نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بابند کردن دیتا گرید ویو که یکی از فیلدهای آن کمبوباکس است

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hossein16
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    98

    بابند کردن دیتا گرید ویو که یکی از فیلدهای آن کمبوباکس است

    من یک datagridview دارم که یکی از فیلدهای آن از نوع combobox است می خوام یک جدول را با آن بایند کنم ولی ستونی که از نوع کامبوباکس است با فیلد مورد نظر جدول پر نمی شود.
    همچنین باید بگم column که از نوع کامبوباکس است را به صورت زیر به datagridview اضافه کردم.
                    listaghlam.Columns.Insert(2, comboBox);

    لطفاً کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله hossein16 : یک شنبه 20 اسفند 1391 در 15:42 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hossein16
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    98

    نقل قول: بابند کردن دیتا گرید ویو که یکی از فیلدهای آن کمبوباکس است

    لطفاً راهنمایی ام کنید.
    یعنی کسی تا حالا این کار را نکرده است.

    ممنون میشم کمکم کنید.

تاپیک های مشابه

  1. Export کردن دیتا گرید ویو در اکسل
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 10:28 صبح
  2. پر کردن دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط En_Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 21:29 عصر
  3. سوال: اپدید(refresh)کردن دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط Yanehsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 21:12 عصر
  4. سوال: پر کردن دیتا گرید ویو با چند نوع کوئری که هر کدوم با یک دکمه رادیویی فعال بشن؟
    نوشته شده توسط farshad_pickup در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 20:50 عصر
  5. update کردن دیتا گرید ویو از فرم دیگر
    نوشته شده توسط Ai_Kord در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •