نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

  1. #1

    ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    با سلام من برای ارسال یه رشته طولانی به سمت سرورم مشکل دارم

    سعی کردم با تبدیل کردن به اسکی مشکلم رو حل کنم اما خوب مشکل از کاراکتر های خاص داخل رشته هم نبود

    ممنون میشم راهنماییم کنید

    من از کد پایین استفاده می کنم



    $(document).ready( function ()
    { try {
    function Ajax(func, data)
    { $.ajax(
    { type: "POST",
    url: window.location.href.split('/')[window.location.href.split('/').length - 1] + "/" + func,
    data: "{'strParam' : " + data + "}",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json",
    async: true,
    cache: false,
    success: function (msg)
    { alert(msg.d);
    }, error: function (x, e)
    { alert("The call to the server side failed. " + x.responseText);
    } } ); } $("#btnInsert").click(function ()
    { var itemcheck = ""; $("#ContentPlaceHolder1_TreeView1 input").each(function ()
    { if ($(this).attr('checked'))
    { itemcheck += $(this).next().attr('href') + '##'; } })
    alert(itemcheck);
    var j;
    var StrAscii = '';
    for (j = 0; j < itemcheck.length; j++)
    { StrAscii += itemcheck.charCodeAt(j);
    } Ajax("InsertTree", StrAscii)
    }) } catch (err) { alert(err);
    }
    }
    )




    [WebMethod]
    public static string InsertTree(string strParam)
    { return "Parameter sent to server from client side is " + strParam;
    }


  2. #2

    نقل قول: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    توی webcofig هم زدم
    <system.web> <pagesvalidateRequest="false" /> ولی فایده نداشت

  3. #3

    نقل قول: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    برای حل مشکل مجبور شدم از روش زیر استفده کنم.



    function Ajax(func, data)
    { $.ajax( { type: "POST",
    url: window.location.href.split('/')[window.location.href.split('/').length - 1] + "/" + func,
    data: JSON.stringify({ someValues: data }),
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json", async: true, cache: false, success: function (msg)
    { alert(msg.d);
    },
    error: function (x, e)
    { alert("The call to the server side failed. " + x.responseText);
    } } ); } $("#btnInsert").click(function ()
    { var itemcheck = ""; $("#ContentPlaceHolder1_TreeView1 input").each(function ()
    { if ($(this).attr('checked'))
    { itemcheck += $(this).next().attr('href') + '##';
    } }) alert(itemcheck);
    var j;
    var StrAscii = '';
    for (j = 0; j < itemcheck.length; j++)
    { StrAscii += itemcheck.charCodeAt(j) + ','; }
    var arrayData = StrAscii.split(',');
    Ajax("InsertTree", arrayData) })
    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    سلام
    این کد شاید به دردت بخوره
    برای ارسال پرداخت الکترونیکی استفاده میشه
    var webClient = new System.Net.WebClient();
    string PostData = PaymentInfoString;//x_description=value&x_login=value&x_fp_sequence=va lue&x_fp_timestamp=value&x_amount=value&x_currency _code=value&x_fp_hash=value
    webClient.Encoding = System.Text.UnicodeEncoding.UTF8;
    webClient.Headers["Content-type"] = "application/x-www-form-urlencoded";
    string bankResponse = webClient.UploadString("https://Damoon.bankmelli-iran.com/DamoonVerificationController?" + PostData, "POST", PostData);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    سلام
    این کد شاید به دردت بخوره
    برای ارسال پرداخت الکترونیکی استفاده میشه
    var webClient = new System.Net.WebClient();
    string PostData = PaymentInfoString;//x_description=value&x_login=value&x_fp_sequence=va lue&x_fp_timestamp=value&x_amount=value&x_currency _code=value&x_fp_hash=value
    webClient.Encoding = System.Text.UnicodeEncoding.UTF8;
    webClient.Headers["Content-type"] = "application/x-www-form-urlencoded";
    string bankResponse = webClient.UploadString("https://Damoon.bankmelli-iran.com/DamoonVerificationController?" + PostData, "POST", PostData);

  6. #6

    نقل قول: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    میشه یه کم روی ارسال و دریافت های ajaxi توی jquery بهم راهنمایی کنید

    من طبق اون چیزی که تا حالا search زدم از web service ها برای اینکار استفاده میشه

    مثل جاوا اسکریپت نمیشه request داد؟
    من فقط از sample ها کپی دارم میزنم هر جایی یه روشی رو نوشته اگر امکانش هست یه مقداری منو راهنمایی کنید.
    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: ارسال رشته طولانی از کلاینت به سرور

    از متد پست در آژاکس کلاسیک استفاده کن به جای متد گت به راحتی حل میشه

تاپیک های مشابه

  1. ارسال متغیر از سمت کلاینت به سرور
    نوشته شده توسط hadisaburi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 11:09 صبح
  2. سوال: ارسال مشخصات cpu کامپیوتر کلاینت به سرور
    نوشته شده توسط zamoozegar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 07:35 صبح
  3. سوال: چک کردن و ارسال Cookie از سیستم کلاینت به سرور
    نوشته شده توسط bermouda در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1387, 21:34 عصر
  4. ارسال فایل از طریق خط تلفن از کلاینت به سرور
    نوشته شده توسط simorgh_tufan در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 12:44 عصر
  5. ارسال فایل از طریق خط تلفن از کلاینت به سرور
    نوشته شده توسط simorgh_tufan در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 15:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •