نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای Incorrect syntax near 'personel' m

  1. #1

    Unhappy خطای Incorrect syntax near 'personel' m

    سلام به همگی ... کسی میتونه کمک کنه که این خطای از کجای برنامه من گرفته میشه و چطوری رفع میشه .. خواهشا کمکم کنید .. یه تاپیک دیگه که بود رو مطالعه کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم ... وقتی که میخوام چیزی رو ثبت کنم این پیغام رو میده ...


    loginlogform=newlogin();
    privatevoidradButton1_Click(objectsender, EventArgse)
    {
    SqlDataAdapteradp1 = newSqlDataAdapter("select codekala fromkala",logform.con);
    SqlDataAdapteradp2 = newSqlDataAdapter("select personelid formpersonel", logform.con);
    SqlDataAdapteradp3 = newSqlDataAdapter("select factor fromkala", logform.con);
    DataSetds1 = newDataSet();
    DataSetds2 = newDataSet();
    DataSetds3 = newDataSet();
    DataViewdv1 = newDataView();
    DataViewdv2 = newDataView();
    DataViewdv3 = newDataView();
    adp1.Fill(ds1,"kala1");
    adp2.Fill(ds2, "personel1");
    adp3.Fill(ds3, "kala2");
    dv1 = ds1.Tables["kala1"].DefaultView;
    dv2 = ds2.Tables["personel1"].DefaultView;
    dv3 = ds3.Tables["kala2"].DefaultView;
    dv2.Sort = "personelid";
    dv1.Sort = "codekala";
    dv3.Sort = "factor";

    خودم هرچی نگاه می کردم از data view dv2 ارور میگیره..

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطای Incorrect syntax near 'personel' m

    سلام. دوست عزیز در select دوم به جای کلمه from نوشتی form.
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: خطای Incorrect syntax near 'personel' m

    ممنون دوست عزیز الان خودم هم پیداش کردم میخواستم بیام تاپیک رو حذف کنم که شلوغ نشه ...
    فقط برای کسانی که این خطا رو میده بیشتر خطای نحوی هستش که من در این جا دستور select رو بجای from نوشته بودم form
    حالا مدیران سایت خواستند تاپیک رو حذف کنند. ایرادی نداره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: خطای Incorrect syntax near 'personel' m

    سلام
    دوست عزیز بهتره کوئری هایی که میخوای استفاده کنی رو اول ببری تو محیط SQL SERVER اجرا کنی.وقتی جوابت و گرفتی بیار تو کد ازش استفاده کن.اینطوری مطمئنی که کوئری بدون مشکل هستش. و اگع خطایی رخ بده یا از ارتباط با دیتا بیس هست یا از کد.
    یکی از اشتباه ها رو دوستمون گفتن.یکی دیگه هم اینکه بین FROM و نام جدولت فاصله بزار.

  5. #5

    Unhappy نقل قول: خطای Incorrect syntax near 'personel' m

    نقل قول نوشته شده توسط m0hammad_01 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز بهتره کوئری هایی که میخوای استفاده کنی رو اول ببری تو محیط SQL SERVER اجرا کنی.وقتی جوابت و گرفتی بیار تو کد ازش استفاده کن.اینطوری مطمئنی که کوئری بدون مشکل هستش. و اگع خطایی رخ بده یا از ارتباط با دیتا بیس هست یا از کد.
    یکی از اشتباه ها رو دوستمون گفتن.یکی دیگه هم اینکه بین FROM و نام جدولت فاصله بزار.
    ممنون ولی بین همه دستورات فاصله داره ولی نمیدونم چرا اینجا بدون فاصله هستش خودم از اول فکر کردم که مشکل همینه ولی وقتی که نگاش کردم کاملا رعایت شده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای incorrect syntax near ')' به خاطر چیست؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 17:15 عصر
  2. خطای .'?'Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 22:20 عصر
  3. سوال: خطای .' )' Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 15:29 عصر
  4. incorrect syntax near the keyword
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 08:22 صبح
  5. incorrect syntax near ')'
    نوشته شده توسط pazahr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 07:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •