
    Next
    Frame1.Visible = True
    Frame2.Visible = False
    Combo1.Text = Combo1.List(0)
    End Sub


    اگر بازم سوالی راهنمایی کمکی چیزی داشی من در خدمتم

    موفق و پیروز باشی .... یا علی

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    درود

    1- بنده میخوام برنامه نویسی رو تقریبا شروع کنم.. و از VB6 خوشم میاد.. نظرتون چیه که آیا همین VB6 رو شروع کنم و یا اینکه برنامه ای دیگه بهم توصیه میکنید..؟
    اگر تازه کاری (با هیچ زبانی آشنایی نداری) باید چند نکته رو در نظر داشته باشی :
    1- هدفت از برنامه نویسی چیه؟ به خاطر درس یا کار؟؟
    2- در چه زمینه می خوای فعالیت کنی؟(وب،برنامه نویسی سیستمی، پایگاه داده و...)
    مثلاً: برای برنامه نویسی سیستمی C و خانوادش حرف اول رو میزنن.
    پایگاه داده دلفی بیشترین ابزار و (شاید بهترین) رو در اختیارت قرار میده.
    و چیز هایی از این قبیل کمکت می کنه انتخاب خوبی داشته باشی.
    نظر شخصی من:
    Vb6 برای شروع خوبه ولی به نظر من دیگه آینده نداره (VB.NET و کلاً .NET رو کاری ندارم و منظورم برای نویسی Native هستش) .
    و بهتره دنبال یادگیری مثل C و یا دلفی باشی (الان دلفی خیلی شگفت انگیز داره پیشرفت می کنه اما vb چی؟)

    موفق باشی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    مثلاً: برای برنامه نویسی سیستمی C و خانوادش حرف اول رو میزنن.
    برای شروع کار با ++C شما کامپایلر Embarcadero RAD Studio رو توصیه می کنید یا ++Visual C در مجموعه Microsoft Visual Studio ؟
    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    و بهتره دنبال یادگیری مثل C و یا دلفی باشی (الان دلفی خیلی شگفت انگیز داره پیشرفت می کنه اما vb چی؟)
    موفق باشی.
    اگه ممکن هست یک مقدار در خصوص وب نویسی در دلفی توضیح بده(توضیح کامل)

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط Mr'Jamshidy مشاهده تاپیک
    راستش من که عکسی ندیدم ولی

    Frame1.Visible = True 'نمایش
    Frame1.Visible = False 'عدم نمایش
    نقل قول نوشته شده توسط program2vb مشاهده تاپیک
    سلام به شما دوست عزیز برنامه نویسی با ویژوال بیسیک یا هر زبان دیگه به خودت مربوط میشه
    که کدوم رو دوس داری اونو ادامه بده

    و اما جواب سوالت

    با استفاده از کد زیر میتونی این کار رو به راحتی انجام بدی


    Private Sub Combo1_Click()
    Select Case Combo1.Text
    Case "Frame 1"
    Frame1.Visible = True
    Frame2.Visible = False
    Case "Frame 2"
    Frame2.Visible = True
    Frame1.Visible = False
    End Select
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    For i = 1 To 2
    Combo1.AddItem "Frame" & Str(i)
    Next
    Frame1.Visible = True
    Frame2.Visible = False
    Combo1.Text = Combo1.List(0)
    End Sub


    اگر بازم سوالی راهنمایی کمکی چیزی داشی من در خدمتم

    موفق و پیروز باشی .... یا علی


    با تشکر از شما اساتید عزیز..
    ولی با این دستوری که شما فرمودین بنده تست کردم، ولی هنگام اجرا ارور میده ..
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط Rain_Saeid مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما اساتید عزیز..
    ولی با این دستوری که شما فرمودین بنده تست کردم، ولی هنگام اجرا ارور میده ..
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    درود
    کد جدیدرو با قبلی جایگزین کن

    rem Old code
    Select Case Combo1.Text
    Case "Frame 1"
    Frame1.Visible = True
    Frame2.Visible = False
    Case "Frame 2"
    Frame2.Visible = True
    Frame1.Visible = False
    End Select
    rem New code
    Select Case Combo1.Text
    Case "Frame1"
    Frame1.Visible = True
    Frame2.Visible = False
    Case "Frame2"
    Frame2.Visible = True
    Frame1.Visible = False
    End Select


    موفق باشی
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  8. #8

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadriano مشاهده تاپیک
    برای شروع کار با ++C شما کامپایلر Embarcadero RAD Studio رو توصیه می کنید یا ++Visual C در مجموعه Microsoft Visual Studio ؟

    اگه ممکن هست یک مقدار در خصوص وب نویسی در دلفی توضیح بده(توضیح کامل)
    درود
    در مورد ++C بهتره از زبانهای پایه تر مثل Borland cو... شروع کنی و بعد از یادگیری برنامه نویسی Win32 اون موقع بازبانهای ویژوال مثل MSVC و یاEmbarcadero C Builder کار کنی
    اگه قراره ار CB استفاده کنی اینو بدون که می تونی از کدهای دلفی درش استفاده کنی و خروجی کارت برنامه ای کامپایل شده با ++C باشه.
    پس اگه دلفی رو بلد باشی کمی راحت می تونی در BC برنامه نویسی کنی (سینتکس ها باهم تفاوت داره ها ولی می تونی از VCL دلفی و تقریباً تمام ابزارهای دلفی درش استفاده کنی)


    اما در مورد وب در دلفی من چیز زیادی نمی دونم چون فقط Native کار می کنم یه سر بزن به تالار: توسعه نرم افزار تحت وب


    موفق باشی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  9. #9

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    با تشکر از شما عزیزان..

    1 سوال دیگه..

    میخوام فایلی داشته باشم که فایلهای خودم رو داخلش انتقال بدم و اینکه در دسترس هرکسی نباشه و خودم فقط بتونم بازش کنم و برای عموم فقط بشه با اجرای دستورات VB6 (مثلا با زدن کلید Command) بشه بهش دسترسی پیدا کرد (مثلا با زدن کلید Command بشه به داخل اون فایل مخصوص رفت و مثلا فایل exe داخلش رو اجرا کرد)

    ممنون میشم این رو هم راهنمایی بفرمایید

    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط Rain_Saeid مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما عزیزان..

    1 سوال دیگه..

    میخوام فایلی داشته باشم که فایلهای خودم رو داخلش انتقال بدم و اینکه در دسترس هرکسی نباشه و خودم فقط بتونم بازش کنم و برای عموم فقط بشه با اجرای دستورات VB6 (مثلا با زدن کلید Command) بشه بهش دسترسی پیدا کرد (مثلا با زدن کلید Command بشه به داخل اون فایل مخصوص رفت و مثلا فایل exe داخلش رو اجرا کرد)

    ممنون میشم این رو هم راهنمایی بفرمایید

    با تشکر
    اگه چیزی شبیه Winrar مد نظرته "ریسورس" مشکلت رو حل می کنه خودم چند بار توضیح دادم همین کلمه رو سرچ کن اگه پاسخ نگرفتی در خدمتیم.

    اگه چیز دیگه ای مد نظر داری بیشتر توضیح بده
    موفق باشی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    البته اگر در حالت RunTime میخوای فایل رو تغییر بدی PropBag خیلی بهتره (اگر نمیخوای خودت براش الگوریتم بنویسی)

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نقل قول نوشته شده توسط Mr'Jamshidy مشاهده تاپیک
    البته اگر در حالت RunTime میخوای فایل رو تغییر بدی PropBag خیلی بهتره (اگر نمیخوای خودت براش الگوریتم بنویسی)
    با تشکر از شما عزیزان..

    میشه بیشتر توضیح بدین !؟ بنده تازه کار هستم و نیازمند توضیح شما اساتید هستم ..

    1بار دیگه و یجور دیگه سوالم رو مطرح میکنم:

    1- میخوام برنامه ای که توش میسازم، همراهش فایل های فراوانی قرار بدم که بیرون از فایل اجرایی (برنامه ای که با VB6 ایجاد میکنم) بشه..
    فایل هایی که میخوام بگذارم داخل این فایل در بسته، فایل های EXE هستند که نمیخوام کسی براحتی بره داخلش و واسه خودش کپی برداری کنه..



    و سوال دیگه بنده این که :

    2- میخوام داخل برنامه با انتخاب گزینه هایی که داخل Combobox هستش، Page ای که توش هستم عوض بشه..

    یعنی اینکه بفرض مثال داخل Combobox گزینه هایی هست مثل Page1 . Page 2 . Page3 . و ... Page10 که با زدن هر گزینه صفحه بکل عوض بشه ..

    بنظر شما اساتید بهترین دستور یا گزینه ای که میتونم به کارم اضافه کنم ، چی هستش..؟!

    ممنون میشم با راهنمایی خوبتون بنده را راهنمایی بفرمایید.. با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Rain_Saeid : جمعه 03 شهریور 1391 در 14:08 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Network
    پست
    994

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    نمونه کد زیر رو برای PropBag تست کن

    Dim Inventory As New PropertyBag

    Function LoadInv(FileName As String)
    Dim FF As Integer, Data As String
    Open FileName For Binary As #FF
    Data = String(LOF(FF), Chr(0))
    Get #FF, , Data
    Close

    Inventory.Contents = Data
    End Function

    Function SaveInv(FileName As String)
    Dim FF As Integer
    Open FileName For Binary As #FF
    Put #FF, , Inventory.Contents
    Close
    End Function

    Function ReadInv(VarName As String) As Variant
    ReadInv = Inventory.ReadProperty(VarName, vbNullString)
    End Function

    Function WriteInv(VarName As String, Value As Variant) As String
    Inventory.WriteProperty VarName, Value, vbNullString
    End Function


    ولی این کاری که میکنی جالب نیست میتونی فایل های اجرایی رو کنار برنامه بزاری و کدشون کنی و در مواقع که بهشون نیاز داری از کد در بیاری و هر موقع کارت تموم شد دوباره کدشون کنی

    ------------------------

    در مورد سوال دومت هم اینم جالب نیست اما روش کار اینطوریه

    Private Sub Combo1_Click()
    Select Case Combo1.Text
    Case "Hello"
    Form1.Show
    Unload Me
    Case "Bye"
    Form2.Show
    Unload Me
    End Select
    End Sub

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    با تشکر..

    از راهنمایی اول سر در نیاوردم ولی باز تشکر میکنم

    دومی هم این دستور چه کاری انجام میده : Unload Me

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی برای چند مورد در VB6

    این دستور چه کاری انجام میده : Unload Me
    سلام علیکم

    این دستور فرم فعلی را میبندد (البته اگر تنها یک فرم باز باشد و پروسه دیگری هم در حال انجام نباشد برنامه خاتمه میابد)

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای چند مشکل در پروژه
    نوشته شده توسط mahtab_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 13:40 عصر
  2. سوال: استفاده از استایل شیت تنها برای چند مورد
    نوشته شده توسط nazila_jon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 05 اسفند 1387, 15:30 عصر
  3. چند سوال در مورد مباحث VB6
    نوشته شده توسط SALEHOO در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 13:20 عصر
  4. درخواست راهنمایی در مورد مبدل VB6 به #C
    نوشته شده توسط احد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •