نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: toast چه نوع داده ای است؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار bgalborz
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    پشت مانیتور تو اینترنت
    سن
    33
    پست
    94

    Question toast چه نوع داده ای است؟

    سلام
    toast که برای نمایش پیغام استفاده میشه چه نوع داده ای است ؟
    چون من میخوام از ان تو اندروید 2.3 استفاده کنم ولی فارسی نمیشه و من میخوام فارسیش کنم .
    احتیاج به کمک دارم.

  2. #2

    نقل قول: toast چه نوع داده ای است؟

    toast یک تابع هست برای نمایش پیام به کاربر نوع داده نیست(واضح تر توضیح بدید)
    فرمت استرینگتون رو به utf8 تغییر بدید ببینید مشکل رفع میشه

    String title= "متن فارسی";
    String ptitle= URLEncoder.encode(title,"utf-8");
    Toast.makeText(context, ptitle, Toast.LENGTH_LONG).show();



    سوالی داشتید اینجا مطرح کنید در خدمتم
    آخرین ویرایش به وسیله alitavakoli : پنج شنبه 09 شهریور 1391 در 23:39 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوع داده ای مور نظر چطور است؟
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 10:04 صبح
  2. سایز نوع داده Image در SqlServer چقدر است؟
    نوشته شده توسط Atlas_softWare در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 10:05 صبح
  3. نوع داده ای smalldatetime و مشکل تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 19:32 عصر
  4. نوع داده جدید در sql
    نوشته شده توسط a_pirhayati در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 12:45 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •