نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

  1. #1

    مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

    میخوام با توجه به تعدادی از آی دی های کاربران برای اونها در جدول جدیدی درج انجام بدم.. کد زیر رو نوشتم که خطا داره:


    usend2 = (from row in con.User where row.user_of == age & (row.access_level == 2 || row.access_level == 3 || row.access_level == 4) select row).ToList();

    foreach (User item in usend2)
    {
    agencyEntities a = new agencyEntities();
    Message2 m2 = new Message2();
    m2.m_id = idsend2;
    m2.status = false;
    m2.r_id = item.user_id;
    a.AddToMessage2(m2);
    a.SaveChanges();
    }


    خطا داره که:
    Unable to update the EntitySet 'Message2' because it has a DefiningQuery and no <InsertFunction> element exists in the <ModificationFunctionMapping> element to support the current operation.

    چکار کنم؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

    کدتون رو به این صورت تغییر بدید:

    usend2 = (from row in con.User where row.user_of == age & (row.access_level == 2 || row.access_level == 3 || row.access_level == 4) select row).ToList();

    foreach (User item in usend2)
    {
    agencyEntities a = new agencyEntities();
    Message2 m2 = new Message2();
    m2.m_id = idsend2;
    m2.status = false;
    m2.r_id = item.user_id;
    a.AddToMessage2(m2);
    }
    a.SaveChanges();

    در انتیتی فریم ورک برای آپدیت کردن تعدادی فیلد ابتدا تغییرات رو باستی در table اعمال کنید و در انتها عمل ذخیره سازی رو انجام بدین.
    راه دوم:
    استفاده از using هست که به این صورته:

    usend2 = (from row in con.User where row.user_of == age & (row.access_level == 2 || row.access_level == 3 || row.access_level == 4) select row).ToList();

    foreach (User item in usend2)
    {
    using agencyEntities a= new agencyEntities())
    {
    Message2 m2 = new Message2();
    m2.m_id = idsend2;
    m2.status = false;
    m2.r_id = item.user_id;
    a.AddToMessage2(m2);
    a.SaveChanges();
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

    ممنون دوست عزیز اما اینا رو امتحان کردم ولی همون خطا رو روی خط save changs میده بازم وقتی میخوام درج رو انجام بدم

  4. #4

    نقل قول: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

    پس حتما primary key رو داخل جدولتون تعریف نکردید
    کلید اصلی رو داخل تیبلتون تعریف کنید مشکلتون رفع میشه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

    نقل قول نوشته شده توسط alitavakoli مشاهده تاپیک
    پس حتما primary key رو داخل جدولتون تعریف نکردید
    کلید اصلی رو داخل تیبلتون تعریف کنید مشکلتون رفع میشه.
    یک دنیا ممنون .... داشت اشکم در میومد
    باید بیشتر حواسمو جمع می کردم ..شرمنده

  6. #6

    نقل قول: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی

    خواهش میکنم به وب سایت ما هم سربزنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات جدید در gridview بعد از درج آنها در جدول
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1389, 22:53 عصر
  2. مشکل در انتقال یک جدول از بانک Access به روی فلاپی در دلفی
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1383, 11:50 صبح
  3. مشکل درج کردن رکوردی خالی در یک جدول توسط Recordset
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1383, 08:46 صبح
  4. مشکل درج دو فیلد خارجی در یک جدول ...
    نوشته شده توسط احد در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 10:05 صبح
  5. مشکل درج با dbexpress
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •