نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

  1. #1

    Smile ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    سلام
    می خوام تو وبم که یه فرم دارم و توش چند تا تکست باکس هست اطلاعات رو به بانک sql server2008 انتقال بده ولی da.Fill(ds); را خطا میگیرد

    لطفا راهنمایی کنید

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    string str = "Data Source=localhost; initial Catalog=my-db; Integrated Security=True";
    con.ConnectionString = str;
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;

    da.Fill(ds);

    cmd.CommandText = "insert into my-tb(fn, ln, code, email) values (@fn, @ln, @code, @email)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@fn", fNTextBox.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ln", lNTextBox.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@code", codeTextBox.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@email", emailTextBox.Text);

    foreach (Control ctrl in this.Controls)
    {
    if (ctrl is TextBox)
    (ctrl as TextBox).Text = string.Empty;
    }
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammadvb6
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    255

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    اسم جدول هم باید اضافه بشه :

    da.Fill(ds,"table name");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    برادر، شما که هنوز DataAdapter رو پر نکردی. وقتی اون هیچ مقداری نداره، چطور می تونه اطلاعاتش رو (که نداره) بده به DataSet?
    اگه قرار DataAdapter مثلا عملیات select انجام بده:

    da.SelectCommand.Connection = con;
    da.SelectCommand.CommandText = "some text";
    da.Fill(ds);

  4. #4

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    لطفا بگید دقیقا در سورسی که گذاشتم چه تغییراتی رو انجام بدم

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    کسی میتونه راهنمایی کنه؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    ببخشید شما تو این خط با کدوم دستور اینو فیل میکنید da.Fill(ds);
    بالا کدهاتون من هیچ دستور برای سلکت نمیبینم که بخوایید اینو پر کنید

  7. #7

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    حق با شما است، اون دستور اضافه بود هرچند وقتی select هم میگذاشتم باز همین خطا رو میداد
    ولی حالا روی دستور
    cmd.ExecuteNonQuery();
    خطای زیر رو میگیره
    Incorrect syntax near '-'.

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    نام جدولتو چک کن اگه شد _ آندرلاین یزار

  9. #9

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    اسم جدول دقیقا همونیه که تو sql هست اسم رو برای امتحان از اونجا کپی و در سورس paste کردم
    منظورتون اینه که نام جدول رو توی sql عوض کنم؟

  10. #10

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    آره عوض کن ببینیم چی میشه اگه نشد یه فکر دیگه میکنیم

  11. #11

    نقل قول: ارسال اطلاعات از تکست باکس به بانک

    ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درج مقادیر تکست باکس در بانک اطلاعاتی SQLServer
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1390, 23:44 عصر
  2. سوال: کلیک کردن روی دیتا گرید و بایند کردن اطلاعات به تکست باکس
    نوشته شده توسط javaneroz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 14:50 عصر
  3. انتقال اطلاعات از تکس باکس به بانک به روش شی گرایی
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 16:29 عصر
  4. سوال: ذخیره اطلاعات 3 تکست باکس در فایل و بازخوانی آنها از فایل به همون شکل
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 11:01 صبح
  5. سوال: نمایش اطلاعات در تکست باکس
    نوشته شده توسط shomaluniversity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 17:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •