نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    سلام
    من برای ارسال ایمیل کد زیر رو از فیلمهای سایت ماکروسافت پیدا کردم و تنظیمات رو هم با جستجو در اینترنت پیدا کردماما هر کاری میکنم باز هم با ارور A socket operation was attempted to an unreachable network 127.0.0.1:25 مواجه میشم ممنون میشم دوستان اگر میدونن مشکل از کجاست راهنمایی بکنن

    کدها برای ارسال ایمیل
    string urlBase = Request.Url.GetLeftPart(UriPartial.Authority) + Request.ApplicationPath;
    string verifyUrl = "verifyNewUser.aspx?ID=" + strRegCode;
    string fullPath = urlBase + verifyUrl;
    string appPath = Request.PhysicalApplicationPath;
    StreamReader sr = new StreamReader(appPath + "EmailTemplate/VerifiyNewUser.txt");

    MailMessage message = new MailMessage();
    message.IsBodyHtml = true;
    message.From = new MailAddress("info@xyz.ir");
    message.To.Add(new MailAddress(email));
    //message.CC.Add(new MailAddress("suport@xyz.ir"));
    message.Subject = "به سایت xyz خوش آمدید";

    message.Body = sr.ReadToEnd();
    sr.Close();

    message.Body = message.Body.Replace("<%Username%>", username);
    message.Body = message.Body.Replace("<%VerificationURL%>", fullPath);

    SmtpClient client = new SmtpClient();
    //try
    //{
    client.Send(message);
    return true;
    //}
    //catch
    //{
    // return false;
    //}


    تنظیمات بخش web.config

      <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp>
    <network
    host="127.0.0.1"
    port="25"
    />
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>


    تنظیماتی که در iis در بخش smtp e-mail انجام دادم هم اینه

    smtp.jpg

    و با اروری که در بالا گفتم مواجه میشم
    اینم بگم که اگه 127.0.0.1 رو با عبارت localhost جایگزین کنیم هم باز هم همین مشکل وجود داره

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    بايد از ميل سرور استفاده كني به صورت پيش فرض ميل سرور رو سيستم لوكال كه نصب نيست
    يا بايد نرم افزار ميل سرور نصب كنيد و يا از هاست در اينترنت استفاده كنيد كه معولا ميل سرور روشون فعال هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    نیازی به نصب در IIS نیست.
    اگر از سروی دریافت میکنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    نیازی به نصب در IIS نیست.
    اگر از سروی دریافت میکنید.
    متوجه منظورتون نشدم، یعنی من الان باید چی کار کنم که این مشکل حل بشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    تنظیمات اتصال در کد خراب است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    تنظیمات اتصال در کد خراب است.
    چرا انقدر تلگرافی جواب میدید ؟؟؟
    اگر واقعا میدونید مشکل کجاست ممنون میشم کمک کنید اگر هم نمیدونید که هیچی.
    من همه کدها و تنظیمات رو در پست 1 گذاشتم. برای اینکه متوجه بشم یه جای تنظیمات اشکال داره نیاز به راهنمایی نبود چون ارور میده و واضحه که مشکل داره اینکه کجاش مشکل داره و چجوری میشه حلش کرد بخشیه که نیاز به راهنمایی داره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    شما که سرور نیستید که نیازی به تنظیمات سرور داشته باشید.
    این ساختار کلی میل.
    اگر ارسال نمیشه مشکل از یوزر و پس ip
      public static bool SendEmail(string From, string To, string Body = "", string Subject = "", bool IsBodyHtml = false, string ToName = "", string FromName = "", bool UseDefaultCredentials = false, bool EnableSsl = false, string UserName = "info@ahhelayat.com", string Password = "velarg23", int Port = 25, string Host = "mail.a-velayat.com")
    {
    try
    {
    MailAddress FromAddr = new MailAddress(From, FromName, System.Text.Encoding.UTF8);
    MailAddress ToAddr = new MailAddress(To, ToName, System.Text.Encoding.UTF8);
    SmtpClient smtp = new SmtpClient();

    smtp.Host = Host;
    smtp.Port = Port;
    smtp.EnableSsl = EnableSsl;
    smtp.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network;
    smtp.UseDefaultCredentials = UseDefaultCredentials;
    smtp.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(UserName, Password);

    MailMessage message = new MailMessage(FromAddr, ToAddr);

    message.Subject = Subject;
    message.Body = Body;
    message.IsBodyHtml = IsBodyHtml;
    message.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;

    smtp.Send(message);
    return true;
    }
    catch
    { return false; }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار razeghaik1
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    عسلویه
    پست
    258

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    سلام.عزیزم این کد رو من خودم استفاده کردم و جواب هم گرفتم.
    دوست داشتید استفاده کنید.
    خیلی هم راحته

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MailAddress from = new MailAddress(TextBox1.Text, "ميثاق کريمي", Encoding.UTF8);
    MailAddress to = new MailAddress(TextBox2.Text);
    MailMessage message = new MailMessage(from, to);
    message.Subject = TextBox3.Text;
    message.SubjectEncoding = Encoding.UTF8;
    message.Body = TextBox4.Text;
    message.BodyEncoding = Encoding.UTF8;
    SmtpClient client = new SmtpClient();
    client.Host = "smtp.gmail.com";
    client.Port = 587;
    client.EnableSsl = true;
    client.Credentials = new NetworkCredential("emaile girande", "passworde girande");
    client.Send(message);

    }

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    urmia
    پست
    21

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل از localhost

    همانطوریکه دوستان اشاه کردند سرویس اس ام تی پی به طور پیش فرض روی ای ای اس 7 که روی ویندوز 7 امده فعال نصب نیست و شما برای این که از این سرویس بتونید استفاده کنید چند تا روش دارید یکی این که ریموت سرور ادمین نصب کنید
    http://support.microsoft.com/kb/974877/en-us
    و کانفیگ های لازم رو با توجه با توجه به این لینک انجام بدهید
    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc772058(WS.10).aspx
    ولی راه حل دیگه اینه که شما می توانید فعلا برای تست این سرویس از اس ام تی پی جمیل استفاده کنید تا زمانی که سایت رو رو سرور آپلود می کنید .
    برای استفاده از این سرویس هم از کد زیر می توانید استفاده کنید :


    MailMessage msg = new MailMessage();
    System.Net.Mail.SmtpClient client = new System.Net.Mail.SmtpClient();
    try { msg.Subject = "Add Subject";
    msg.Body = "salam mostafa xobi :| :| :| :)";
    msg.From = new MailAddress("test1@gmail.com");
    msg.To.Add("test@gmail.com");
    msg.IsBodyHtml = true;
    client.Host = "smtp.gmail.com";
    System.Net.NetworkCredential basicauthenticationinfo = new System.Net.NetworkCredential("test@gmail.com", "pass");
    client.Port = int.Parse("587");
    client.EnableSsl = true;
    client.UseDefaultCredentials = false;
    client.Credentials = basicauthenticationinfo;
    client.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network; client.Send(msg); }
    catch (Exception ex) { }


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال ایمیل با .net 2
    نوشته شده توسط sre.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 15:21 عصر
  2. مشکل در ارسال ایمیل با فایل ضمیمه و متن نامه
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:59 عصر
  3. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 02:48 صبح
  4. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:47 عصر
  5. یک مشکل هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •