نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تست اتصال به اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    تست اتصال به اینترنت

    سلام . چه طوری میشه تشخیص داد که ایا سیستم به اینترنت وصل هست یا نه؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    سلام
    ابتدا رفرنس Microsoft.VisualBasic را به برنامه اضافه کنید.


    Microsoft.VisualBasic.Devices.Network AVL = new Microsoft.VisualBasic.Devices.Network();
    NETAVL = AVL.IsAvailable;

    switch (NETAVL)
    {
    case true:
    MessageBox.Show("Internet Is Available");
    break;
    case false:
    MessageBox.Show("Internet Is Not Available");
    break;
    }



  3. #3

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

            private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);




            bool IsConnectedToInternet()
    {
    bool a;
    int Desc;
    a = InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    return a;
    }



           private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (IsConnectedToInternet() == true) label1.Text = "شما به اینترنت متصل هستید";
    if (IsConnectedToInternet() == false ) label1.Text = "شما به اینترنت متصل نیستید!!!";
    }

  4. #4

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    یادم رفت ، اینا روهم اضافه کن.
    using System.Runtime.InteropServices;


    [DllImport("wininet.dll")]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    سلام بر مردان خدا
    اقا ما عين كدهاي سي شارپ بالا را نوشتيم هيچ خبري نشد!!!!!!!!!! ارور زير را ميده:
    Unable to find an entry point named 'InternetGetConnectionSatate' in DLL 'wininet.dll'.

  6. #6

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    کدوم کد ها رو نوشتی؟
    من یا دوست عزیز جناب hamedre81 ؟

  7. #7

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    خودم الان تست کردم ، درست بود.

    شاید اشتباه نوستی ، یه نگاه بنداز :


    connection test.rar

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    قسم مي خورم كه كدهام عين كد شما بود اما جواب نمي داد اما كد شما را كه عينا كپي كردم جواب داد
    دستت شفاست احسان جان

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    ساکن شهر سمنان
    پست
    19

    Thumbs up نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    واقعاً تشکر فقط کمی در مورد نحوه کارش توضیح میدی مثلاً
    1. [DllImport("wininet.dll")]

    تشکر فراوان

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    همیشه لازم نیست ببینید دیگران چگونه کد نویسی می کنند ، می تونید خودتون روش های جدید کشف کنید :

    روش من اینه که مثل اب خوردن می مونه :

    من در اینجا گفتم این رشته رو برگردون در صورتی که نتونستی بر گردونه پس حتما اینترنت وصل نیست. . .
    using System.Net;

    namespace WindowsFormsApplication5
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    WebClient web = new WebClient();
    web.DownloadString("http://err0r.ir");
    MessageBox.Show("Your system is connect to the internet");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Error : \nYour system not connect to the internet");
    }
    }
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    کد بالا دیر جواب میده
    بفرما این سریع جواب میده سوالی بود در خدمتم
    Connect To Internet.rar
    با سپاس Spaceman

  12. #12

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط omid nasri مشاهده تاپیک
    همیشه لازم نیست ببینید دیگران چگونه کد نویسی می کنند ، می تونید خودتون روش های جدید کشف کنید :

    روش من اینه که مثل اب خوردن می مونه :

    من در اینجا گفتم این رشته رو برگردون در صورتی که نتونستی بر گردونه پس حتما اینترنت وصل نیست. . .
    using System.Net;

    namespace WindowsFormsApplication5
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    WebClient web = new WebClient();
    web.DownloadString("http://err0r.ir");
    MessageBox.Show("Your system is connect to the internet");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Error : \nYour system not connect to the internet");
    }
    }
    }
    }
    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    کد بالا دیر جواب میده
    بفرما این سریع جواب میده سوالی بود در خدمتم
    Connect To Internet.rar
    با سپاس Spaceman
    باید هم دیر جواب بده. در این کد سورس html یک آدرس دریافت میشه که برای چک کردن اتصال اصلا منطقی نیست. در ثانی اگر اون آدرس دیگه در دسترس نباشه تکلیف چیه؟
    بهتره از امکاناتی که خود سیستم عامل در قالب API در اختیار میزاره استفاده کنید مثل کدی که ehsan7007 قرار داده.

  13. #13

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    سلام خوبی این کد بدردت میخوره و کار میکنه
    اول یه کلاس ایجاد کن و این دستور داخلش قرار بده و کلاست رو عمومی کن

    public bool checkInternetCon()
    {
    try
    {
    using (var client = new WebClient())
    using (client.OpenRead("https://www.google.com/"))
    {
    return true;
    }
    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }

    حالا برای استفاده کردن به این صورت عمل کنید.
    کلاس رو از بسازید و صداش کنید
    به این صورت کلاس صدا کنید.

    Cls_NeedCode needCode = new Cls_NeedCode();


    و در هرجا نیاز داشتید دستور بررسی اینترنت رو صدا کنید.

    if (needCode.checkInternetCon())
    {
    //به معنی اینکه به اینترنت وصلی کارها برای ارتباط داری انجام بده.
    }
    else if (!needCode.checkInternetCon())
    {
    //کارهای که به اینترنت وصل نیستی انجام بده
    }


    من تمام اون روش تست کردم چون اگه نت داشته باشه ولی گوگل بالا نیاد پس سیستم دوچار قحطی موقت هستش ولی تو اون روش ها نشان نمیده ولی در این روش نشان میده چون میخواستم با نرم افزارم پیامک بفرستم این روش نوشتم بدون مشکل جواب داد.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط hamedre81 مشاهده تاپیک
    سلام
    ابتدا رفرنس Microsoft.VisualBasic را به برنامه اضافه کنید.


    Microsoft.VisualBasic.Devices.Network AVL = new Microsoft.VisualBasic.Devices.Network();
    NETAVL = AVL.IsAvailable;

    switch (NETAVL)
    {
    case true:
    MessageBox.Show("Internet Is Available");
    break;
    case false:
    MessageBox.Show("Internet Is Not Available");
    break;
    }


    برای من کار نکرد ، در هر شرایط میزنه Internet Available

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    سلام





    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    if(CheckInternetConnection())
    Console.WriteLine("Internet var");
    else Console.WriteLine("Internet yok");
    Console.ReadLine();
    }
    public static bool CheckInternetConnection()
    {
    try
    {
    using (var client = new WebClient())
    using (var stream = client.OpenRead("http://www.google.com"))
    {
    return true;
    }
    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }
    }




  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza517 مشاهده تاپیک
    سلام





    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    if(CheckInternetConnection())
    Console.WriteLine("Internet var");
    else Console.WriteLine("Internet yok");
    Console.ReadLine();
    }
    public static bool CheckInternetConnection()
    {
    try
    {
    using (var client = new WebClient())
    using (var stream = client.OpenRead("http://www.google.com"))
    {
    return true;
    }
    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }
    }



    خوشتیپ پست شماره 12 رو بخون .

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
            private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);




            bool IsConnectedToInternet()
    {
    bool a;
    int Desc;
    a = InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    return a;
    }



           private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (IsConnectedToInternet() == true) label1.Text = "شما به اینترنت متصل هستید";
    if (IsConnectedToInternet() == false ) label1.Text = "شما به اینترنت متصل نیستید!!!";
    }


    دست همگی درد نکنه اما این روش شاید منطقی به نظر بیاد ولی خطا داره و دارای اِشکال

    اشکال چی هست؟

    شما کافیه اتصالتون به صورت limit باشه؛ توی این روش باز هم شما رو به متصل فرض میکنه.


    این اتفاقی بود که سالیان پیش باهاش مواجه شدم و در نهایت تصمیم به استفاده از روش ping گرفتم.

    یک ping google راهکار منه

تاپیک های مشابه

  1. تست اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 23:36 عصر
  2. سوال: تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 13:06 عصر
  3. اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 19:39 عصر
  4. اتصال به اینترنت با Wvdial
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 10:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •