نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

  1. #1

    راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    <html dir="rtl">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8">
    </head>
    <body dir="rtl">
    <h1>مقاله های Qt (3)</h1>
    </body>
    </html>

    تصویر ضمیمه اول رو ببینید.
    ترتیب نمایشی بهم خورده. همه توی اینترنت این مشکل رو زیاد دیدیدم. نه؟
    من برای حل این مشکل از چنین روشی استفاده کردم:
    <html dir="rtl">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8">
    </head>
    <body dir="rtl">
    <h1>مقاله های <span dir="rtl">Qt</span> (3)</h1>
    </body>
    </html>

    البته به روشهای دیگری هم میشه این مشکل رو حل کرد، ولی فکر کنم این بهترین راه حل باشه.

    شما روش دیگری سراغ ندارید که بهتر باشه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    برای اینکه کاملا متوجه بشید چرا این طوری می‌شه لازمه که با اصول یونیکد آشنا بشید

    به طور خلاصه:
    علامت‌ها و از اون جمله پرانتز در یونیکد نویسه‌های ضعیف به حساب میان
    یعنی جهت نمایششون در متن به حروف قبل و بعدشون و جهت کلی متن وابسته است
    چون در متن شما قبل از پرانتز حروف انگلیسی استفاده شده
    و بعد از اون هم عدد هست که چپ به راست هست
    پرانتز ابتدایی هم چپ به راست می‌شه

    راه حل اصولی اینه که قبل از پرانتز یک نویسه‌ی rlm قرار بدید
    در html این نویسه به صورت ‎&rlm;‎ نوشته می‌شه

    دقت کنید که من در نوشتن عبارت «‎&rlm;‎» دو جا از lrm استفاده کردم
    یکی قبل از & و یکی بعد از ;
    چون این دو علامت جهت ندارند و جهت حروف قبل و بعدشان با هم فرق دارد
    این طوری جهت هر دو طرف این علامت‌ها یکی می‌شود
    و در نتیجه آن‌ها در محل مناسب و چپ به راست نمایش داده می‌شوند
    اگر این دو علامت اضافی را ننویسید
    نوشته این طوری می‌شود:
    &rlm;


    اگر چیز زیادی متوجه نشدید
    جای نگرانی نیست
    چون موضوع کمی پیچیده است و نیاز است که بیشتر مطالعه کنید

  3. #3
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    سلام
    تغییر direction به وسیله پارامتر dir از نظر w3c قابل قبول و استاندارد نیست و متاسفانه editor هایی مثل tynimce هم برای تغییر direction از پارامتر dir تگ ها استفاده می کنند که استاندارد نیست و مانع از گرفتن xhtml valid برای سایت میشه البته برای این مورد نیز راه حل هایی هست که تمامی پارامتر های dir در صفحه رو به direction تغییر داد که مربوط به برنامه نویسی ,net هست..
    الان بهترین روش برای تغییر direction استفاده از دستور css به نام direction هست که دارای دو مقدار rtl,ltr می باشد و به صورت کلی به شکل زیر نوشته میشود..

    direction:rtl;

    به استایل تگ این دسور رو می دیم.برای مثال به صورت inline دستور css رو به body میدیم :

    <body style="direction:rtl;">
    <h1>مقاله های <span style="direction:rtl;">Qt</span> (3)</h1>
    </body>



    موفق باشید..

  4. #4

    نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    راه حل اصولی اینه که قبل از پرانتز یک نویسه‌ی rlm قرار بدید
    در html این نویسه به صورت ‎&rlm;‎ نوشته می‌شه
    ایول این جواب داد.
    فقط وضع ساپورتش رو نمیدونم روی مرورگرهای مختلف چطوریه.
    در FF14 و IE7 که کار میکنه.


    اگر چیز زیادی متوجه نشدید
    جای نگرانی نیست
    چون موضوع کمی پیچیده است و نیاز است که بیشتر مطالعه کنید
    نگران نباش این قضایا رو حتی اگر نخونده باشم میتونم حدس بزنم.
    با یه حرفه ای طرف هستی داداش
    راستی یه تگ bdo هم در HTML بود یادمه که مربوط به همین مسائل میشد، ولی جزییاتش یادم نیست و تست نکردم ببینم بدرد کار ما میخوره یا نه.

  5. #5

    نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط Saber Mogaddas مشاهده تاپیک
    سلام
    تغییر direction به وسیله پارامتر dir از نظر w3c قابل قبول و استاندارد نیست و متاسفانه editor هایی مثل tynimce هم برای تغییر direction از پارامتر dir تگ ها استفاده می کنند که استاندارد نیست و مانع از گرفتن xhtml valid برای سایت میشه
    xhtml رو ولش کن. مجبوریم حالا xhtml باشیم؟
    فکر کنم دیگه دوران این حرفا گذشته. یه زمانی خواستن اصلا HTML رو با XML جایگزین کنن، بعدا دیدن نمیشه و عاقلانه نیست.
    مهمترین چیز اینه که صفحات تا یک حد معقولی استاندارد باشن و وابسته به یک مرورگر خاص مثل IE نباشن.

    الان بهترین روش برای تغییر direction استفاده از دستور css به نام direction هست که دارای دو مقدار rtl,ltr می باشد و به صورت کلی به شکل زیر نوشته میشود..

    direction:rtl;

    به استایل تگ این دسور رو می دیم.برای مثال به صورت inline دستور css رو به body میدیم :

    <body style="direction:rtl;">
    <h1>مقاله های <span style="direction:rtl;">Qt</span> (3)</h1>
    </body>


    متاسفانه ظاهرا مشکل ساپورت داره. حتی روی FF14 هم کار نمیکنه!

  6. #6

    نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    وقت بخیر
    با عرض تسلیت اربعین حسینی
    یه قالب html انگلیسی دانلود کردم و میخوام بتونم متن داخلش رو عوض کنم و فارسی بزنم
    اگه میشه راهنمایی کنید
    با تشکر
    http://up110.ir/uploads/13572104831.zip

  7. #7

    Thumbs up نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    خیلی از سایت بسیار بسیار خوبتون ممنون خیلی وقت بود این مشکل رو داشتم ولی العان فقط با گذاشتن دستور dir="rtl مشکلم حل شد .من فقط از همین dir="rtl استفاده کردم و از کدهای دیگه ای که گفتین استفاده نکردم ولی مشکلم حل شد پس شما چرا اون خط های بعدی رو نوشتید دلیل خاصی داره؟ممنون میشم جواب سوالم رو بدید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: راه حل بهم ریختگی نمایش ترکیب فارسی و انگلیسی

    میدونم تاپیک زیر خاکیه ولی خوب توی گوگل پیداش کردم
    در بعضی موارد از این ها هم نمیشه استفاده کرد
    به عنوان مثال در یک خط داریم
    تلفن : 12511515-2 که شماره فلان الی فلان
    برای این مورد از
    کد HTML:
    تلفن :<bdo style="direction:ltr">0319000006-9</bdo>

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش متن فارسی و انگلیسی با هم در یک فیلد خروجی کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط dashtban3240 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 14:06 عصر
  2. سوال: ترکیب فارسی و انگلیسی در Report Builder
    نوشته شده توسط jafar_mollaei در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 15:18 عصر
  3. بهم ریختن ترتیب کلمات فارسی و انگلیسی در گزارش
    نوشته شده توسط m_nejad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 15:28 عصر
  4. نمایش اعداد فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:35 صبح
  5. خطا در نمایش حروف فارسی و انگلیسی در یک فیلد ؟
    نوشته شده توسط giahchin در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •