نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال از دستور while در جاوا اسکریپت

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    8

    سوال از دستور while در جاوا اسکریپت

    سلام
    شروع کردم که جاوا اسکریپت رو یاد بگریم
    الان یک سوال در مورد دستور while دارم.
    این دو نمونه کد رو نگاه کنید :

    کد اول:

    var i=0;
    while(i<20){
    i++;
    document.write(i + '<br />');
    }

    نحوه نمایش این کد به این صورت هست که i تا زمانی که به عدد 20 نرسه این حلقه اجرا می شه.
    سوالم این هست من i=0 قرار دادم ولی در حلقه از عدد یک شروع می کنه؟ چرا؟

    حالا کد دوم:

    for (i=0; i<20; i++) {
    document.write(i + '<br />');
    }


    این دستور هم همون کاره کد اول رو انجام می ده با این تفاوت که از عدد صفر شروع می کنه.
    می خواستم بدونم چرا کد اول از صفر شروع نمی کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله ariyadownload : دوشنبه 30 مرداد 1391 در 17:40 عصر

  2. #2

    نقل قول: سوال از دستور while در جاوا اسکریپت

    شما تو حلقه اول i++ رو چرا در نظر نمیگیری ؟
    شما اول به i یک مقدار افزاریش میدید. و بعد چاپش میکنید.
    ولی در حلقه دوم به این صورت تصور کنید که دستور i++ اخرین دستور درون بلاک فور است . اینجوری متوجه میشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال ساده جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط intermanch در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 13:31 عصر
  2. سوال جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 13:44 عصر
  3. سوال دوباره، جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 23:28 عصر
  4. جاوا اسکریپت پنجره سوال
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 20:17 عصر
  5. اجرای دستور جاوا اسکریپت در یک asp:Button
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 12:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •