نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت دیتاتیبل از وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    دریافت دیتاتیبل از وب سرویس

    با سلام
    دوستان من به وب سرویس متصل میشم که یک دیتاتیبل و یک استرینگ خروجی برمیگردونه.
    پارامتر اولی هم که بر میگردونه دیتاتیبل هست و بعدش استرینگ رو باید بر گردونه.
    مشکل اینه که بعد از اینکه اطلاعات رو از وب سرویس دریافت کرد حالا میخوام اون اطلاعات رو که شامل یک دیتاتیبل با 110 رکورد و یک متن هست رو بردارم نمیشه.
    یک کلاس در برنامه دارم که ساختار دیتاتیبل رو پیاده کرده و برای serialize کردن دیتاتیبل استفاده شده ولی مسئله اینجاست که اطلاعات میاد ولی به شکل در هم. یک عکس از شکل اطلاعاتی که داره میاد براتون میذارم.
    Untitled.jpg
    عکس زیر حاصل این خط کد من هست:
    e1.setText( String.valueOf(response.getProperty(1)) );


    حالا میخوام بدونم چطور میشه اطلاعات دیتاتیبل رو برداشت کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: دریافت دیتاتیبل از وب سرویس

    سلام
    منظورتون از (یک دیتاتیبل و یک استرینگ خروجی برمیگردونه) چیه؟
    وب سرویس شما xml برمیگردونه یا json ?
    وب سرویس شما با چه زبانی طراحی شده؟
    آیا به سورس وب سرویس دسترسی دارید؟
    به نظر میاد که با php پیاده شده و json خروجی می ده
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: دریافت دیتاتیبل از وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط dehghanimeh مشاهده تاپیک
    سلام
    منظورتون از (یک دیتاتیبل و یک استرینگ خروجی برمیگردونه) چیه؟
    وب سرویس شما xml برمیگردونه یا json ?
    وب سرویس شما با چه زبانی طراحی شده؟
    آیا به سورس وب سرویس دسترسی دارید؟
    به نظر میاد که با php پیاده شده و json خروجی می ده
    موفق باشید
    دیتاتیبل: datatable = جدول داده ها
    استرینگ: String = رشته
    وب سرویس من دیتاتیبل بر میگردونه.
    زبان وب سرویس من C#‎.net 2008 و .net 3.5 هست.
    بله خودم وب سرویس رو نوشتم
    با سی شارپ دات نت نوشته شده .
    شکل کلی کد به این شکل هست:

    [WebService]
    Public Datatable assansor(out String error)
    {
    // اینجا هم کد نوشته میشه و در نهایت یک پارامتر error از نوع استرینگ و یک پارامتر از نوع جدول ارسال میکنه
    }




  4. #4
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: دریافت دیتاتیبل از وب سرویس

    این هم یک بخش از کد صفحه وب سرویس بعد از اینکه در محیط local روی لینکش کلیک میکنیم.



    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap12:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap12="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope">
    <soap12:Body>
    <AsansorResponse xmlns="http://tempurim.org/">
    <AsansorResult>xmlxml</AsansorResult>
    <erors>string</erors>
    </AsansorResponse>
    </soap12:Body>
    </soap12:Envelope>
    آخرین ویرایش به وسیله relax_cp : جمعه 03 شهریور 1391 در 22:18 عصر دلیل: اصلاح کد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: دریافت دیتاتیبل از وب سرویس

    سلام
    مشکلات برنامه شما به نظر من
    1- خروجی datatable همراه با schema جدول ارسال میشه و شما نمیتونید در اندروید اونو به راحتی پردازش کنید. باید آرایه ای از یک سری کلاس را خروجی بدید.
    2 - شما امکان استفاده از پارامترهای ورودی و خروجی را ندارید.(out String error)

    برای پردازش اطلاعات هم من از این روش استفاده کردم


    SoapObject response = (SoapObject)envelope.getResponse();
    Entity[] categories = new Entity[response.getPropertyCount()];
    for (int i = 0; i < categories.length; i++) {
    SoapObject pii = (SoapObject)response.getProperty(i);
    Entity object = new Entity();
    object.setID( pii.getProperty(0).toString());
    object.setName( pii.getProperty(1).toString());
    categories[i] = object;
    }
    return categories;



    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی یک وب سرویس برای دریافت نتایج زنده مسابقات فوتبال
    نوشته شده توسط amir_h251 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1399, 23:21 عصر
  2. فراخوانی وب سرویس دریافت پیامک
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1390, 18:21 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1390, 13:44 عصر
  4. مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)
    نوشته شده توسط aminrocker در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 11:03 صبح
  5. دریافت ساعت و تاریخ از سرویس دهنده
    نوشته شده توسط Milad Mohseny در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 00:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •