نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از نتیجه کلیک روی لینک باتن در گریدویو

  1. #1

    استفاده از نتیجه کلیک روی لینک باتن در گریدویو

    سلام به همگی
    من یه گریدویو دارم که توش مثلا نام و نام خانوادگی و id و ... دارم که از دیتابیس میخونه و پر میکنه
    همگی این فیلد ها هم بایند شدن به دیتابیس
    بجز این فیلدها یه فیلد دیگری بنام جزئیات دارم که از یه تمپلیت فیلد استفاده کردم و کاربر وقتی روی این لینک باتن کلیک کنه میتونه جزئیات اون سطر کلیک شده رو ببینه(بصورت کوئری استرینگ در صفحه دیگری باید id اون سطر فرستاده شود و در لود اون صفحه برای نمایش جزئیات اون سطر بر اساس id سرچ انجام شود)
    فکر کنم از command arguman بتونم کمک بگیرم ولی دستور و نحوه کارشو بلد نیستم
    با کد #C دارم مینویسم ،ممنون میشم راهنمایی ام کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: استفاده از نتیجه کلیک روی لینک باتن در گریدویو

    سلام
    برو در item template gridview و در قسمت command Argument در option تکست اون آی دی که می خواهی ازش استفاده کنی ررا پاس بده. البته شما برای کنترل جزئیات باید خاصیت Command Name را نام بدهید که بعداً اگر کلیک کردید چک کنید که آیا اون کنترل کلیک شده است یا نه؟ من خاصیت Command Nameآن کنترل را DoEdit قرار دادم.
    شما می توانید در قسمت <column> </column> دستورات زیر را قرار دهید وگرنه باید به صورت دستی مثل چیزهایی که گفته شد انجام دهید.

    <asp:TemplateField HeaderText="دستورات">
    <ItemTemplate>
    <asp:LinkButton ID="lbEdit" runat="server" CommandArgument='<%# Eval("PageID") %>'
    CommandName="DoEdit">ویرایش</asp:LinkButton>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>

    و بعد در رویداد RowCommand کد زیر را بنویسید. البته RowCommand را باید شما روی گرید ویو کلیک کنید و از Propertise روی گزینه Events کلیک کنید و روی RowCommand دابل کلیک کنید.

    protected void grdPages_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {
    if (e.CommandName == "DoEdit")
    {
    int PageID = Convert.ToInt32(e.CommandArgument);//اون ID که روش کلیک شده است

    //your source code
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: استفاده از نتیجه کلیک روی لینک باتن در گریدویو

    خب آقا میثم این شماره ستون رو میده چطوری به ای دی دسترسی داشته باشیم (مشکل منم هست )....مرسی

تاپیک های مشابه

  1. اجرای فایل exe هنگام کلیک روی لینک
    نوشته شده توسط rezaei_y در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 14:43 عصر
  2. سوال: ایجاد افکت هنگام کلیک روی لینک
    نوشته شده توسط behiunforgiven در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 20:14 عصر
  3. سوال: تغییر اطلاعات یک فریم با کلیک روی لینک
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1388, 14:45 عصر
  4. سوال: کلیک روی لینک
    نوشته شده توسط amin1softco در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 13:18 عصر
  5. کلیک روی لینک و باز شدن پنجره جدید
    نوشته شده توسط mirage-mb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 09:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •