نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

  1. #1

    Question مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    یه دیتا گرید ویو دارم که دیتاسورسش بایندینگ سورسه و دیتا سورس binding source رو هم entity framework گذاشتم
    وقتی دیتا سورس باندینگ سورس رو entity framework میذارم دیگه فیلتر بایندینگ سورس و sort ستون های دیتا گرید ویو غیر فعال میشه
    چکار باید کنم تا sort و filter هم داشته باشم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    کسی نمیدونه این مشکل چجوری حل میشه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککک
    بی جواب موندم منااااااااااااااا

  4. #4

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    واسه کسی تا حالا این مشکل پیش نیومده؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    سلام
    من از طریق کدنویسی دیتا گرید رو بایند کردم و مشکلی نبود.البته دیتا گرید من تلریک بود.

  6. #6

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    بامن بودین؟؟؟
    var objects = from o in contex.tableName select o;
    radGridView1.DataSource = objects;

  7. #7

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    نه. با سوال کننده بودم.
    من یه مدل از entity framework درست کردم و و به فرمم یه باندینگ سورس و دیتاگریدویو اضافه کردم.
    دیتاسورس دیتاگریدویو رو بایندینگ سورسم قرار دادم و دیتاسورس بایندینگ سورس رو هم یه یکی از جدول های دیتابیسم که با مدل entity framework ازش مدل درست کرده بودم گذاشتم
    تو رویداد Load فرمم هم این کر رو قرار دادم:

    myDbEntities context = new myDbEntities();
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    myBindingSource.DataSource = context.myTable;
    }

  8. #8

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    خب این درسته ولی اینجا هربار که نا sort یا فیلتر میکنیم یه بار از کل جدول میخونیم که این سرعتش پایینه و اصلا خوب نیست.
    من میخوام بدونم مشکل چیه که اتوماتیک sort نمیشه وراه حل اتوماتیک sort شدن چیه نه این که دستی کد بزنیم.

  9. #9

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    خب برای اینکه مدام کوئری روی دیتابیس زده نشه یک لیست از table مدل خود ایجاد کنید و همه محتویات مورد نظر را سلکت کنید بریزید توش. بعد فیلتر را روی لیست انجام بدید.
            List<tbl> myList = new List<tbl>();
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    using (Database1Entities context = new Database1Entities())
    {
    myList = context.tbl.ToList();
    dataGridView1.DataSource = myList;
    }
    }

    private void button19_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.DataSource = myList.Where(i => i.name == "a").ToList();
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل sort و filter نشدن بایندینگ سورسی که به entity framework وصله

    دقیقا من هم به همین مشکل برخورد کردم که مرتب سازی غیر فعال میشه!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با AdoTable.Filter
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 07:24 صبح
  2. می شه sort و filter را با هم انجام داد یا نه؟ کمک فوری
    نوشته شده توسط V60 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 28
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 14:39 عصر
  3. مهم مشکل w3wp.exe (اجرا نشدن صفحه وب تولید شده در دلفی 2005)
    نوشته شده توسط مرتضی نویس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1384, 11:24 صبح
  4. مشکل right to left نشدن منو در VFP
    نوشته شده توسط هادی علی در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 11:16 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •