نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: +گفتگو: شروع blend expression 4

  1. #1

    Post +گفتگو: شروع blend expression 4

    با سلام و خسته نباشید ...

    من یه مدتی هست که تازه کار با برنامه blend expression 4 رو شروع کردم
    یه چند تایی سئوال برام پیش اومده که به مرور زمان اونا رو مطرح می کنم که هم مشکل
    من برطرف بشه هم اگه یه بار کسی مشکلی براش پیش اومد بتونه استفاده کنه

    امیدوارم همکاری کنید.*

  2. #2

    ساخت Splash Screen برای برنامه

    دوستانی که با این برنامه blend expression 4 کارکردن والان در طراحی با این برنامه مشکلی ندارن پیشنهاد میدن که من تازه کار رو شروع کردم سراغ چی برم (کلا سردرگم)؟؟

    با تشکر.*
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : سه شنبه 07 شهریور 1391 در 16:29 عصر

  3. #3

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    موضوع اولی که می خواستم مطر کنم ایجاد Splash Screen برای برنامه هست
    مراحل کار:

    1-کلیک راست بر روی نام پروژه wpfApplication1
    2- انتخاب نام Add new Item...
    3- باز شده فرم new Item
    4- انتخاب گزینه Window
    5- کار طراحی رو انجام میدم
    6- از منوی Project گزینه Set as startup سپس گزینه Windows1 رو انتخاب می کنم
    7- حالا اگه توی Vb.net بود با timer می تونستم فرم رو ببندم و پنجره اصلرو نمایش بدم ؟
    اما اینجا خبری از timer نیست (لطفا راهنمایی کنید.)

    با تشکر.*

  4. #4

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    به دلایل زیادی که به مبنای WPF مربوط میشه شما باید با خیلی از Component های Win form خدا حافظی کنید !
    در WPF از کلاس TimerDispacher استفاده میشه :


    //private Timer timer = new System.Timers.Timer(1000);
    private DispatcherTimer timer;

    public Window1()
    {
    InitializeComponent();
    Loaded += new RoutedEventHandler(Window1_Loaded);
    }

    void Window1_Loaded(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    //timer.Elapsed += timer1_Tick
    //timer.AutoReset = false;
    timer = new DispatcherTimer();
    timer.Interval = TimeSpan.FromSeconds(1);
    timer.Tick += timer1_Tick;

    timer.Start();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    timer.Stop();
    this.Close();
    }

  5. #5

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    از نظر من بهتره پروژه درون VS شروع بشه . همه ی کارهای فنیش تموم بشه . بعد برای تکمیل و زیباسازی ظاهر و افزودن انیمیشن و ... به Blend بروید.
    مگر اینکه شما تاکید زیادی رو ظاهر داشته باشید.

  6. #6

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    از نظر من بهتره پروژه درون VS شروع بشه . همه ی کارهای فنیش تموم بشه . بعد برای تکمیل و زیباسازی ظاهر و افزودن انیمیشن و ... به Blend بروید.
    مگر اینکه شما تاکید زیادی رو ظاهر داشته باشید.
    شما منظورتون اینه که من تموم محیط برنامه رو با کنترل های خود vs بنویسم بعدش پروژه رو با blend باز کنم و طراحی رو انجام بدم ؟
    در ضمن طراحی در برنامه باید در Winform باشه یا WPf ؟

    با تشکر.*

  7. #7

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    شما در VS یک پروژه جدید از نوع WPF باز می کنید. و کد نویسی می کنید. MS Blend هدفش کمک کردن در مورد طراحی محیط گرافیکی برنامست و در زمینه ی کد نویسی کمی ضعیف عمل می کنه . بخصوص اینکه گزینه ی debug نداره.

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    چند تا توصیه:
    1- تا زمانی که به مفاهیم ابتدایی WPF از جمله معماری WPF Application ها، Dependency Property ها، Routed Event ها، Layout ها و Binding تسلط نسبی پیدا نکردید (که کلا تئوری های must-read هستند) سراغ develope نرید چرا که کاملا سر در گم میشید و در نهایت میبینید که فایده ای نداشته براتون.
    2- الان با اومدن VS 2012 میتونید کلا با استفاده از اون برنامه های WPF رو develope کنید و دیگه نیازی به Expression Blend نیست چرا که همه قابلیت های مورد نیاز در خود VS 2012 گنجانده شده.

  9. #9

    نقل قول: +گفتگو: شروع blend expression 4

    سلام
    البته دوستان قبل از کد های جناب حکیم 22 باید توی nameSpace ها Threading رو Using کنید
    using System.Windows.Threading;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: + گفتگو:: برنامه Microsoft expression blend
    نوشته شده توسط JaVa در بخش WPF
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1394, 09:03 صبح
  2. آموزش Microsoft Expression Blend
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش WPF
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 00:19 صبح
  3. شروع کار با sqlserver 2005 express
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 19:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •