نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

  1. #1

    چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    سلام دوستان
    من می خوام بتونم در لینک هایی که دارم بتونم سایز پنجره های جدیدی که صفحات لینک شده توی اونا باز میشه رو تعیین کنم
    چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    بیشتر توضیح بدین
    منظورتون از پنجره فرم هست؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    ببینید یک لینک دارم که وقتی روش کلیک می کنی یک آدرس توی یک پنجره جدید باز میشه
    حالا می خوام اندازه این پنجره جدید رو خودم تعیین کنم
    باید توی لینگ چیزی قرار بدم و یا اینکه توی خود اون صفحه جدید باید اندازه رو مشخص کنم و چطوری ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    سلام دوست عزیز
    میتونی از جاوا اسکریپت استفاده کنی
    یه سر به اینجا بزنی چند نمونه هست

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    LCT1-1
    پست
    31

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    می تونی تو رویداد onclick اندازه پنجره را تعیین کنی.

    <a onClick='window.open("exam.php?resizable=0&width=1 00&height=150")'>Click Me </a>

  6. #6

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    دوستان متاسفانه از هیچ کدوم جواب نگرفتم
    میشه یک نفر راهنمایی کنه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    LCT1-1
    پست
    31

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟


    <html>
    <body>
    <a href="#" onclick="window.open('http://www.google.com/','newWin','width=200,height=200')">Google.com</a>
    </body>
    </html>

  8. #8

    نقل قول: چگونه سایز پنجره ای که با کلیک یک لینک می خوام باز کنم رو تعیین کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط alishmas مشاهده تاپیک

    <html>
    <body>
    <a href="#" onclick="window.open('http://www.google.com/','newWin','width=200,height=200')">Google.com</a>
    </body>
    </html>
    آقا مرسی این کار کرد

تاپیک های مشابه

  1. کلیک روی لینک و باز شدن پنجره جدید
    نوشته شده توسط mirage-mb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 09:35 صبح
  2. سایز پنجره MessageBox
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 09:33 صبح
  3. باز کردن پنجره جستجوی فایل بدون کلیک دکمه جستجوی کنترل File
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 11:37 صبح
  4. چگونه می توانم با حرکت یا کلیک بر روی Datagrid در ....
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1382, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •