نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جريان داده ها در هنگام redirect چيست؟

  1. #1

    جريان داده ها در هنگام redirect چيست؟

    سلام دوستان.
    حتما همگي با دستور redirect آشنايي داريد.
    فرض كنيد يك صفحه asp.net با آدرس www.site.com داريم. و تو كد اين صفحه فقط نوشتيم redirect كن به www.yahoo.com
    حالا سوالم اينه دوستاني كه با مفاهيم پايه بيشتر آشنايي دارند ميشه جريان داده ها را از زماني كه كاربر تو مرورگر ميزنه www.site.com تا زماني كه صفحه www.yahoo.com را ميبينه، برام توضيح بديد؟ چه اتفاقاتي اين وسط ميفته؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: جريان داده ها در هنگام redirect چيست؟

    دوستان كسي نبود كمك كنه؟
    اصلا بگذاريد اينطور بگم كدوم يكي از اين دو اتفاق ميفته در هنگام Redirect:
    الف- سرور بعد از اين كه به دستور redirect رسيد اون سايت را دريافت ميكنه و بعد براي مرورگر ما ميفرسته. اينطوري داده هاي اون سايت از سرور ما ميگذره و يكجور ترافيك محسوب ميشه برا سرورمون.
    ب- سرور پس از رسيدن به دستور redirect‌ آدرس را به مرورگرمون ميفرسته و مرورگر خودش دوباره آدرس جديد مثل(www.yahoo.com) را درخواست ميده.


    دليل پرسيدن سوال:
    «يخوام ببينم آيا اين سايتهاي كوتاه كننده لينك احتياج دارند كه هاست با bandwidth بالا داشته باشند يا خير؟ اگر گزينه الف باشه احتياج به bw بالا دارند ولي اگر ب باشه احتياج به bw بالا ندارند.
    البته اين نظر منه.

    ممنون.

  3. #3

    نقل قول: جريان داده ها در هنگام redirect چيست؟

    گزینه دوم درسته . اطلاعات بیشتر درباره Response.Redirect

  4. #4

    نقل قول: جريان داده ها در هنگام redirect چيست؟

    نقل قول نوشته شده توسط dorparasti مشاهده تاپیک
    گزینه دوم درسته . اطلاعات بیشتر درباره Response.Redirect
    ممنون در بحث شركت كرديد.
    بله با توجه به لينكي كه داديد گزينه ب درسته و سرور پس از رسيدن به دستور Redirect‌يك پاسخ http ارسال ميكند و بعد مرورگر دوباره آدرس جديد را درخواست ميدهد.
    اينجا يك مسئله ديگه پيش مياد. اين خاصيت Redirect مثلا براي سايتهاي كوتاه كننده لينك خوبه كه ترافيك هاستشون از بين نميره ولي من در بعضي برنامه هاي معمولي asp.net هم ديدم مثلا اين دستورات استفاده ميشه:
    Response.Redirect("~/basket.aspx")
    يا
    Response.Redirect("~/products.aspx")



    خوب با توجه به اين خاصيت Redirect‌ الان دوباره كاري انجام ميشه و يك رفت و برگشت بيجا انجام ميشه. و كلا سرعت لود صفحه پايين مياد.
    آيا روش جايگزين براي استفاده در اين موارد وجود دارد؟

  5. #5

    نقل قول: جريان داده ها در هنگام redirect چيست؟

    خوب redirect کاربردهای خودش رو داره ولی برای همه جا هم گزینه اول نمی تونه باشه . یک جایگزین برای redirect تابع Server.Transfer هستش که همون سمت سرور عمل انتقال کاربر رو انجام میده و کاربر و مرورگرش متوجه تغییر صفحه نمیشن و همه چیز در سمت سرور اتفاق میفته .

تاپیک های مشابه

  1. ثابت نماندن div که با جی کوئری نمایش داده شده در هنگام پست بک
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 09:34 صبح
  2. سوال: خطا در نمایش داده های گریدویو هنگام استفاده از خاصیت Page Size
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 21:44 عصر
  3. سوال: کمک در مورد داده کاوی در هنگام قطع اینترنت هنگام دانلود
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 00:05 صبح
  4. جريان داده
    نوشته شده توسط maryam82 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 22:36 عصر
  5. انتقلال اطلاعات بین صفحات در هنگام Redirect شدن
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 25 اسفند 1386, 09:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •