نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ایجاد تایمر (Timer) توسط کد با تعداد پویا (تعیین تعداد در زمان اجرا)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    Question مشکل در ایجاد تایمر (Timer) توسط کد با تعداد پویا (تعیین تعداد در زمان اجرا)

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز

    من میخوام تعدادی نا معلوم (تعداد بسته به نیاز کاربر و در زمان اجرا مشخص می شود) تایمر ایجاد کنم که به ناچار به خاطر محدود نبودن تعداد باید توسط کد ایجاد بشن. برای هر کدام هم یک Label ایجاد کنم که زمانی که توسط تایمر بدست میاد تو اون نمایش بده.برای هر تایمر و لیبل، یک دکمه هم هست که با زدنش تایمر شروع به کار میکنه.
    مشکل من تو ایجاد کردن Label یا Button توسط کد و به تعداد نا محدود نیست. این کار انجام شده.
    مشکل من تو ایجاد کردن تایمر هست.

    به خاطر اینکه دلخواه من برای تایمرها، ثانیه نیست پس Form.Timer به نظرم جوابگو باشه.
    حالا من به چه روشی تایمر رو ایجاد کنم و به Label و Button مختص خودش ربط بدم؟
    چطوری رویداد Tick تایمر رو بنویسم که اختلالی بین تایمر ها بوجود نیاد؟

    ممون میشم راه حل هاتون رو مطرح کنید.
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در ایجاد تایمر (Timer) توسط کد با تعداد پویا (تعیین تعداد در زمان اجرا)

    کسی با این مساله آشنایی نداره یا ایده ای به ذهنش نمیرسه؟؟؟؟؟؟
    هر گونه نظری قابل اهمیت هست و مفید.

    ممنون

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ایجاد تایمر (Timer) توسط کد با تعداد پویا (تعیین تعداد در زمان اجرا)

    زیر دکمه این کد رو بنویس

    Timer timer = new Timer();
    Label label = new Label();



    timer.Tick += new EventHandler(timer_Tick); // Everytime timer ticks, timer_Tick will be called
    timer.Interval = (1000) * (1); // Timer will tick evert second
    timer.Enabled = true; // Enable the timer
    timer.Start(); // Start the timer

    label.Location = new Point(100, 100);
    label.AutoSize = true;
    label.Text = String.Empty;

    this.Controls.Add(label);
    }

    void timer_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label.Text = DateTime.Now.ToString();
    }

    حالا میتونی جلوی اسم تایمرها رو با یک متغیر تغییر بدی، اینطوری تایمر جدید ساخته میشه
    و چون تابعی که صدا زده میشه یکی هست(timer_Tick) همش همین تابع فراخوان میشه
    حالا داخل این تابع میتونی شرط بذاری که کدوم تایمر فعاله و ....

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد ستون به gridview و اضافه کردن data به آن در زمان اجرا
    نوشته شده توسط nbe( amateur C sharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 15:39 عصر
  2. مثال قدم به قدم ایجاد تایمر نوع Timer Queue
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1388, 12:41 عصر
  3. امکان ایجاد mail box توسط برنامه نویسی
    نوشته شده توسط نیک نژاد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 16:33 عصر
  4. مشکل با حفظ حالت کنترلی که در زمان اجرا ایجاد می‌شود
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1383, 21:43 عصر
  5. مشکل در ایجاد کنترل و چاپ گرفتن از آن
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •