نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

  1. #1

    برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    سلام دوستان
    دوستان ایا میشه با سی شارپ برای اندروید برنامه نوشت ؟
    و اگر میشه ایا اگر با سی شارپ برای اندروید برنامه بنویسیم هیچ فرقی با دیگر ابزارهای برنامه نویسی برای اندروید نداره و هر برنامه ای را میشه با سی شارپ برای اندروید بنویسیم؟

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    سلام

    بله با سی شارپ هم میشه برای آندروید برنامه نوشت که باید از برنامه mono android استفاده کنید.
    من خودم تا حالا دنبالش نرفتم ولی فکر نکنم فرقی بین زبان های برنامه نویسیش باشه.
    این آدرس آموزشش هست:
    آموزش
    اگه توی اون سایت یه خرده بگردید ابزارش رو هم پیدا میکنید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    اگر mono android را نصب کنم کافی است و ابزار دیگری نمی خواهد ؟
    اخه اونجا نوشته
    نصب Android SDK
    نصب شبیه ساز آندروید (Android Emulator)

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    این چند تا مورد هم لازمه.
    البته تا اون جایی که یادمه یه مورد دیگه ای رو هم معرفی می کنه ولی چون نداشته برای دانلود نذاشته. لینک دانلود اون رو هم باید پیدا کنید.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    north of iran
    پست
    26

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    تو سایت androidcode.ir تمام فایل های مورد نیاز و مراحل نصبش هست یه نگاه به این سایت بندازین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار NitroPlus
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اراک
    پست
    405

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    میشه از تمام کامپوننت های ویژوال استودیو استفاده کرد؟

  7. #7

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    تو سایتم من اموزشش رو گزاشتم (از نصب برنامه ها تا و پیکربندی) هم سی شارپ هم جاوا
    البته بگم جهت دانلود آموزش ها باید حق اشتراک پرداخت کنید:
    http://barnamenevisjavan.com/Cat/83
    http://barnamenevisjavan.com/Cat/82

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    خود سایت زمیران کل فایل ها و نحوه‌ی نصب و ... .رو اموزش داده! :)
    مشخصا گرفتن فایل‌ها از زمیران بهترین کاره چرا که طراح اصلی مونو اندروید هم خودشون هستن و صدالبته مونو تاچ(مونو برای ای دیوایس‌های اپل! :) )....

    Xamiran بودش اسمش به انگلیسی..... فایل ها هم همه رایگان هستن...

  9. #9

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    من تا جایی که در تاپیکهای دیگه خوانده بودم مونو اصلا به درد نمی‌خوره و خیلی مشکل داره! آیا کسی به صورت حرفه‌ای ازش استفاده کرده؟

  10. #10

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    مونو مشکلی نداره تنها عیبی که داره اینه که سرعت برنامه ها پایینه ولی اگر با جاوا بنویسید سرعت برنامه ها بالاست .دقیقا مثل همین برنامه نویسی ویندوز سی++ سرعتش بالاست در عوض سخته ولی دات نت (سی شارپ/وی بی) سرعتشون پایینه ولی راحتن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    دوستمون barnamenevisjavan درست میگن تقریبا با Eclipse فرقی نداره
    فقط تنها مشکلش برای ایرانی ها که عادت کردند از ابزارها و نرم افزارهای کرک شده استفاده کنن اینه که باید خریداری بشه چون اگر از کرک شده اون استفاده کنید 100 به مشکل بر میخورید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    بهترین و استاندارد ترین ابزار برای توسعه اندروید زبان جاوا+اکلیپس هست
    بیشتر آموزش های توی وب حول این ابزارها هستن

  13. #13

    نقل قول: برنامه نویسی برای اندروید با سی شارپ

    سلام
    می خواستم بپرسم کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    mono android
    basic4you
    delphi
    کدوم بهتره لطفا پاسخ بدین

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی low level در سی شارپ
    نوشته شده توسط Saied System در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 15:24 عصر
  2. برنامه نویسی برای مودم
    نوشته شده توسط roham در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 06:39 صبح
  3. سوال: برنامه نویسی برای بانک سرور در سی شارپ
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 18:20 عصر
  4. برنامه نویسی برای موبایل
    نوشته شده توسط phantasm در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:45 صبح
  5. برنامه نویسی برای ریموت کنترل با دلفی
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1382, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •