نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    با سلام

    همانطور که قبلاً در تاپیک مذکور قول داده بود این متد مفید رو به صورت مقاله فارسی درآوردم که بهتر و قابل لمس تر برای استفاده باشه . اصل این مقاله که به صورت زبان انگلیسی هست رو میتونین از اینجا مطالعه بفرمائین . من حدالامکان قسمت های مفیدش رو با دانش اندک خودم براتون به فارسی برگردوندم . امیدوارم به دردتون بخوره .



    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    با سلام
    ممنون از این کاری که کردی خیلی عالی بود

    سوال :
    1- گردید پشت سر هم داره رفریش میشه و حتی نمیشه روی فیلدی فکوس کرد اگر هم (SqlDependency.Stop(con کنم درست میشه ولی هیچ تاثیری نداره!!؟
    2- روش صحیح استفاده از این تابع رو ذکر نکردی مهندس !!؟
    3- اگر روشی باشه که مهندس بتونه زمانی که اطلاعات در بانک Insert - Update -Delete میشه به برنامه اطلاع بده!! خیلی میتونه روش خوبی باشه ! یعنی اطلاع از بروز شدن داده ها از طرف SQl صادر شود به برنامه ؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Majid842 : سه شنبه 07 شهریور 1391 در 11:01 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    با سلام

    1- گردید پشت سر هم داره رفریش میشه و حتی نمیشه روی فیلدی فکوس کرد اگر هم (SqlDependency.Stop(con کنم درست میشه ولی هیچ تاثیری نداره!!؟
    2- روش صحیح استفاده از این تابع رو ذکر نکردی مهندس !!؟
    3- اگر روشی باشه که مهندس بتونه زمانی که اطلاعات در بانک Insert - Update -Delete میشه به برنامه اطلاع بده!! خیلی میتونه روش خوبی باشه ! یعنی اطلاع از بروز شدن داده ها از طرف SQl صادر شود به برنامه ؟؟؟
    شما اگر دقیقاً متدی که در مقاله ارائه شد رو به درستی بکار برده باشین مطمئناً نباید مشکلی بوجود بیاد . خودم الان دقیقاً دارم از این متد استفاده میکنم و بخوبی پاسخگو هستش . تمامی مواردی که فرمودین در این متد انجام میشه یعنی به محض تغییر در تیبلی که ما براش مشخص میکنیم دیتاگرید ویو رفرش میشه . این کار توسط خود sql انجام میشه ( بوسیله سرویسی که در مقاله در ابتدای توضیحات بنده عرض کردم ) برای نمونه من یک سورس کوچک که دقیقا داره از این متد استفاده میکنه ضمیمه کردم . لطفا به خاطر داشته باشید که باید تمامی مواردی که در مقاله توضیح دادم رو به دقت پیش رفته باشین تا نتیجه دلخواه حاصل بشه .

    موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    منهدس خیلی عالی !
    دمت گرم!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    یه سوال : من گرید ها رو همیشه با Sp پر میکنم با این
      Public Function SetTableWithProcedure(ByVal ProcedureName As String) As DataTable
    Try
    If con.State = ConnectionState.Open Then
    con.Close()
    End If
    Dim cmd As New SqlCommand(ProcedureName, con)
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    Dim da As New SqlDataAdapter(cmd)
    Dim dt As New DataTable()
    '' Radif To Grid ''
    Dim cl As New DataColumn("ردیف", GetType(Integer))
    cl.AutoIncrementSeed = 1
    cl.AutoIncrement = True
    dt.Columns.Add(cl)
    '' '' ''
    con.Open()
    da.Fill(dt)
    con.Close()
    Return dt
    Catch
    con.Close()
    Return Nothing
    End Try
    End Function




    حالا چه طور میتونم با این روشی که شما گفتید کار کنم هر کار میکنم باز به یک مشکل جدید بر میخورم؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    ??

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    سلام . کسي هست که با اين پروژه کار کرده باشه ؟ منم مشکل عدم فوکوس روي گريد رو دارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    کسي نيست که اين مشکل رو حل کرده باشه ؟
    گردید پشت سر هم داره رفریش میشه و حتی نمیشه روی فیلدی فکوس کرد اگر هم (SqlDependency.Stop(con کنم درست میشه ولی هیچ تاثیری نداره!!؟

  9. #9

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    همانطور که قبلاً در تاپیک مذکور قول داده بود این متد مفید رو به صورت مقاله فارسی درآوردم که بهتر و قابل لمس تر برای استفاده باشه . اصل این مقاله که به صورت زبان انگلیسی هست رو میتونین از اینجا مطالعه بفرمائین . من حدالامکان قسمت های مفیدش رو با دانش اندک خودم براتون به فارسی برگردوندم . امیدوارم به دردتون بخوره .
    این چیزی که تو فایل ضمیمه هست مشکل داره. دیتاگریدویو مدام داره رفرش میشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    منم همین مشکل رو دارم کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    با سلام
    ENABLE_BROKER را در SQL انجام دادم . اما هنوز پس از تغییر در دیتابیس اصلا DEP_ONCHANGE اجرا نمی شود .
    من در روی یک کامپیوتر کار می کنم و تغییر را توسط یک برنامه دیگر در دیتابیس وارد می کنم . هیچ گونه خطایی نمی دهد. SqlDependency.Start(ConcStr) هم خطا نمی دهد
    چه کاری (احتمالا در SQL) باید انجام دهم ؟ با یوزر SA وارد می شم و هیچ خطایی در رابطه با مجوز نمی دهد.
    سوال دوم
    در صورتیکه برنامه درست کار کرد ، چطور تنها از بعضی تغییرات خاص با خبر شم . مثلا آپ دیت یک جدول خاص
    تو تمام اینترنت رو گشتم متاسفانه جوابی پیدا نکردم
    با تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    نقل قول نوشته شده توسط davidnamer مشاهده تاپیک
    با سلام
    ENABLE_BROKER را در SQL انجام دادم . اما هنوز پس از تغییر در دیتابیس اصلا DEP_ONCHANGE اجرا نمی شود .
    من در روی یک کامپیوتر کار می کنم و تغییر را توسط یک برنامه دیگر در دیتابیس وارد می کنم . هیچ گونه خطایی نمی دهد. SqlDependency.Start(ConcStr) هم خطا نمی دهد
    چه کاری (احتمالا در SQL) باید انجام دهم ؟ با یوزر SA وارد می شم و هیچ خطایی در رابطه با مجوز نمی دهد.
    سوال دوم
    در صورتیکه برنامه درست کار کرد ، چطور تنها از بعضی تغییرات خاص با خبر شم . مثلا آپ دیت یک جدول خاص
    تو تمام اینترنت رو گشتم متاسفانه جوابی پیدا نکردم
    با تشکر
    منم همین مشکل و دارم
    همه مراحل و انجام دادم ، زمانیکه میخوام بفهمم که ایا دیتا بروز شده یا نه هیچ عکس العملی نشون نمیده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Naghibi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    221

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    سلام
    من یه بار این مشکل رو داشتم، نکته ای که بهش توجه نکرده بودم این بود که select * رو استفاده کرده بودم. در حالیکه از قوانین این سرویس اینه که فیلد هایی رو که لازم دارین مشخص کنین یعنی بجای select * از select field1,field2 استفاده کنین. گفتم این نکته رو بگم، شاید مشکل شما هم همین باشه.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    خوب منم از سلکت بصورت فیلد Select A,B,C,D From Test و استفاده می کنم .......

    بازم جواب نمیده ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,176

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات فرم با استفاده از متد Sql Dependency

    باسلام خدمت دوستان

    من یک برنامه سه لایه نوشتم (آزمایشی) که در لایه DAL از DataSet برای اتصال به بانک استفاده کردم و دستورات مورد نیاز من از طریق StoredProcedure انجام میشه. حالا چطور میتونم شرایط SqlDependency رو براش تعریف کنم.

    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. به روز رسانی اطلاعات صفحه هنگام load شدن(شبیه سازی CTRL+F5)
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1392, 13:01 عصر
  2. سوال: چگونه میشه از اطلاعات فرم ها استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط yaldasaka در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 15:12 عصر
  3. به روز رسانی یک فرم با توجه به فرم دیگر
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 07:49 صبح
  4. به روز رسانی اطلاعات نمودار؟
    نوشته شده توسط Ali-Far در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 12:38 عصر
  5. به روز رسانی اطلاعات صفحه هنگام load شدن(شبیه سازی CTRL+F5)
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •