نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مرورگر

  1. #1

    مرورگر

    با سلام

    من در برنامه وی بی یک سایتو باز کردم و می خواستم بدونم چه کدی باید بنویسم که صفحه مرور نظر به طور خودکار رفرش شود؟

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ali201 : چهارشنبه 01 شهریور 1391 در 18:13 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار NitroPlus
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اراک
    پست
    405

    نقل قول: مرورگر

    بابا این دیگه ساده ترین تاپیک که من دیدم 114 بار بازدید دریغ از یه جواب.........
    خب عزیز تو کد نویسی قسمت Form_Load فرمان رفرش رو بهش بده!
    WebBrowser1.Refresh()

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    نقل قول: مرورگر

    آخه سوال ها 2 دسته اند :

    1 سوال هایی که خیلی سخته و نمیشه جواب داد !
    2 سوال هایی که خیلی آسونه و ارزش جواب دادن نداره!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Samsam2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    238

    نقل قول: مرورگر

    دوست عزیز اگر میخوای به صورت خودکار رفرش بشه یه تایمر اضافه کن و در Timer_Tick مربوط به Event اون همون کدی که دوستمون تو تایپک بالا بهش اشاره کد رو بنویس

    WebBrowser1.Refresh()


    و شما میتونی Interval تایمر هم که البته به میلی ثانیه هستش ست کنی مثلا بزاری 5000 که میشه 5 ثانیه ، خوب با این روش ما میتونی در هر 5 ثانیه صفحه رو رفرش کنی

    در ضمن آدم نباید یادش بره از کجا شروع کرده

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن وضعیت Cookie در Privacy مرورگر Client
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 10:15 صبح
  2. یک نکته کوچک :: نمایش فایل TXT برروی مرورگر اینترنت
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اسفند 1382, 23:24 عصر
  3. نقطه ضعف امنیتی در مرورگر وب ویندوز
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1382, 07:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •