نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

  1. #1

    مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    سلام

    چه کدی باید نوشته بشه که مکان ذخیره عکس رو در کد زیر که مربوط به یکی از دوستان است خودم مشخص کنم و همچنین میخوام فرمت عکس jpg باشه اگه میشه برام ویرایشش کنید طبق این چیزائی که میخوام

    Private Declare Sub keybd_event Lib "user32" (ByVal bVk As Byte, _
    ByVal bScan As Byte, ByVal dwFlags As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)

    Private Const KEYEVENTF_KEYUP = &H2

    Function GetScreenBitmap(Optional ActiveWindow As Boolean) As Picture

    Dim pic As StdPicture
    Set pic = Clipboard.GetData(vbCFBitmap)
    ' Alt-Print Screen captures the active window only
    If ActiveWindow Then
    ' Press the Alt key
    keybd_event vbKeyMenu, 0, 0, 0
    End If
    ' Press the Print Screen key
    keybd_event vbKeySnapshot, 0, 0, 0
    DoEvents
    ' Release the Print Screen key
    keybd_event vbKeySnapshot, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0
    If ActiveWindow Then
    ' Release the Alt key
    keybd_event vbKeyMenu, 0, KEYEVENTF_KEYUP, 0
    End If
    DoEvents
    ' return the bitmap now in the clipboard
    Set GetScreenBitmap = Clipboard.GetData(vbCFBitmap)
    ' restore the original contents of the clipboard
    Clipboard.SetData pic, vbCFBitmap
    End Function

    Private Sub Command1_Click()
    SavePicture GetScreenBitmap(True), "c:\a.bmp"
    End Sub

  2. #2

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Hassan2500 مشاهده تاپیک
    سلام

    چه کدی باید نوشته بشه که مکان ذخیره عکس رو در کد زیر که مربوط به یکی از دوستان است خودم مشخص کنم و همچنین میخوام فرمت عکس jpg باشه اگه میشه برام ویرایشش کنید طبق این چیزائی که میخوام
    اینجا اش :

    SavePicture GetScreenBitmap(True), "c:\a.bmp"

    برای خروجی گرفتن JPEG خود ویژوال بیسیک 6 همچین قابلیتی نداره، یا باید از +GDI استفاده کنید یا کمپوننت های پردازش تصویر مثل Intel JPEG Library
    یا فایل های جانبی تبدیل تصویر مثل bmp2jpg

    مثال پیوستی رو ببینید :

    Screenshot JPEG.zip

  3. #3

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    من میخوام که وقتی کامند1 رو زدم مکان ذخیره عکس رو خودم مشخص کنم و این سورسی که گذاشتید اون چیزی نیست که من میخوام
    آخرین ویرایش به وسیله Hassan2500 : سه شنبه 31 مرداد 1391 در 12:01 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    Commondialog.ShowOpen
    SavePicture GetScreenBitmap(True), CommonDialog.Fielname



    کامپوننت Microsoft Common Dialog Control رو هم اضافه می کنی .

  5. #5

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    جناب m.4.r.m از کد شما استفاده کردم اما ارور میده حالا از دوستان میخوام این سورس رو برام درست کنن خودم هر کاری کردم نتونستم و مشکلاتش اینه

    1- هنگام اجرای برنامه ارور میده
    2- میخوام بجای فرمت Bitmap فرمت JPG گذاشته بشه
    3- وقتی صفحه مشخص کردن مکان ذخیره عکس باز میشه مکان رو خودم مشخص کنم کجای کامپیوتر ذخیره بشه بعد با زدن دکمه Save همون جا ذخیره بشه

    Zakhireh Kardane Aks.rar

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    درست شد همونه که میخوای ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    سورس پست 6 دوتا مشکل داره که اگه برطرفشون کنید ممنون میشم

    1- وقتی فرم Save As روی برنامه قرار میگیره و دکمه Save رو میزنیم از فرم Save As هم عکس میندازه میخوام فقط از برنامه اصلی عکس بندازه

    Form 1.jpg

    2- وقتی ضربدر فرم Save As رو میزنیم یه ارور ظاهر میشه میخوام این ارور رو هم برطرف کنید

    Run-time error '53':
    File not found
    آخرین ویرایش به وسیله Hassan2500 : چهارشنبه 01 شهریور 1391 در 19:28 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    برای error شما بالا تو قسمت general بنویس on error resume next این از error و اینکه برنامه از فرم شما میندازه مشکلی نیست !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    Commondialog.ShowSave
    SavePicture GetScreenBitmap(True), CommonDialog.Fielname



    کامپوننت Microsoft Common Dialog Control رو هم اضافه می کنی .
    دستور اصلاح شد حتما اجرا خواهد شد . تست کن

  10. #10

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    برنامه اجرا میشه و عکس میگیره اما من نمیخوام که عکس از Save As هم گرفته بشه فقط میخوام از برنامه ام عکس گرفته بشه تصویر پست 7 رو نگاه کنید میخوام اینطوری نباشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    شما باید از کد نویسی دیگه استفاده کنی که این اشکال رو نداشته باشه شما کد نویسیت حتما اشتباه است . شما از تابع printwindow در استفاده کنی بهتره .

  12. #12

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    از دوستان کسی میتونه یه سورسی مثل سورس پست 6 قرار بده که فقط از خود فرم عکس بندازه و محل ذخیره عکس رو هم خودم مشخص کنم
    آخرین ویرایش به وسیله Hassan2500 : پنج شنبه 02 شهریور 1391 در 19:47 عصر

  13. #13

    نقل قول: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم

    سلام علیکم
    کد های زیر را جایگزین روال Command1_Click کنید:
     Private Sub Command1_Click()
    CommonDialog1.FileName = ""
    CommonDialog1.ShowSave
    DoEvents
    If CommonDialog1.FileName > "" Then
    SavePicture GetScreenBitmap(True), CommonDialog1.FileName
    End If
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشخص کردن مکان(Location) اشیاء گروهی(GroupLayout)
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 13:07 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1390, 08:41 صبح
  3. نحوه مشخص کردن مکان روی نقشه
    نوشته شده توسط hamednazarzadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1390, 11:35 صبح
  4. ذخیره عکس باز شده در Picture box
    نوشته شده توسط kaka22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 01:15 صبح
  5. ذخیره فیلم گرفته شده ازصفحه
    نوشته شده توسط rezvan.j در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •