نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه ی رفتن به TabIndex بعدی با کلید دلخواه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کـــــــرمان
    پست
    156

    Exclamation نحوه ی رفتن به TabIndex بعدی با کلید دلخواه

    با سلام !

    میخواستم بپرسم چجوری میشه با کلید دلخواه برنامه به TabIndex بعدی بره !؟ مثلا به جای کلید Tab از Enter یا کلید های دیگر استفاده شه !

    با تشکر !

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کـــــــرمان
    پست
    156

    نقل قول: نحوه ی رفتن به TabIndex بعدی با کلید دلخواه

    پیداش کردم ! امید وارم به درد دیگر دوستانم بخوره !

    Private Sub Text4_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If KeyAscii = 13 Then ' The ENTER key.
    SendKeys "{tab}" ' Set the focus to the next control.
    KeyAscii = 0 ' Ignore this key.
    End If
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: نحوه ی رفتن به TabIndex بعدی با کلید دلخواه

    باید تعریف کنی تو قسمت keycode یا keypress که اگه بود فوکوس بره رو یه شی دیگه .

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به صفحه بعدی با گرفتن Password , UserName
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1393, 18:22 عصر
  2. رفتن به سلول بعدی در vsflexgrid8 با کلید enter
    نوشته شده توسط ehsankhatar در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 15:47 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 15:48 عصر
  4. نحوه اجرای یک پروسیجر بوسیله زدن یک کلید
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1383, 21:57 عصر
  5. Tab order و رفتن به فیلد بعدی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •