نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

  1. #1

    Question میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    سلام دوستان ببخشید میخوام با استفاده از روش Linq Entity توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

  2. #2

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    میتونید از این کد استفاده کنید:

    int selectedrow = 0;
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    foreach (DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    try
    {
    if (cell.Value.ToString() == txtsearch.Text)
    {
    dataGridView1.Rows[selectedrow].Selected = true;
    break;
    }
    }
    catch
    {
    //Do Nothing
    }
    }
    selectedrow++;
    }

  3. #3

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    دوست عزیز alitavakoli ممنونم از لطفت کد خیلی خوبی بود فقط میشه بگید برای اینکه گرید آپ دیت بشه باید چیکار کرد؟

  4. #4

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    گرید رو دوباره بایند کنید به کوریتون:
    سوالی داشتید انجا مطرح کنید در خدمتم

  5. #5

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    ببخشید من این کد رو برای ASP میخواستم نه سی شارپ.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط alitavakoli مشاهده تاپیک
    میتونید از این کد استفاده کنید:

    int selectedrow = 0;
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    foreach (DataGridViewCell cell in row.Cells)
    {
    try
    {
    if (cell.Value.ToString() == txtsearch.Text)
    {
    dataGridView1.Rows[selectedrow].Selected = true;
    break;
    }
    }
    catch
    {
    //Do Nothing
    }
    }
    selectedrow++;
    }
    این کجاش Linq بود؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ببخشید میخوام با استفاده از روش Linq Entity توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    var q = from a in GridView1.Rows.Cast<GridViewRow>()
    from b in a.Cells.Cast<TableCell>()
    where b.Text == "somthing"
    select a;

  8. #8

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Kia_MLS مشاهده تاپیک

    var q = from a in GridView1.Rows.Cast<GridViewRow>()
    from b in a.Cells.Cast<TableCell>()
    where b.Text == "somthing"
    select a;
    ممنونم از راهنماییت توی این کد من ورودی رو برابر کردم با تکسم ولی اجرا نمیشه

    کد من:


    var q = (from a in GridView1.Rows.Cast<GridViewRow>()
    from b in a.Cells.Cast<TableCell>()
    where b.Text == "رز"
    select a).SingleOrDefault();
    Label7.Text = q;


    این خطا رو میده.
    Error 1 Cannot implicitly convert type 'System.Web.UI.WebControls.GridViewRow' to 'string'

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    نتیجه اون خط کدی که نوشتید و در متغیر q قرار دادین یک سطر از سطرهای گرید است که نوع اون GridViewRow است.
    جهت نمایش نتیجه باید به مقدار Text یکی از ستونهای او خط اشاره کنید. مثلا کدی شبیه به کد زیر بنویسید:


    Label7.Text = q.Cells[3].Text


    یا به شل زیر:

    Label7.Text = q.Cells.Cast<TableCell>().Where(a => a.Text == "رز").FirstOrDefault().Text;

  10. #10

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    من که نتونستم ازش استفاده کنم ولی خیلی خیلی ممنونم.

  11. #11

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    میشه کد سرچ را یکجا بنویسید من گیج شدم باید کدوم رو به کدوم بنویسم؟

    این کد واسه چی خطا میده؟ میخوام عدادی که برابر با text1 هستند رو توی فیلد ID_Karbar پیدا کنم و بایند بشه اما از قسمت مشخص شده خطا میده؟




    Database1Entities2 dbs = newDatabase1Entities2();

    var filter = from z in dbs.kharid
    where z.id_karbar == Convert.ToString(TextBox1.Text)

    select z;

    GridView2.DataSource = filter; GridView2.DataBind();

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    شما ميخواين عمليات جستجو از ديتابيس انجام بشه يا از گريدويو؟
    اون كدي كه من نوشتم جستجو رو از اطلاعات بايند شده در گريدويو انجام ميده

  13. #13

    نقل قول: میخوام با استفاده از روش linq توی گرید ویوم جستجو کنم از چه روشی استفاده کنم؟

    شما ميخواين عمليات جستجو از ديتابيس انجام بشه يا از گريدويو؟
    اون كدي كه من نوشتم جستجو رو از اطلاعات بايند شده در گريدويو انجام ميده
    سرچ بر روی گرید ویو.
    کدتون خطا میده میشه کد ها رو یکجا بذارید؟
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. کم کردن رکورد ها در گرید به روش LINQ
    نوشته شده توسط MaHyaR.DrAcOulA در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 16:32 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 17:17 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 09:41 صبح
  5. استفاده از بانک اطلاعاتی توی برنامه
    نوشته شده توسط mino در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •