نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با سایت somee

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    مشکل با سایت somee

    درود
    من برای تست سایت رو بر روی هاست رایگان آپلود کردم
    اما مثلا با نمایش محصولات از دیتابیس مشکلی نیست و نمایش میده
    اما وقتی می خوام لاگین کنم یا یوزر بسازم این اررورو میده از sql
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: مشکل با سایت somee

    مشکل شما در وب کانفیگ است .
    باید ممبرشیپ را تغیر بدی.
        <membership defaultProvider="SqlProvider" userIsOnlineTimeWindow="20">
    <providers>
    <add name="SqlProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider"
    connectionStringName="ConnectSring1" applicationName="/"/>
    </providers>
    </membership>

    <roleManager enabled="true">
    <providers>
    <clear/>
    <add name="AspNetSqlRoleProvider" type="System.Web.Security.SqlRoleProvider" connectionStringName="ConnectSring1" applicationName="/"/>
    <add name="AspNetWindowsTokenRoleProvider" type="System.Web.Security.WindowsTokenRoleProvider " applicationName="/"/>
    </providers>
    </roleManager>

    connectionStringName نام رشته ارتباطی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: مشکل با سایت somee

    ممنون ولی من ار MemberShip استفاده نکردم

  4. #4

    نقل قول: مشکل با سایت somee

    سلام
    اون دیتابیسی که می خواهید ازش استفاده کنید اشتباه آدرس دهی کردید.
    یعنی اینکه داخل دیتابیست فضایی به نام dbo دارد(dbo.usres) شما باید آن را به فضای نام host تغییر دهید.
    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Magic مشاهده تاپیک
    درود
    من برای تست سایت رو بر روی هاست رایگان آپلود کردم
    اما مثلا با نمایش محصولات از دیتابیس مشکلی نیست و نمایش میده
    اما وقتی می خوام لاگین کنم یا یوزر بسازم این اررورو میده از sql
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    مشکل از کجاست؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل membership با سایت somee.com
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 20:47 عصر
  2. مشکل در نصب دات نت نیوک در سایت somee
    نوشته شده توسط alibaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 08:13 صبح
  3. مشکل کتابخانه سایت
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •