نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟

  1. #1

    نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟

    سلام

    استید محترم من برای نمایش رکورد های sql در C#‎‎‎ از کد زیر استفاده کردم در gridveiw

    select * from mytable

    و همچنین با دستور زیر فقط اولین جدول را نمایش دادیم

    select top 1 * from mytable

    حالا میخواهم دستور را طوری بنویسم که اخرین رکورد ثبت شده در table را برام نمایش بده چه باید کرد ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟

    سلام دوست عزیز...
    میتونی count رو بگیری،آخری رو نشون بدی،راه های زیادی وجود داره که این یکی از ساده ترین راه هاست....

  3. #3

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟

    عزیز من برای پروژه دانشگاه میخواهم و میشه گفت کاملا مبتدی هستم .

    اگه میشه یک دستور راحت را برام بزارید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟

    این دستور N رکورد آخر رو بر میگردونه به شرط اینکه ID یک فیلد صعودی یکتا باشه:
    SELECT TOP N *
    FROM MyTable
    ORDER BY Id DESC


    اینطوری هم میشه:

    SELECT * 
    FROM TABLE
    WHERE ID = (SELECT MAX(ID) FROM TABLE)



    و اگه جدول دارای یک ستون IDENTITY باشه:

    SELECT *
    FROM TABLE
    WHERE ID = IDENT_CURRENT('TABLE')

    سعی کن دکمه Actual Execution Plan رو فعال کنی هر سه کوئری رو انتخاب و اجرا کنی هر کدوم Cost کمتری نسبت به دیگری داشت اون رو انتخاب کنی. به احتمال خیلی زیاد آخری سریعترین هست.

  5. #5

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟

    select top 1 * from mytable order by ID desc

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آخرین رکورد ذخیره شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط hadiM18 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1398, 19:06 عصر
  2. نمایش آخرین رکورد ثبت شده
    نوشته شده توسط c4soft در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 23:16 عصر
  3. سوال: پیدا کردن آخرین رکورد ثبت شده از یک جنس خاص
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 22:55 عصر
  4. آخرین رکورد ثبت شده توسط کاربر در بانک رو چطور پیدا کنم
    نوشته شده توسط محمد دادودنیا در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 23:01 عصر
  5. سوال: نشان دادن آخرین رکورد ثبت شده
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •