نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

  1. #1

    فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    سلام
    تو برنامم که با بانک SQL هستش و دارم با دکمه ی Next بین رکورد های جدول جابجا میشم ، میخوام if رو طوری بنویسم که تا وقتی بره به رکورد بعدی که در رکورد آخر نباشه
    چون در رکورد آخر اگر دستور movenext بدی ارور میده

    نمیدونم چرا یادم نمیاد
    ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک


    If Data.Recordset.AbsolutePosition = Data.Recordset.RecordCount Then
    'دستورات
    End If

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    If Data1.Recordset.EOF = True then
    Data1.Recordset.MoveFirst
    End If

    با اين وقتي كه ركورد به آخر برسه دوباره برميگرده اول.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    If Data1.Recordset.EOF = True then
    Data1.Recordset.MoveFirst
    End If

    با اين وقتي كه ركورد به آخر برسه دوباره برميگرده اول.
    دقیقاً درست می فرمایید ولی برای بنده مشکلاتی در کنترل بانک MDB 2000. رخ داد که دیگر همچین کاری ممکن نبود به این ترتیب که در رکورد های بیشتر از 802 به کد زیر ایراد می گرفت
    If Data1.Recordset.EOF = True then

    این واسه من شد تجربه تا دیگه از Eof و Bof استفاده نکنم
    البته در مورد SQL نمی دونم شاید mdb 2000 مشکل داشت یا کنترل data ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نه من همین الان 1000 تا رکورد توی دیتابیس ایجاد مردم و این کد هم کاملا درست کار کرد.

    در ضمن آقای alizanganeh کنترل دیتا یه خصوصیتی داره به اسم EOFaction گزینه هاش رو نگاه کن شاید به دردت بخوره.

  6. #6

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    نه من همین الان 1000 تا رکورد توی دیتابیس ایجاد مردم و این کد هم کاملا درست کار کرد.

    در ضمن آقای alizanganeh کنترل دیتا یه خصوصیتی داره به اسم EOFaction گزینه هاش رو نگاه کن شاید به دردت بخوره.


    خیلی ممنون
    ولی من از کنترل استفاده نمیکنم
    بانکمو با کد وصل کردم
    با کانکشن و رکوردست

    خیلی ممنون از همه

  7. #7

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadriano مشاهده تاپیک

    If Data.Recordset.AbsolutePosition = Data.Recordset.RecordCount Then
    'دستورات
    End If


    آقا ممنون همین کد واسم عمل کرد
    دمت گرم
    البته با یکم تغییرات

    چون من از کنترل استفاده نمکینم و از کد برای اتصال به بانک استفاده کردم ، و در general متغیری از نوی recordset برای پیمایش در بانک استفاده کردم ، پس به recordset در کد نیازی نیست و میشه :


    If Data.AbsolutePosition = Data.RecordCount Then
    'دستورات
    End If


    بازم ممنون

  8. #8

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    If Data1.Recordset.EOF = True then
    Data1.Recordset.MoveFirst
    End If

    با اين وقتي كه ركورد به آخر برسه دوباره برميگرده اول.

    خیلی ممنون عزیزم
    اینو قبلا زدم ولی نشد
    تازه اینکه بره اول بدرد نمیخوره
    باید همون آخر بمونه
    بازم ممنون

  9. #9

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadriano مشاهده تاپیک

    If Data.Recordset.AbsolutePosition = Data.Recordset.RecordCount Then
    'دستورات
    End If


    آقا یک مشکل
    من از همین کد استفاده کردم
    و بجای دستورات گفتم exit sub
    وی بیرون if و بعدش کارهایی که قراره انجام بشه رو گفتم
    ینی اگر شرط برقرار بود exit sub و اگر نبود کدهای بعد از if
    ولی به ازای رکورد آخر اون کدها رو اجرا نمیکنه
    ینی برای رکورد آخر exit sub اجرا میشه بجای اینگه شرط برقرار نشه

    چه کنم؟
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط alizanganeh مشاهده تاپیک
    سلام
    تو برنامم که با بانک SQL هستش و دارم با دکمه ی Next بین رکورد های جدول جابجا میشم ، میخوام if رو طوری بنویسم که تا وقتی بره به رکورد بعدی که در رکورد آخر نباشه
    چون در رکورد آخر اگر دستور movenext بدی ارور میده

    نمیدونم چرا یادم نمیاد
    ممنون
    کد کلید پیمایش به رکورد بعد رو اینطوری باید بنویسید:

    کد HTML:
    If Not Rst.EOF Then Rst.MoveNext

  11. #11

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    نقل قول نوشته شده توسط alizanganeh مشاهده تاپیک
    آقا یک مشکل
    من از همین کد استفاده کردم
    و بجای دستورات گفتم exit sub
    وی بیرون if و بعدش کارهایی که قراره انجام بشه رو گفتم
    ینی اگر شرط برقرار بود exit sub و اگر نبود کدهای بعد از if
    ولی به ازای رکورد آخر اون کدها رو اجرا نمیکنه
    ینی برای رکورد آخر exit sub اجرا میشه بجای اینگه شرط برقرار نشه

    چه کنم؟
    ممنون

    آقا فقط همین کد کار میکنه ولی مشکلی که بالا گفتم همچنان هست
    چه کنم ؟
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    مشكل از كدته. چون ركورد آخر EOF محسوب نميشه، كدت رو بزار تا بررسي بشه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    البته به نظر بنده به یک روش دگه هم میشه چک کرد بطور مثال اینطور ولی خودم شخصا هنوز چک نکردم
    کد
    Adodc1.Recordset.RecordCount

    تعداد رکورد های دیتابیس رو میده
    خب این کد برسی کن ببین جوابگو هست
    Static i As Integer
    i = i + 1
    If i < Adodc1.Recordset.RecordCount Then
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Else
    Exit Sub
    End If

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: فهمیدن رسیدن به آخر بانک

    If Not Rst.EOF Then Rst.MoveNext
    این جواب رو داده بودن دوست عزیزمون

    خوب کاری نداره این دستور رو تو دکمه Next بزن دیگه ارور نمیده

    Adodc1.Recordset.MoveNext
    If Adodc1.Recordset.EOF = True Then
    Adodc1.Recordset.MovePrevious
    End If

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 20:51 عصر
  2. سوال: فهمیدن درست backup گرفتن از روی بانک روی هاست
    نوشته شده توسط raha2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 16:05 عصر
  3. فهمیدن زمان رسیدن اطلاعات از کلاینت
    نوشته شده توسط majid_sh104 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 11:42 صبح
  4. پرش به آخر بانک
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 10:07 صبح
  5. چگونه فهمیدن مقدار Null که از بانک خوانده می شود (نیمه فوری)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1382, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •